Szervusz Salvus

Az Armadillo influencer üzletága, az influencerek.hu készíti a Salvus Gyógyvíz első integrált márka kampányának influencer kommunikációját. Szervusz Salvus, üdvözlünk reklámügynökségünk partnerei között!

Kajdi Csaba, Nagy Dani és Debreczeni Dóra az Armadillo friss(box) influencer kampányában

…és még sokan mások persze. Több mint harmincan. Az Armadillo reklámügynökség influencer kampánnyal támogatja a FrissBox magyarországi bevezetését, melyben munkatársunk, Sass Dani gasztro-, marketingkommunikációs és influencer énje is benne van ÍZig vérig.

Lifemax projektünk a híradóban

Nem egy szokványos projektnek indult. Gmailről érkezett egy általános érdeklődés. Az első személyes találkozón derült ki, hogy a sok megkeresett ügynökség közül voltunk az egyik... Az ügyfél még nem tudta mit szeretne, mi pedig nem tudtuk, hogy az ügyfélnek mi a terméke. Az első bemutatkozó, tapogatózó megbeszélés a reklámügynökségünk részéről (bár itt a kreatív ügynökség és a kommunikációs ügynökség is helytálló lenne) workshopba csapott át, lelkes ötleteinket, kampányelképzeléseinket nem tudtuk a második megbeszélésig tartogatni. 

Az Armadillo felel a Segafredo közösségi kommunikációjáért

Osztrák ügynökségtől veszi át a márka Facebook és Instagram lokális kommunikációját és hirdetési stratégiáját az Armadillo.

Egyesült az Armadillo és az ArvaliCom

A 20 éves múltra visszatekintő Armadillo és a 10 éve működő ArvaliCom kommunikációs ügynökség csapatai egyesültek, és hosszú távú stratégiai együttműködés keretein belül közösen folytatják tevékenységüket. Az integráció érinti a FollowMe és az Influencerek.hu brandeket is, amely az influencer marketing piacán hoz létre egy erősebb szervezetet.

Kiderült, mi volt a Westend előtt a rejtélyes konténerben

Welcome Back Future graffitivel ellátott konténer jelent meg a Westend bejárata előtt. A Fiat 500e rendhagyó bevezető kampánya indult ezzel, melyet az Armadillo reklámügynökség tervezett és kivitelezett.