Armadillo
Kreatív Ügynökség

Megbízható és naprakész full service reklámügynökség vagyunk, ahol a legmagasabb szintű szakmai tudást vetjük be az eredmények elérése érdekében. Fiatal, lendületes, digitális szemléletű szakemberekből álló csapatunk otthonosan mozog a marketing megoldások útvesztőjében.

Egymásra épülő megoldásaink világosak és átláthatóak. Hiszünk az egyszerűség erejében, miközben kreativitásunkkal egyszerre követjük és diktáljuk a trendeket ebben, a dinamikusan változó piaci környezetben.

Dani

Creative Director

Dani

motivált határozott önzetlen

Dani tipikusan az az ember, akinek lételeme a pörgés, az emberekkel való kommunikáció, a nyüzsgés. Mindezt szívesen osztja meg a közösségi felületein is, melyeket évek óta tudatosan építi. Nem csak saját felületein aktív, ért az influencerek nyelvén is.  Fontos számára a gasztronómia, a futás és az utazás. A legjobban mégis azt szereti, ha ezek egyszerre vannak jelen az életében.

Janka

PPC specialist

Janka

lelkiismeretes precíz céltudatos

Janka ha a fejébe vesz valamit, akkor addig nem nyugszik, amíg meg nem csinálja. Most például Magyarországot hódítja meg - gyalog. Noha balkezes, a legkevésbé sem kétbalkezes, hiszen hobbija a saját tervezésű ékszerek, koszorúk és amigurumi figurák horgolása és a zongorázás. Szereti a rendszerességet, így a heti két edzés és kóruspróba nála alap, és az olvasásra is szakít időt minden nap. Életfilozófiája, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja.

Attila

Digital Content Architect

Attila

minőségre törekvő fejlődésre törekvő állhatatos

Attila 20 éve foglalkozik két olyan dologgal, ami igazán érdeki. Az egyik a képzőművészet; szereti a szépet, az egyedit, és arra törekszik, hogy amit létrehoz az gyönyörködtessen. A másik szenvedélye a digitális világ; a virtuális felületek és terek létrehozása, programozása. Egy kreatív ügynökségnél ez a két világ találkozik és ezért szeret itt dolgozni.

Nóri

Copywriter

Nóri

Hatékony Önálló Precíz

Nóri életében örök szenvedélyt jelentenek a szövegek; akár olvassa, akár írja őket. Imád kielemezni mindent, amit olvas, és addig nem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, amit ír. Egyik nagy álma, hogy egyszer egy corgi boldog gazdija legyen.

Nóra

Account Manager

Nóra

Figyelmes Céltudatos Kreatív

Nóra szereti a kreatív megoldásokat és a rendszerezettséget mind a munkájában, mind az otthonában. Szeret túrázni, sziklát mászni és imádja a cicákat. Nagy gasztro fan, így a sütés-főzés is nagy szerelem számára. Emellett imádja a szobanövényeket, mindig van hely még egy új cserépnek.

Letti

Account Manager

Letti

Nyitott Precíz Céltudatos

Letti messziről érkezett hozzánk, gyógypedagógusként végzett, azonban most új kihívást keresett az életében. Szereti a sportokat, régebben versenyszerűen atletizált, újabban pedig a fotózásnak hódol. Ha megnyerné a lottót minden pénzét utazásra költené

Hatem

Senior Graphic Designer

Hatem

alapos gondolkodó kitartó

Hatem csendes típus, ritkán szólal meg, inkább csak akkor beszél, amikor valóban érdemes hozzáfűzni a véleményét egy beszélgetéshez. Szeret információkat gyűjteni és rendszerezni, így hatékonyabban meg tudja tervezni a következő munka lépéseket. Az unalom számára idegen fogalom, mindig új megoldások után kutat. Ha mégis marad egy szabad perce, akkor ápolja a növényeit, süt egy dupla mogyorókrémes tortát vagy messzire utazik, hogy megkóstolhasson egy újfajta szendvicset.

Eszter

Account Director

Eszter

nyitott lelkiismeretes álmodozó

Eszter igazi megfigyelő típus, irodalomrajongó ex-bölcsész, aki szeret néha elveszni a részletekben. Amikor nem a Római-parton van, legszívesebben utazik, hiszen "mindenütt jó, de messze a legjobb". :) Az aktív pihenés híve, szereti, ha mindig történik körülötte valami, de időnként a csendes, otthon töltött napokat is nagyra értékeli. Nagy állatbarát, kedvenc hobbijai a lovaglás és a fotózás, valamint a gasztro- és borkultúra lelkes tanulmányozója.

Miklós

Full-Stack Developer

Miklós

kíváncsi türelmes kísérletező

Miklós végtelen kíváncsisággal igyekszik sok - főleg kreatív - dologba belekóstolni. Hobbijaiban sokszor szeret egymaga eljutni a célig, hogy út közben minden problémát saját maga tapasztalhasson meg, és a saját megoldásaival jusson egyről kettőre. Mániája a tervezgetés, legyen szó bármiről: munkáról, utazásról, DIY cuccokról, lifehackekről. Ezen felül kütyümániás, és amikor lehetősége nyílik rá, mindenképp leül a zongorához improvizálni valamit.

Sanyi

Graphic Designer

Sanyi

pontos kreatív türelmes

Sanyi már gyerekkorában is folyamatosan, rajzolt, firkált. Az első jelentősebb alkotását 2 éves korában követte el a nappali falán a szülei nagy örömére. Azóta sok idő telt el, de a lelkesedése nem múlt el, ha egy szép képet kell megalkotni. Szabadidejében sem tud elszakadni a szakmájától, mert olyankor is kreál valamit Photoshopban, Illustratorban vagy a fényképezőgépével. Illetve szerinte a legszebb szín a zöld-fehér.  

István

Head of Online Division

István

sokoldalú precíz logikus

István igazi kocka (egyik kedvenc játéka a Rubik kocka), technika rajongó és early adopter. Számára a bonyolult feladatok megoldása izgalmas szórakozás, akkor is ha az nem programozás.  Gyerekkora óta barkácsol, mostanában okosotthont. Amikor nem programozással és barkácsolással tölti az idejét, sokat olvas, biciklizik és igyekszik minél többet tanulni.

Gábor

Operative Director

Gábor

vidám vállalkozó kedvű kitartó

Gábornak lételeme a kommunikáció, mindig van egy jó története, ötlete. Akkor van igazán elemében, ha alkothat, vagy kreatív kihívásokkal kerül szembe. Nagy a szíve - és nem csak a sportmúltja miatt! Ha épp nem dolgozik, akkor utazik vagy sportol: rendszeresen fut, túrázik és szörföl …a neten. Szereti a kávét, amit bármikor töretlen lelkesedéssel fogyaszt. A kávéhoz pedig magazinok és napilapok is dukálnak, amiket mindig kiolvas, mert mint mondja: minden történetből lehet valamit tanulni.

Kristóf

Account Manager

Kristóf

motivált kíváncsi vidám

Kristóf igazi nyughatatlan. Szereti a kihívásokat és vonzza az ismeretlen. Imád új dolgokat kipróbálni, és kíváncsiságának hála, gyakorlatilag minden is érdekli. Szereti a sportokat, a zenét és a dokumentumfilmeket. Szabadidejében kosárlabdázik, fut, gitározik, gördeszkázik, vagy kiül a szabadba egy finom kávéval vagy egy jéghideg fröccsel.

Dóra

FCA Product Catalog Manager

Dóra

céltudatos kiegyensúlyozott pozitív gondolkodású

Dóri nagyon impulzív, hangos mégis mindig jókedvű. Szabadidejét legfőképpen barátokkal tölti, olyan programokkal, amik egyáltalán nem szokványosak (Barátok és egy fröccs társaságában geocatchingel órákon át Budapest szívében). Imád olvasni, színházba és koncertekre járni. Szereti egyszerre felvenni a felemás zoknikat, hogy ne unatkozzanak. Rendszerezetten szétszórt. Csillagjegye szerint ikrek, amit tökéletes kifogásként használ minden különcségére.

Márta

Account Manager

Márta

ambiciózus lelkes figyelmes

Márti nagyon fontosnak tartja, hogy a szabadideje is hasznosan teljen, ezért amikor csak ideje engedi sportolással vagy önképzéssel foglalkozik. Lelkes állatrajongó. Hétvégén pedig a főzés iránti szenvedélyének hódol.

Ildi

Art Director

Ildi

kreatív nyitott empatikus

Ildi minden szabadidejét kreatív tevékenységekre fordítja, mert a munkaidő végén sem állnak le a szárnyaló gondolatai. Kedvenc elfoglaltsága a festés, gyöngyfűzés, kiállítások látogatása. Igaz, az utóbbi három évben egy örökmozgó kislány kevés teret enged az ilyen feltöltődésre, ezért most a gyermek a legfőbb erőforrás…és a kávé. Igazán elemében a természetben van, így ha teheti kirándul és utazik.

Péter

Founder, CEO

Péter

céltudatos döntőképes kitartó

Péter mindent szeret ami a természethez köthető. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást, szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.

Ahol dolgozunk

Olyan munkahelyre vágytunk, ami olyan mintha otthon lennénk. Éppen ezért a Római-parton, távol a belváros feszítő zajától, egy kedves családi házban alakítottuk ki irodánkat, körülbástyázva magunkat a fák adta nyugalommal, a víz keltette pezsgéssel és a madarak sokszínűségével. Hisszük, hogy a kreatív munka alapjait az inspiráló munkakörnyezet határozza meg, de ha egy kis gondolkodó magányra vágyunk, akkor akár otthonról is lehetünk aktív tagjai pezsgő közösségünknek.

Rugalmas munkaidő

Rugalmas munkaidő

Home office

Otthonról is megbízhatóan és hatékonyan dolgozol? Nem hiszel a 9-től 5-ig tartó munkaidő szigorában? Akkor nálunk a helyed! Megbízhatóságod és pozitív hozzáállásod home office lehetőséggel jutalmazzuk!

Home office

Rugalmas munkaidő

Mi az Armadillónál mi nem hiszünk a kötött munkaidő spártai szigorában! Dolgozóinknak éppen ezért rugalmas munkaidőt biztosítunk, hogy a munka mellett az ügyes-bajos dolgok intézésére is maradjon idő.

Rugalmas munkaidő

Családbarát munkahely

A család és munka egyensúlyának megtartása elengedhetetlen a boldog, kiegyensúlyozott élethez. Nálunk nem kell háttérbe szorítanod szeretteidet! Ha a gyerekek első iskolai fellépése délután 3-kor kezdődik, mi garantáljuk, hogy ott leszel.

Családbarát munkahely

Vissza

Fejlődés

Fejlődés

Előrelépési lehetőség

Fontosnak tartjuk a pozitív hozzáállást és a kiemelkedő képességek értékelését. Ha gyorsan tanulsz, észreveszed az összefüggéseket és lojális vagy, gyorsan feljebb kerülhetsz a ranglétrán. A képesség és hozzáállás alapú fejlődésben hiszünk, karriered is eszerint támogatjuk.

Előrelépési lehetőség

Szakmai és nyelvi képzések

A reklám állandóan változó világa megköveteli a folyamatos szakmai fejlődést és a naprakész tudást. A megszerzett tudás elmélyítését és kibővítését elengedhetetlennek tartjuk a fejlődés szempontjából. A szakmai fejlődést belső képzésekkel támogatjuk, konferenciákon, tanfolyamokon veszünk részt.

Szakmai és nyelvi képzések

Utánpótlás

Gyakornokként tanulni akarsz és nem kávét főzni vagy postára járni? Úgy érzed az iskolában tanult elméleti tudásod kevés a pályakezdéshez? Jelentkezz hozzánk! Gyakornoki programunkban beleláthatsz ügynökségünk életbe és éles projekteken keresztül, garantáltan hasznosítható tapasztalatokat szerezhetsz.

Utánpótlás

Vissza

Egészség

Egészség

Zöldövezet

Bázisunkat a Római-part egyik legszebb részén építettük ki, irodánk Dunára néző. Kertünk munkavégzésre és tárgyalásokra is alkalmas, maga a nyugalom szigete. Ügyfeleink is szívesen járnak ki hozzánk, csapatunk tagjai pedig imádják a kertben termő friss epret, mentát vagy akár a medvehagymát.

Zöldövezet

Gyümölcskosár

A jó és hatékony munka alapja az egészség. Erről mi sem feledkezünk meg, ezért folyamatosan egészséges gyümölcsökkel látjuk el csapatunk tagjait, hogy olyan frissen álljanak neki a feladatoknak, mint az elfogyasztott gyümölcsök.

Gyümölcskosár

Mentális egészség

Sajnos szakmánkban egyre gyakoribb jelenség a kiégés, burnout jelensége. Kiszámíthatatlan, bizonytalan, komplex és többértelmű világban élünk ez a V.U.C.A. jelenség. Rendkívül fontosnak tarjuk az optimális work life egyensúly és a reziliencia megteremtését, ezt minden intézkedésünkkel támogatjuk.

Mentális egészség

Vissza

Sport

Sport

Kerékpár

Irodánk biciklivel is könnyen elérhető. Miért zötykölődnél keresztül a zsúfolt városon, amikor a főváros legszebb Duna partján is keresztültekerhetsz? Biciklid megvár amíg dolgozol, hazafelé pedig megállhatsz kicsit lazítani a hangulatos vízparti büféknél és szórakozóhelyeken.

Kerékpár

Asztalitenisz

Római-parti irodánk egyik legkedveltebb része az udvari ping-pong asztal, ahol a kerti partikon vagy spontán szünetekben, izgalmas meccseken mérik össze munkatársaink képességeiket.

Asztalitenisz

Futás

Római-parti irodánk Budapest egyik legkedveltebb futó-útvonalán fekszik. Ha futva szeretnél bejönni, nincsen akadálya. Munkakezdés előtt át tudsz öltözni és lezuhanyozni, ha kellőképp megizzadtál. Céges csapatunk rendszeresen vesz részt futóversenyeken, ahol fittebb kollégáink a távot teljesítik, míg szurkoló kollégáink a hangulatért felelősek.

Futás

Vissza

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Szelektív gyűjtés

Csodaszép, zöldövezeti környezetünk tisztasága kulcsfontosságú, igyekszünk megőrizni jövendőbeli dolgozóink számára is. A szemetet ezért szelektíven gyűjtjük, hogy ne csak élvezzük, de ápoljuk is a természetet.

Szelektív gyűjtés

Tiszta, szűrt víz

A környezettudatosság és az egészség nagy szerepet játszik gondolkodásmódunkban, igyekszünk egyre kevesebb szemetet termelni. A konyhában felszerelt vízszűrő nemcsak egészséges, tiszta vizet biztosít, de megszabadított minket a műanyagpalack-halmoktól is.

Tiszta, szűrt víz

Ökológia lábnyom

A fenntarthatóság elve szerint igyekszünk működni. Tudatosan csökkentjük a papírfelhasználást és a hulladéktermelést, óvjuk a természetet. Felelősnek érezzük magunkat a környezetünkért és ez cégkultúránkban is megmutatkozik.

Ökológia lábnyom

Vissza

Élet az Armadilloban

Grafikus operátort keresünk!

Bírod a kampányok pörgését, de a szöszölős munkákkal is szívesen időzöl? Az online munkáktól felpörög az egered? Jelentkezz reklámügynökségünkhöz grafikus operátornak!

Szerepet vállalhatsz izgalmas márkák kommunikációjában, és a tudásod is tovább bővítheted. Mindehhez biztosítjuk a reklámszakmai hátteret (kommunikációs szakemberek, fejlesztők, szakmai vezető) és a támogató légkört.

Feladatok:

 • social media posztok grafikai szerkesztése
 • hirdetések kreatív anyagainak tervezése online felületekre
 • mutációk elkészítése
 • animált hirdetések tervezése és elkészítése
 • esetenként videóvágás, szerkesztés

Amit nyújtani tudunk:

 • aktív részvétel az ügynökségi életben
 • képzés, szakértő mentor
 • inspiráló zöldövezeti környezet
 • támogató légkör
 • később is hasznosítható tapasztalat

Jelentkezz, ha:

 • gyorsan és jól kezeled a grafikai programokat (Illustrator, Photoshop, After Effects)
 • van ötleted, hogyan dobj fel vizuálisan egy-egy social media posztot
 • kommunikatív és proaktív csapatjátékos vagy
 • lelkes és kitartó vagy és nem adod fel akkor sem, ha ismétlődő feladatokkal bombázunk
 • szeretnél tovább fejlődni 

Modern felfogásban működő, fiatalos gondolatműhely vagyunk a Római-parton, inspiráló zöldövezeti környezetben. Az alkotás szeretetéért dolgozunk azoknak az ügyfeleknek, akik megbecsülik munkánkat, akiknek termékeiben, szolgáltatásában valóban hiszünk, és akiket hasonló alkotási vágy és kreativitás hajt mint minket.

Nálunk nem fogsz unatkozni! Változatos feladatokkal töltjük meg mindennapjainkat és tesszük mindezt összetartó csapatként támogatva egymást. Rugalmas és családbarát hozzáállásunk átsegít minket a nehezebb időszakokon is. Nyitottak vagyunk ötletekre és javaslatokra, az egyéni sokszínűséget értékként kezeljük.

Nálunk a legfontosabb a pozitív gondolkodásmód, ami mellett persze nem feledkezünk meg a kiemelkedő tehetségek értékeléséről és fejlesztéséről sem. Ha gyorsan tanulsz, észreveszed az összefüggéseket és lojális vagy, nem kérdés, hogy nálunk a helyed! A képesség és hozzáállás alapú fejlődésben hiszünk, karriered is eszerint támogatjuk.

Szeretünk kísérletezni, új marketing eszközöket kipróbálni, erről szakmai eszmecseréket folytatni, értéket teremteni. Szeretünk a kertben meetingelni, az udvaron pingpongozni, a Duna parton brainstormingolni, a Római-parton levezetni a hetet. Szeretjük ha ügyfeleink is szeretnek nálunk lenni. Mi így vagyunk az Armadillo!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Név *

E-mail cím *

Telefonszám

Pozíció *

Önéletrajz feltöltése * *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

 

Közvetlen link

PPC SPECIALIST MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Álmodból felkeltve is tudod, hogyan állíts be egy Facebook hirdetést? Nem csak jól ismered, de haladó szinten használod a Google Ads rendszerét? Otthonosan mozogsz a Google Analytics világában? Csapatunk leendő tagjaként a PPC kampányok kivitelezését bízzuk rád a tervezéstől a riportálásig.

Ha rendelkezel 1-2 év tapasztalattal PPC kampányok kezelésében, és szuperképességed a jó kommunikációs képesség, precizitás és önállóság, jelentkezz csapatunkba! Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Feladatok:

 • Google, Facebook és Instagram hirdetések kezelése, optimalizálása (tesztelés, adatelemzés, módosítások végrehajtása)
 • SEO projektek támogatása
 • grafikusok, fejlesztők delegálása, az elkészült anyagok tartalmi ellenőrzése, ügyfelek felé történő továbbítása
 • kreatív koncepciók elkészítésében történő aktív részvétel
 • kampány menedzsement
 • elszámolások, riportok készítése
 • meetingek, brainstormingok kezdeményezése és az azokon történő aktív részvétel a projektek eredményessége érdekében

Amit nyújtani tudunk:

 • izgalmas, változatos projektek
 • előrelépési lehetőség
 • rugalmas munkavégzés
 • képzések, coaching
 • szakmailag is inspiráló közösség
 • stabil hátterű, dinamikusan fejlődő cég
 • nyugodt, zöldövezeti környezet
 • összetartó csapat

Jelentkezz, ha:

 • legalább 1-2 éves releváns tapasztalattal rendelkezel 
 • nem csak ismered, de haladó szinten használod is a Google Ads és Facebook hirdetési rendszereket
 • jártas vagy a Google Analytics adatok elemzésében
 • képes vagy egyszerre több projektet, ügyfelet kezelni
 • követed a marketing trendeket, és nem ijedsz meg az újdonságok tesztelésétől

Előnyt jelent:

 • ügynökségi tapasztalat
 • Google Skillshop (Academy for Ads) vizsgák: search, display, mobile, video, Analytics
 • Facebook Blueprint vizsga
 • Google Tag Manager tapasztalat
 • keresőoptimalizálás alapjainak ismerete

Modern felfogásban működő, fiatalos gondolatműhely vagyunk a Római-parton, inspiráló zöldövezeti környezetben. Az alkotás szeretetéért dolgozunk azoknak az ügyfeleknek, akik megbecsülik munkánkat, akiknek termékeiben, szolgáltatásában valóban hiszünk, és akiket hasonló alkotási vágy és kreativitás hajt mint minket.

Nálunk nem fogsz unatkozni! Változatos feladatokkal töltjük meg mindennapjainkat és tesszük mindezt összetartó csapatként támogatva egymást. Rugalmas és családbarát hozzáállásunk átsegít minket a nehezebb időszakokon is. Nyitottak vagyunk ötletekre és javaslatokra, az egyéni sokszínűséget értékként kezeljük.

Nálunk a legfontosabb a pozitív gondolkodásmód, ami mellett persze nem feledkezünk meg a kiemelkedő tehetségek értékeléséről és fejlesztéséről sem. Ha gyorsan tanulsz, észreveszed az összefüggéseket és lojális vagy, nem kérdés, hogy nálunk a helyed! A képesség és hozzáállás alapú fejlődésben hiszünk, karriered is eszerint támogatjuk.

Szeretünk kísérletezni, új marketing eszközöket kipróbálni, erről szakmai eszmecseréket folytatni, értéket teremteni. Szeretünk a kertben meetingelni, az udvaron pingpongozni, a Duna parton brainstormingolni, a Római-parton levezetni a hetet. Szeretjük ha ügyfeleink is szeretnek nálunk lenni. Mi így vagyunk az Armadillo!

Építsd tovább a karriered egy kiváló csapat tagjaként az Armadillonál! Mikor tudsz kezdeni? :)

Jelentkezés

Név *

E-mail cím *

Telefonszám

Pozíció *

Önéletrajz feltöltése * *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

 

Közvetlen link

Digital project managert keresünk

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként kifejezetten a webes, fejlesztői munkákkal kapcsolatos projektmenedzsment feladatokat bízunk rád. Olyan tapasztalt munkatársat keresünk aki hidat képez az ügyfél a fejlesztők között. A kezdeti igényfelmérés, azok lefordítása a fejlesztői nyelvre, specifikációk és ajánlatok írása tartozik a feladatok közé. A fejlesztőkkel és értékesítőkkel szoros együttműködésben dolgozva, kézben tartod a projektet, szuperképességed a jó kommunikációs képesség, a precizitás és az önállóság. Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

 Feladatok

 • Ügyféligények felvétele, kapcsolattartás
 • Részvétel a projektek előkészítésében, megtervezésében
 • Tervezési és fejlesztési követelmények dokumentálása, specifikáció készítése
 • Ütemezés,kapacitástervezés, priorizálás
 • Projektek nyomon követése és kézben tartása, változások kezelése
 • Ügyfelek támogatása

Jelentkezz, ha

 • legalább 2 éves releváns tapasztalattal rendelkezel
 • nem idegen számodra a fejlesztői világ
 • képes vagy egyszerre több projektet, ügyfelet kezelni
 • ismered a webes piacot és követed a modern technológiákat
 • tárgyalóképes vagy, együtt tudsz gondolkozni az ügyféllel
 • magabiztos angol nyelvtudással rendelkezel
 • kommunikatív és proaktív csapatjátékos vagy
 • igényesség és precizitás jellemző a munkádra
 • stratégiai gondolkodásmód jellemez nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is
 • jók a szervezési, vezetési képességeid, és nem okoz gondot az önálló döntéshozatal
 • sales szemlélet jellemez, és jó az érdekérvényesítő képességed
 • lelkes vagy és kitartó, nyitott az új feladatokra

Előnyt jelent

 • van gyakorlatod CMS-et, webshopok, ügyviteli rendszerek kezelésében
 • van ügynökségi tapasztalatod
 • értesz az online kommunikációhoz
 • részt vettél egyedi fejlesztésű, webes termék kialakításában
 • van UX/UI tervezésben tapasztalatod

Amit nyújtani tudunk

 • izgalmas, változatos projektek
 • előrelépési lehetőség
 • versenyképes fizetés
 • rugalmas munkavégzés
 • képzések, coaching
 • szakmailag is inspiráló közösség
 • stabil hátterű, dinamikusan fejlődő cég
 • nyugodt, zöldövezeti környezet
 • homeoffice lehetőség
 • összetartó csapat

 

Modern felfogásban működő, fiatalos gondolatműhely vagyunk a Római-parton, inspiráló zöldövezeti környezetben. Az alkotás szeretetéért dolgozunk azoknak az ügyfeleknek, akik megbecsülik munkánkat, akiknek termékeiben, szolgáltatásában valóban hiszünk, és akiket hasonló alkotási vágy és kreativitás hajt mint minket.

Nálunk nem fogsz unatkozni! Változatos feladatokkal töltjük meg mindennapjainkat és tesszük mindezt összetartó csapatként támogatva egymást. Rugalmas és családbarát hozzáállásunk átsegít minket a nehezebb időszakokon is. Nyitottak vagyunk ötletekre és javaslatokra, az egyéni sokszínűséget értékként kezeljük.

Nálunk a legfontosabb a pozitív gondolkodásmód, ami mellett persze nem feledkezünk meg a kiemelkedő tehetségek értékeléséről és fejlesztéséről sem. Ha gyorsan tanulsz, észreveszed az összefüggéseket és lojális vagy, nem kérdés, hogy nálunk a helyed! A képesség és hozzáállás alapú fejlődésben hiszünk, karriered is eszerint támogatjuk.

Szeretünk kísérletezni, új marketing eszközöket kipróbálni, erről szakmai eszmecseréket folytatni, értéket teremteni. Szeretünk a kertben meetingelni, az udvaron pingpongozni, a Duna parton brainstormingolni, a Római-parton levezetni a hetet. Szeretjük ha ügyfeleink is szeretnek nálunk lenni. Mi így vagyunk az Armadillo!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Név *

E-mail cím *

Telefonszám

Pozíció *

Önéletrajz feltöltése * *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

 

Közvetlen link