Reklámajándék üzletágat indított az Armadillo
2020. december 2.
Restartoltunk. 10 éve, amikor csatlakoztam az ügynökség kötelékéhez, a gyártások, dekorációk, a produkciós ügyintézések nagyon mentek. Talán bevallhatom, vezető üzletág volt.
Tovább olvasom
Reklámügynökség a Balatonon
2020. szeptember 22.
Fontos az összetartás. Teambuildinget tartottunk – képes beszámoló.
Tovább olvasom
A weboldal készítés 10 lépése
2020. június 9.
Minden nap találkozunk weboldalakkal, de hogyan készülnek? Milyen folyamat vezet az ötlettől az elkészült, működő weboldalig? Bár egyszerűnek tűnhet a folyamat, mégis sok apró részletből áll össze a tökéletes weboldal. Munkánk során az ügyfeleink edukációját is fontosnak tartjuk, az évek során összegyűlt tapasztalatot osztjuk meg most.
Tovább olvasom
Érkezik az új smart ad group funkció a Google Ads felületre
2020. április 5.
Egy most megjelenő új funkció arra ösztönzi a Google Ads (Adwords) PPC-hirdetési szakembereit, hogy a Google mesterséges intelligenciáját használják, mintsem a saját optimalizálási stratégiájukat. Az újdonság még csak néhány fiókban érhető el, az Armadillo reklámügynökség csapata - Google partnerként - elkezdte tesztelni.
Tovább olvasom
Cunamiként tör be a nappaliba az online marketing
2020. március 25.
Miért vágják meg a márkák a reklámköltést akkor, amikor most még könnyebben juthatunk el az emberekhez? Mi sem értjük, viszont megmutatjuk, hogy másként is lehet!
Tovább olvasom
Most még fontosabb az online jelenlét
2020. március 18.
A koronavírus kockázati szintjének és terjedésének csökkentése érdekében mi is lépéseket teszünk munkatársaink és ügyfeleink védelmében, és március 16-tól kezdődően elsősorban otthonról végezzük el a feladatainkat.
Tovább olvasom