Hello,
Jó, hogy itt vagy!

Megbízható és naprakész full service reklámügynökség vagyunk, ahol a legmagasabb szintű szakmai tudást vetjük be az eredmények elérése érdekében. Fiatal és digitális szemléletű szakemberekből álló csapatunk otthonosan mozog a dinamikusan változó piaci trendek világában. Folyamatosan a horizontot fürkésszük, hogy partnereinknek olyan megoldásokat kínálhassunk, amelyeket igazán magukénak éreznek.
hello Armadillo
hello Armadillo
Ha a római-parti madárcsicsergésben egyszer csak kampányokról és elérésekről szóló beszélgetés üti meg a füled, akkor jó helyen jársz. Változatos ügyfélkörünknek hála nyoma sincs az egyhangúságnak a mindennapjainkban: kicsik és nagyok, az FMCG-től az autóiparig biztosítják számunkra a folyamatos pörgést.
De nemcsak a munka iránti szenvedélyünk az, ami összeköt minket: ebédnél mindig lelkesen meséljük a legendás vállalati sztorikat annak, aki még véletlenül nem hallotta őket, és rugalmas, családbarát hozzáállás jellemez minket. Odafigyelünk egymásra – emberileg és szakmailag egyaránt. Lehetsz díjnyertes macskaszelídítő, lelkes szóviccrajongó, vagy a csendes szemlélődő típus – nálunk pillanatok alatt megtalálod majd a helyed!
hello Armadillo

Alapértékeink

Fenntarthatóság

Nemcsak hiszünk a fenntarthatóságban, hanem teszünk is érte! Az irodánk energiaellátásáról a tetőn lévő napelemek gondoskodnak, és folyamatosan keressük az új utakat az ökológiai lábnyomunk csökkentésére.
fenntarthatőság

Tudatosság

Pontosan tudjuk, hová tartunk, és mindent megteszünk, hogy oda is érjünk, ügynökségi szinten és a partnereinkkel való kapcsolatainkban egyaránt.

tudatosság

Work-life balance

Munkatársainkra nem feladatteljesítő robotokként, hanem hús-vér emberekként tekintünk, akiknek változatos élethelyzeteit nem megnehezíteni, hanem megkönnyíteni akarjuk. Mert úgy gondoljuk, hogy minél jobban érzed magad, annál jobb munkát végzel.
tudatosság

Fejlődés

Hiszünk benne, hogy a reklámügynökségünk növekedésének kulcsa a munkatársaink egyéni fejlődésében rejlik, ezért minden erőnkkel támogatjuk tehetségeink kibontakozását.
fejlődés - Armadillo

Bizalom

A közös munkánk alapját az adja, hogy megbízunk egymás szakértelmében. Erre az alapra épül az az összetartás, amelyről az Armadillo csapata messze földön híres.
bizalom - Armadillo

Vezetőink

Bartha Péter

Bartha Péter

Alapító, CEO
Sass Dani

Sass Dániel

Creative Director

Tarr Bence László

Managing Director
Szili Eszter

Szili Eszter

Account Director
Restyánszki Attila

Restyánszki Attila

Head of Digital
Magyar Eszter

Magyar Eszter

Financial Manager