kapcsolatfelvétel
karrier
Oldal tetejére

Tudatos online arculat

A weboldal professzionális megtervezése mellett gondolni kell a további online megjelenésekre is. Fontos, hogy a Facebook tabok, Youtube profil, a landing oldalak és hírlevelek is egységet sugalljanak.

Minden cég életében döntő fontosságú, amikor hozzáértő szakemberrel tervezteti meg a logóját és arculatát, nekilát a brand építésnek. Az egységes és következetes arculathoz az offline anyagok mellett nem szabad hanyagolni az online megjelenést sem. A kezdeti lelkesedés sokszor alább hagy, és mire a cég a weblap fejlesztéséig eljut, sokszor inkább kompromisszumot köt egy készen megvásárolható template-oldallal. Sajnos ezek, bár sokszor látványosak és ízlésesek, sok helyen visszaköszönnek és nehezen alakíthatók a cég arculatához.

Professzionális web layout

Az online megjelenés alapja a szépen kivitelezett, átgondoltan felépített weboldal. Napjaink információs zaja mellett a felhasználók néhány másodperc után megítélik az oldalt, ez idő alatt kell megfogni érdeklődésüket. Visszacsábítani már igen nehezen lehet őket.

Az ütős weblayout tervezéséhez elengedhetetlen a grafikai trendek és a technikai fejlődés folyamatos követése. A legújabb lehetőségek ismerete nélkül a designer nem alkothat naprakész, jövőbe mutató grafikát. Napjaink elengedhetetlen követelménye az RWD, azaz responsive web design. Jelentése: rugalmasan változó megjelenésű webgrafika, ami a képernyő szélességére reagál. Előnye, hogy desktop, mobil és tablet platformon is egységes megjelenést biztosít.

Bármennyire is célunk egyfajta vizuális élmény elérése a weblap megjelenésével, nem téveszthetjük szem elől, hogy a weboldalak információt közvetítenek. A felhasználói élményt szem előtt tartva kell a vizuális jelrendszert megtervezni és kialakítani.

Az új weboldalak tervezése mellett ráncfelvarrást, meglévő oldalak áttervezését, redesignját is vállaljuk.

A weboldal megtervezése mellett gondolni kell a további online megjelenésekre is. Fontos, hogy a Facebook tabok, Youtube profil, a landing oldalak és hírlevelek is egységet sugalljanak.

  • Jól megtervezett logó
  • Trendkövető grafika
  • Tudatosan felépített tipográfia
  • Érzelmekre ható, látványos képanyag
  • Responsive layout

Lépjen velünk kapcsolatba!

Adja meg elérhetőségeit és tetszés szerint megvendégeljük
egy kávéval vagy teával