Teherautónyi adományt gyűjtött a rászorulóknak az Armadillo

2020. december 22.
Az Armadillo december elején hirdette meg Adományozz az Armadillóval! CSR-kampányát. Elhatároztuk, hogy munkatársaikkal, partnereinkkel összefogva szebbé tesszük néhány rászoruló karácsonyát. Ami ezután következett, arra mi sem számítottunk.
 
Régi hagyományainkat elevenítettük fel, amikor közös karácsonyi adománygyűjtésre hívtuk munkatársainkat, partnereinket.
 
Tulajdonos-ügyvezetőnkkel, Bartha Péterrel fontosnak tartottuk, hogy idén is segítséget nyújtsunk a rászorulók számára. Abban bíztunk, hogy partnereinkkel összefogva még több nehéz sorsú embernek segíthetünk.
 
A két hét alatt folyamatosan érkeztek az adományok, még magánemberektől is, így minket is meglepett, amikor azt láttuk: a kampány végére a tárgyalónkat ellepték a felajánlások. Nagyon jó érzés volt rádöbbenni, hogy személyautóval nem tudjuk kiszállítani az adományokat.
 
Az adományokat végül egy kisteherautó segítségével juttattuk el a Magyar Máltai Szeretetszolgálathoz, ahol az önkéntesek örömmel fogadták a felajánlásokat. A dobozokban, zacskókban ruhák, takarók, könyvek, játékok és tartós élelmiszerek voltak - számolt be társadalmi felelősségvállalás kampányunkról a Marketing & Media online szakportál.
 
Arany Gábor
Arany Gábor
Operative Director
Több

Legutóbbi

2021. február 19.
Egy full-service reklámügynökségnél dolgozni felér egy életérzéssel – ezt, mint ahogy olyan sok minden mást, az elmúlt másfél hónap során tanultam meg, ennyi ideje dolgozom ugyanis az Armadillónál mint szövegíró gyakornok.
Tovább olvasom
2020. december 30.
Nehéz dolgom van, amikor néhány gondolattal szeretném összefoglalni az idei évet. Furcsa év volt, sok minden történt, és megannyi nézőpontból meg lehetne ragadni a történteket. Tulajdonos-cégvezetőként olyan kihívásokkal kellett szembesülnöm, amire sokáig emlékezni fogok. Közben pedig elmondhatom: a hullámvölgyek ellenére nagyszerű évet zárt az Armadillo.
Tovább olvasom
2020. szeptember 22.
Fontos az összetartás. Teambuildinget tartottunk – képes beszámoló.
Tovább olvasom
Széchenyi 2020