KIK VAGYUNK

Megbízható és naprakész full service reklámügynökség vagyunk, ahol a legmagasabb szintű szakmai tudást vetjük be az eredmények elérése érdekében. Fiatal, lendületes, digitális szemléletű szakemberekből álló csapatunk otthonosan mozog a marketing megoldások útvesztőjében.

Egymásra épülő megoldásaink világosak és átláthatóak. Hiszünk az egyszerűség erejében, miközben kreativitásunkkal egyszerre követjük és diktáljuk a trendeket ebben, a dinamikusan változó piaci környezetben.

Dóra
FCA Product Catalog Manager
céltudatos , kiegyensúlyozott, pozitív gondolkodású

Dóri nagyon impulzív, hangos mégis mindig jókedvű. Szabadidejét legfőképpen barátokkal tölti, olyan programokkal, amik egyáltalán nem szokványosak (Barátok és egy fröccs társaságában geocatchingel órákon át Budapest szívében). Imád olvasni, színházba és koncertekre járni. Szereti egyszerre felvenni a felemás zoknikat, hogy ne unatkozzanak. Rendszerezetten szétszórt. Csillagjegye szerint ikrek, amit tökéletes kifogásként használ minden különcségére.

Eszter
Production Manager
figyelmes, kreatív, őszinte

Eszter számára nincs olyan, hogy unalmas nap, hiszen vagy nekiáll sütni-főzni valami finomat, vagy kirándul egyet, de egy jó film is jöhet bármikor. Szívesen kibontakoztatja a kreativitását, legyen szó akár festésről, akár lakberendezésről. Imádott autójánál csak azt szereti jobban, ha hangosan hallgathatja a zenét menet közben!

István
Head of Online Division
sokoldalú, precíz, logikus

István igazi kocka (egyik kedvenc játéka a Rubik kocka), technika rajongó és early adopter. Számára a bonyolult feladatok megoldása izgalmas szórakozás, akkor is ha az nem programozás.  Gyerekkora óta barkácsol, mostanában okosotthont. Amikor nem programozással és barkácsolással tölti az idejét, sokat olvas, biciklizik és igyekszik minél többet tanulni.

Hajni
Copywriter
sokoldalú, motivált, pörgős

Hajni mellett nem lehet unatkozni, legyen szó akár munkáról vagy szórakozásról. Számára nincs lehetetlen, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Kíváncsi természet, akit minden érdekel, és nem fél belevágni a kihívásokba. Szenvedélye a zene, de szívesen bevezet a Krav Maga rejtelmeibe, felkutatja veled a város legjobb burgerezőit, és nincs az a távoli úti cél, amire nemet mondana.

Miklós
Full-Stack Developer
kíváncsi, türelmes, kísérletező

Miklós végtelen kíváncsisággal igyekszik sok - főleg kreatív - dologba belekóstolni. Hobbijaiban sokszor szeret egymaga eljutni a célig, hogy út közben minden problémát saját maga tapasztalhasson meg, és a saját megoldásaival jusson egyről kettőre. Mániája a tervezgetés, legyen szó bármiről: munkáról, utazásról, DIY cuccokról, lifehackekről. Ezen felül kütyümániás, és amikor lehetősége nyílik rá, mindenképp leül a zongorához improvizálni valamit.

Péter
Founder, CEO
céltudatos, döntőképes, kitartó

Péter mindent szeret ami a természethez köthető. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást, szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.

Márta
Account Manager
ambiciózus, nyitott, precíz

Márti számára nincs lehetetlen feladat: minden útjába kerülő problémát elsimít, hogy egyenes út vezessen a sikerhez. Ha a minőségről van szó, nem ismer kompromisszumot, mindig tökéletességre törekszik. Imád új dolgokat tanulni, és a magánéletben is folyamatosan új célokat tűz ki maga elé: legyen szó akár sportról, önképzésről, vagy gasztronómiáról.

Attila
Digital Content Architect
minőségre törekvő, fejlődésre törekvő, állhatatos

Attila 20 éve foglalkozik két olyan dologgal, ami igazán érdeki. Az egyik a képzőművészet; szereti a szépet, az egyedit, és arra törekszik, hogy amit létrehoz az gyönyörködtessen. A másik szenvedélye a digitális világ; a virtuális felületek és terek létrehozása, programozása. Egy kreatív ügynökségnél ez a két világ találkozik és ezért szeret itt dolgozni.

Letti
Account Manager
Nyitott, Precíz, Céltudatos

Letti messziről érkezett hozzánk, gyógypedagógusként végzett, azonban most új kihívást keresett az életében. Szereti a sportokat, régebben versenyszerűen atletizált, újabban pedig a fotózásnak hódol. Ha megnyerné a lottót minden pénzét utazásra költené

Gábor
Operative Director
vidám, vállalkozó kedvű, kitartó

Gábornak lételeme a kommunikáció, mindig van egy jó története, ötlete. Akkor van igazán elemében, ha alkothat, vagy kreatív kihívásokkal kerül szembe. Nagy a szíve - és nem csak a sportmúltja miatt! Ha épp nem dolgozik, akkor utazik vagy sportol: rendszeresen fut, túrázik és szörföl …a neten. Szereti a kávét, amit bármikor töretlen lelkesedéssel fogyaszt. A kávéhoz pedig magazinok és napilapok is dukálnak, amiket mindig kiolvas, mert mint mondja: minden történetből lehet valamit tanulni.

Nóri
Copywriter
Hatékony, Önálló, Precíz

Nóri életében örök szenvedélyt jelentenek a szövegek; akár olvassa, akár írja őket. Imád kielemezni mindent, amit olvas, és addig nem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, amit ír. Egyik nagy álma, hogy egyszer egy corgi boldog gazdija legyen.

Kristóf
Account Manager
motivált, kíváncsi, vidám

Kristóf igazi nyughatatlan. Szereti a kihívásokat és vonzza az ismeretlen. Imád új dolgokat kipróbálni, és kíváncsiságának hála, gyakorlatilag minden is érdekli. Szereti a sportokat, a zenét és a dokumentumfilmeket. Szabadidejében kosárlabdázik, fut, gitározik, gördeszkázik, vagy kiül a szabadba egy finom kávéval vagy egy jéghideg fröccsel.

Ildi
Art Director
kreatív, nyitott, empatikus

Ildi minden szabadidejét kreatív tevékenységekre fordítja, mert a munkaidő végén sem állnak le a szárnyaló gondolatai. Kedvenc elfoglaltsága a festés, gyöngyfűzés, kiállítások látogatása. Igaz, az utóbbi három évben egy örökmozgó kislány kevés teret enged az ilyen feltöltődésre, ezért most a gyermek a legfőbb erőforrás…és a kávé. Igazán elemében a természetben van, így ha teheti kirándul és utazik.

Gábor
PPC Specialist
vidám, vicces, kíváncsi

Folyton elemző alkat, szereti mélyebben megismerni a dolgokat és meglátni a "Big picture"-t. Kedveli a filmeket, lenyűgözik az ismeretterjesztő sorozatok és a természet. Kedvenc dokumentumfilmese Sir David Attenborough. Szeret új helyeket megismerni, a szabadban kirándulni, biciklizni. Lételeme a mozgás, kedvenc csapatsportja a labdarúgás.

Eszter
Account Director
nyitott, lelkiismeretes, álmodozó

Eszter igazi megfigyelő típus, irodalomrajongó ex-bölcsész, aki szeret néha elveszni a részletekben. Amikor nem a Római-parton van, legszívesebben utazik, hiszen "mindenütt jó, de messze a legjobb". :) Az aktív pihenés híve, szereti, ha mindig történik körülötte valami, de időnként a csendes, otthon töltött napokat is nagyra értékeli. Nagy állatbarát, kedvenc hobbijai a lovaglás és a fotózás, valamint a gasztro- és borkultúra lelkes tanulmányozója.

Dani
Creative Director
motivált, határozott, önzetlen

Dani tipikusan az az ember, akinek lételeme a pörgés, az emberekkel való kommunikáció, a nyüzsgés. Mindezt szívesen osztja meg a közösségi felületein is, melyeket évek óta tudatosan építi. Nem csak saját felületein aktív, ért az influencerek nyelvén is.  Fontos számára a gasztronómia, a futás és az utazás. A legjobban mégis azt szereti, ha ezek egyszerre vannak jelen az életében.

Hatem
Senior Graphic Designer
alapos, gondolkodó, kitartó

Hatem csendes típus, ritkán szólal meg, inkább csak akkor beszél, amikor valóban érdemes hozzáfűzni a véleményét egy beszélgetéshez. Szeret információkat gyűjteni és rendszerezni, így hatékonyabban meg tudja tervezni a következő munka lépéseket. Az unalom számára idegen fogalom, mindig új megoldások után kutat. Ha mégis marad egy szabad perce, akkor ápolja a növényeit, süt egy dupla mogyorókrémes tortát vagy messzire utazik, hogy megkóstolhasson egy újfajta szendvicset.

Nóra
Account Manager
Figyelmes, Céltudatos, Kreatív

Nóra szereti a kreatív megoldásokat és a rendszerezettséget mind a munkájában, mind az otthonában. Szeret túrázni, sziklát mászni és imádja a cicákat. Nagy gasztro fan, így a sütés-főzés is nagy szerelem számára. Emellett imádja a szobanövényeket, mindig van hely még egy új cserépnek.

Munkatárs: 18
Átlagéletkor: 33 év

AHOL DOLGOZUNK

Olyan munkahelyre vágytunk, ami olyan mintha otthon lennénk. Éppen ezért a Római-parton, távol a belváros feszítő zajától, egy kedves családi házban alakítottuk ki irodánkat, körülbástyázva magunkat a fák adta nyugalommal, a víz keltette pezsgéssel és a madarak sokszínűségével. Hisszük, hogy a kreatív munka alapjait az inspiráló munkakörnyezet határozza meg, de ha egy kis gondolkodó magányra vágyunk, akkor akár otthonról is lehetünk aktív tagjai pezsgő közösségünknek.

Képzések, utánpótlás nevelés
Fejlődési lehetőség
Családbarát munkahely
Worklife balance
Homeoffice
Körforgás
Jó hangulat
Gyümölcskosár
Sportolási lehetőség
Fenntarthatóság
Szűrt ivóvíz
Támogatás
Római part
Zöldövezet
Állatok
Jövőtudatosság
Bizalom

Élet az Armadilloban

Digital project managert keresünk

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként kifejezetten a webes, fejlesztői munkákkal kapcsolatos projektmenedzsment feladatokat bízunk rád. Olyan tapasztalt munkatársat keresünk aki hidat képez az ügyfél a fejlesztők között. A kezdeti igényfelmérés, azok lefordítása a fejlesztői nyelvre, specifikációk és ajánlatok írása tartozik a feladatok közé. A fejlesztőkkel és értékesítőkkel szoros együttműködésben dolgozva, kézben tartod a projektet, szuperképességed a jó kommunikációs képesség, a precizitás és az önállóság. Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

 Feladatok

 • Ügyféligények felvétele, kapcsolattartás
 • Részvétel a projektek előkészítésében, megtervezésében
 • Tervezési és fejlesztési követelmények dokumentálása, specifikáció készítése
 • Ütemezés,kapacitástervezés, priorizálás
 • Projektek nyomon követése és kézben tartása, változások kezelése
 • Ügyfelek támogatása

Jelentkezz, ha

 • legalább 2 éves releváns tapasztalattal rendelkezel
 • nem idegen számodra a fejlesztői világ
 • képes vagy egyszerre több projektet, ügyfelet kezelni
 • ismered a webes piacot és követed a modern technológiákat
 • tárgyalóképes vagy, együtt tudsz gondolkozni az ügyféllel
 • magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel
 • kommunikatív és proaktív csapatjátékos vagy
 • igényesség és precizitás jellemző a munkádra
 • stratégiai gondolkodásmód jellemez nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is
 • jók a szervezési, vezetési képességeid, és nem okoz gondot az önálló döntéshozatal
 • sales szemlélet jellemez, és jó az érdekérvényesítő képességed
 • lelkes vagy és kitartó, nyitott az új feladatokra

Előnyt jelent

 • van gyakorlatod CMS-et, webshopok, ügyviteli rendszerek kezelésében
 • van ügynökségi tapasztalatod
 • értesz az online kommunikációhoz
 • részt vettél egyedi fejlesztésű, webes termék kialakításában
 • van UX/UI tervezésben tapasztalatod

Amit nyújtani tudunk

 • izgalmas, változatos projektek
 • előrelépési lehetőség
 • versenyképes fizetés
 • rugalmas munkavégzés
 • képzések, coaching
 • szakmailag is inspiráló közösség
 • stabil hátterű, dinamikusan fejlődő cég
 • nyugodt, zöldövezeti környezet
 • homeoffice lehetőség
 • összetartó csapat

 

Modern felfogásban működő, fiatalos gondolatműhely vagyunk a Római-parton, inspiráló zöldövezeti környezetben. Az alkotás szeretetéért dolgozunk azoknak az ügyfeleknek, akik megbecsülik munkánkat, akiknek termékeiben, szolgáltatásában valóban hiszünk, és akiket hasonló alkotási vágy és kreativitás hajt mint minket.

Nálunk nem fogsz unatkozni! Változatos feladatokkal töltjük meg mindennapjainkat és tesszük mindezt összetartó csapatként támogatva egymást. Rugalmas és családbarát hozzáállásunk átsegít minket a nehezebb időszakokon is. Nyitottak vagyunk ötletekre és javaslatokra, az egyéni sokszínűséget értékként kezeljük.

Nálunk a legfontosabb a pozitív gondolkodásmód, ami mellett persze nem feledkezünk meg a kiemelkedő tehetségek értékeléséről és fejlesztéséről sem. Ha gyorsan tanulsz, észreveszed az összefüggéseket és lojális vagy, nem kérdés, hogy nálunk a helyed! A képesség és hozzáállás alapú fejlődésben hiszünk, karriered is eszerint támogatjuk.

Szeretünk kísérletezni, új marketing eszközöket kipróbálni, erről szakmai eszmecseréket folytatni, értéket teremteni. Szeretünk a kertben meetingelni, az udvaron pingpongozni, a Duna parton brainstormingolni, a Római-parton levezetni a hetet. Szeretjük ha ügyfeleink is szeretnek nálunk lenni. Mi így vagyunk az Armadillo!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Név *

E-mail cím *

Telefonszám

Pozíció *

Önéletrajz feltöltése * *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

 

Közvetlen link

Online projektvezetőt keresünk

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként kifejezetten a webes, fejlesztést igénylő projektek kezelését bízzuk rád. Az ARMADILLO a hazai reklámpiac stabilan fejlődő szereplője. Komplex kommunikációs projekteken dolgozunk, elsősorban nagyvállalati ügyfeleknek, összetartó, munkájára igényes csapatként. Hazai és nemzetközi ügyfélkörünkhöz keressük azt a szakembert, aki az ügyféllel egyeztetve segít minket az igények felmérésben, kialakításában és a folyamat során felmerülő igényváltozások kezelésében. Ehhez szakmai csapatunk nyújt támogatást. Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

 Feladatok

 • Üzleti tervezés, ügyfél stratégia kialakítása
 • Részvétel a projektek előkészítésében, pénzügyi tervezésében
 • Ajánlatkészítés, specifikáció készítése
 • Megrendelések elindítása, adminisztrációja
 • A projektben résztvevő munkatársak briefelése, delegálása
 • Ügyfelek folyamatos tájékoztatása, riportálás
 • Ütemezés,kapacitástervezés, priorizálás
 • Projektek nyomon követése és kézben tartása, változások kezelése
 • Kommunikáció, az ügyfelek támogatása
 • Személyes kapcsolatok létrehozása, ápolása
 • Panaszkezelés, megoldások keresése

Jelentkezz, ha

 • Minimum 5 éves releváns tapasztalattal rendelkezel
 • Erős IT háttérrel rendelkezel, informatikus kollégákkal is megtalálod a közös hangot
 • Képes vagy egyszerre több projektet, ügyfelet kezelni
 • Követed a webes trendeket, ismered a modern technológiákat
 • Tárgyalóképes vagy, együtt tudsz gondolkozni az ügyféllel
 • Magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel
 • Kommunikációs képességed kiváló és proaktív csapatjátékos vagy
 • Precíz és igényes vagy a munkádra
 • Döntőképes vagy
 • Stratégiai szemlélet jellemez és jó az érdekérvényesítő képességed
 • Tanulóképes vagy, gyorsan elsajátítod az új ismereteket
 • Precíz és kitartó vagy, nyitott az új feladatokra
 • Van gyakorlatod a kapacitás és pénzügyi tervezésben

Előnyt jelent

 • Rendelkezel ügynökségi, online marketing tapasztalattal
 • Van gyakorlatod CMS-et, webshopok, ügyviteli rendszerek kezelésében
 • Kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezel
 • Wordpress ismeretek
 • SEO, PPC tapasztalat
 • Van UX/UI tervezésben tapasztalatod
 • Van tapasztalatod az Agilis módszertanban

Amit nyújtani tudunk

 • Stabil hátterű, dinamikusan fejlődő cég
 • Előrelépési lehetőség
 • Home office, rugalmas munkavégzés
 • Képzések, coaching
 • Változatos projektek
 • Versenyképes fizetés
 • Támogató, szakmai közösség
 • Inspiráló, komfortos, zöldövezeti környezet
 • Összetartó csapat

 

Modern felfogásban működő, fiatalos gondolatműhely vagyunk a Római-parton, inspiráló zöldövezeti környezetben. Az alkotás szeretetéért dolgozunk azoknak az ügyfeleknek, akik megbecsülik munkánkat, akiknek termékeiben, szolgáltatásában valóban hiszünk, és akiket hasonló alkotási vágy és kreativitás hajt mint minket.

Nálunk nem fogsz unatkozni! Változatos feladatokkal töltjük meg mindennapjainkat és tesszük mindezt összetartó csapatként támogatva egymást. Rugalmas és családbarát hozzáállásunk átsegít minket a nehezebb időszakokon is. Nyitottak vagyunk ötletekre és javaslatokra, az egyéni sokszínűséget értékként kezeljük.

Nálunk a legfontosabb a pozitív gondolkodásmód, ami mellett persze nem feledkezünk meg a kiemelkedő tehetségek értékeléséről és fejlesztéséről sem. Ha gyorsan tanulsz, észreveszed az összefüggéseket és lojális vagy, nem kérdés, hogy nálunk a helyed! A képesség és hozzáállás alapú fejlődésben hiszünk, karriered is eszerint támogatjuk.

Szeretünk kísérletezni, új marketing eszközöket kipróbálni, erről szakmai eszmecseréket folytatni, értéket teremteni. Szeretünk a kertben meetingelni, az udvaron pingpongozni, a Duna parton brainstormingolni, a Római-parton levezetni a hetet. Szeretjük ha ügyfeleink is szeretnek nálunk lenni. Mi így vagyunk az Armadillo!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Név *

E-mail cím *

Telefonszám

Pozíció *

Önéletrajz feltöltése * *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

 

Közvetlen link