KIK VAGYUNK

Megbízható és naprakész full service reklámügynökség vagyunk, ahol a legmagasabb szintű szakmai tudást vetjük be az eredmények elérése érdekében. Fiatal, lendületes, digitális szemléletű szakemberekből álló csapatunk otthonosan mozog a marketing megoldások útvesztőjében.

Egymásra épülő megoldásaink világosak és átláthatóak. Hiszünk az egyszerűség erejében, miközben kreativitásunkkal egyszerre követjük és diktáljuk a trendeket ebben, a dinamikusan változó piaci környezetben.

Gábor
Operative Director
vidám, vállalkozó kedvű, kitartó

Gábornak lételeme a kommunikáció, mindig van egy jó története, ötlete. Akkor van igazán elemében, ha alkothat, vagy kreatív kihívásokkal kerül szembe. Nagy a szíve - és nem csak a sportmúltja miatt! Ha épp nem dolgozik, akkor utazik vagy sportol: rendszeresen fut, túrázik és szörföl …a neten. Szereti a kávét, amit bármikor töretlen lelkesedéssel fogyaszt. A kávéhoz pedig magazinok és napilapok is dukálnak, amiket mindig kiolvas, mert mint mondja: minden történetből lehet valamit tanulni.

Letti
Account Manager
Nyitott, Precíz, Céltudatos

Letti messziről érkezett hozzánk, gyógypedagógusként végzett, azonban most új kihívást keresett az életében. Szereti a sportokat, régebben versenyszerűen atletizált, újabban pedig a fotózásnak hódol. Ha megnyerné a lottót minden pénzét utazásra költené

István
Head of Online Division
sokoldalú, precíz, logikus

István igazi kocka (egyik kedvenc játéka a Rubik kocka), technika rajongó és early adopter. Számára a bonyolult feladatok megoldása izgalmas szórakozás, akkor is ha az nem programozás.  Gyerekkora óta barkácsol, mostanában okosotthont. Amikor nem programozással és barkácsolással tölti az idejét, sokat olvas, biciklizik és igyekszik minél többet tanulni.

Márta
Account Manager
ambiciózus, nyitott, precíz

Márti számára nincs lehetetlen feladat: minden útjába kerülő problémát elsimít, hogy egyenes út vezessen a sikerhez. Ha a minőségről van szó, nem ismer kompromisszumot, mindig tökéletességre törekszik. Imád új dolgokat tanulni, és a magánéletben is folyamatosan új célokat tűz ki maga elé: legyen szó akár sportról, önképzésről, vagy gasztronómiáról.

Gergő
Account Manager
kíváncsi, rendszerező, sokoldalú

Gergő bölcsész-közgazdász, kíváncsi természet, aki szeret elveszni a részletekben, hogy megfigyelje és kielemezze azokat. Tökéletességre törekszik, ezért imád tervezni-szervezni, ehhez pedig szívesen vet be kreatív megoldásokat is. Mivel folyamatosan tanulni és fejlődni akar, mindig új kihívásokat és célokat keres, melyeket elérhet. Igazi kultúra és művészetrajongó, aki szeret olvasni, dobolni és fotózni, ha pedig több a szabadideje, imád új helyekre látogatni, ahol felfedezheti a régi korok emlékeit.

Bianka
Copywriter Intern
lelkes, vidám, törekvő

Bianka igazi bölcsész, aki imád olvasni és írni, nemcsak a munkahelyén, hanem a szabadidejében is. Folyamatosan tanulni és fejlődni akar, ezért mindig keresi az új kihívásokat, és szeret új dolgokat kipróbálni, ha ezt egy támogató közegben teheti.
Bár esténként legszívesebben elbújik egy jó könyvvel, azért egy kis kirándulásra vagy egy közös ebédre sem mond soha nemet.

Kristóf
Account Manager
motivált, kíváncsi, vidám

Kristóf igazi nyughatatlan. Szereti a kihívásokat és vonzza az ismeretlen. Imád új dolgokat kipróbálni, és kíváncsiságának hála, gyakorlatilag minden is érdekli. Szereti a sportokat, a zenét és a dokumentumfilmeket. Szabadidejében kosárlabdázik, fut, gitározik, gördeszkázik, vagy kiül a szabadba egy finom kávéval vagy egy jéghideg fröccsel.

Miklós
Full-Stack Developer
kíváncsi, türelmes, kísérletező

Miklós végtelen kíváncsisággal igyekszik sok - főleg kreatív - dologba belekóstolni. Hobbijaiban sokszor szeret egymaga eljutni a célig, hogy út közben minden problémát saját maga tapasztalhasson meg, és a saját megoldásaival jusson egyről kettőre. Mániája a tervezgetés, legyen szó bármiről: munkáról, utazásról, DIY cuccokról, lifehackekről. Ezen felül kütyümániás, és amikor lehetősége nyílik rá, mindenképp leül a zongorához improvizálni valamit.

Péter
Founder, CEO
céltudatos, döntőképes, kitartó

Péter mindent szeret ami a természethez köthető. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást, szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.

Attila
Digital Content Architect
minőségre törekvő, fejlődésre törekvő, állhatatos

Attila 20 éve foglalkozik két olyan dologgal, ami igazán érdeki. Az egyik a képzőművészet; szereti a szépet, az egyedit, és arra törekszik, hogy amit létrehoz az gyönyörködtessen. A másik szenvedélye a digitális világ; a virtuális felületek és terek létrehozása, programozása. Egy kreatív ügynökségnél ez a két világ találkozik és ezért szeret itt dolgozni.

Dani
Creative Director
motivált, határozott, önzetlen

Dani tipikusan az az ember, akinek lételeme a pörgés, az emberekkel való kommunikáció, a nyüzsgés. Mindezt szívesen osztja meg a közösségi felületein is, melyeket évek óta tudatosan építi. Nem csak saját felületein aktív, ért az influencerek nyelvén is.  Fontos számára a gasztronómia, a futás és az utazás. A legjobban mégis azt szereti, ha ezek egyszerre vannak jelen az életében.

Dóra
FCA Product Catalog Manager
céltudatos , kiegyensúlyozott, pozitív gondolkodású

Dóri nagyon impulzív, hangos mégis mindig jókedvű. Szabadidejét legfőképpen barátokkal tölti, olyan programokkal, amik egyáltalán nem szokványosak (Barátok és egy fröccs társaságában geocatchingel órákon át Budapest szívében). Imád olvasni, színházba és koncertekre járni. Szereti egyszerre felvenni a felemás zoknikat, hogy ne unatkozzanak. Rendszerezetten szétszórt. Csillagjegye szerint ikrek, amit tökéletes kifogásként használ minden különcségére.

Hatem
Senior Graphic Designer
alapos, gondolkodó, kitartó

Hatem csendes típus, ritkán szólal meg, inkább csak akkor beszél, amikor valóban érdemes hozzáfűzni a véleményét egy beszélgetéshez. Szeret információkat gyűjteni és rendszerezni, így hatékonyabban meg tudja tervezni a következő munka lépéseket. Az unalom számára idegen fogalom, mindig új megoldások után kutat. Ha mégis marad egy szabad perce, akkor ápolja a növényeit, süt egy dupla mogyorókrémes tortát vagy messzire utazik, hogy megkóstolhasson egy újfajta szendvicset.

Nóri
Head of Content
Hatékony, Önálló, Precíz

Nóri életében örök szenvedélyt jelentenek a szövegek; akár olvassa, akár írja őket. Imád kielemezni mindent, amit olvas, és addig nem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, amit ír. Egyik nagy álma, hogy egyszer egy corgi boldog gazdija legyen.

Ádám
Digital Project Manager
Megfontolt, Precíz, Kitartó

Ádám számára fontosak az emberi kapcsolatok, akit bizalmába fogad az biztosan számíthat rá. Sok minden érdekli, ha több élete lenne, bizonyára filmeket rendezne, kutatná a jövőt és az emberiség lehetőségeit, pókerbajnok lenne, vagy a legjobb street food éttermet vezetné. Azonban legjobban a digitális világ érdekli, így a munkája egyben a hobbija is.

Eszter
Account Director
nyitott, lelkiismeretes, álmodozó

Eszter igazi megfigyelő típus, irodalomrajongó ex-bölcsész, aki szeret néha elveszni a részletekben. Amikor nem a Római-parton van, legszívesebben utazik, hiszen "mindenütt jó, de messze a legjobb". :) Az aktív pihenés híve, szereti, ha mindig történik körülötte valami, de időnként a csendes, otthon töltött napokat is nagyra értékeli. Nagy állatbarát, kedvenc hobbijai a lovaglás és a fotózás, valamint a gasztro- és borkultúra lelkes tanulmányozója.

Ildi
Art Director
kreatív, nyitott, empatikus

Ildi minden szabadidejét kreatív tevékenységekre fordítja, mert a munkaidő végén sem állnak le a szárnyaló gondolatai. Kedvenc elfoglaltsága a festés, gyöngyfűzés, kiállítások látogatása. Igaz, az utóbbi három évben egy örökmozgó kislány kevés teret enged az ilyen feltöltődésre, ezért most a gyermek a legfőbb erőforrás…és a kávé. Igazán elemében a természetben van, így ha teheti kirándul és utazik.

Orsi
Graphic Designer
kreatív, őszinte, precíz

Orsi a munkában csendes, de belül mindig pörög valamin. Számára nincs félvállról vett feladat. Szereti a kihívásokat mindig nyitott az új feladatokra. Csendes, visszahúzódó természetű, legjobban a természet közelében érzi magát. Szabadidejében sokat rajzol, és imád olvasni (kedvencei a skandináv krimik).

Munkatárs: 20
Átlagéletkor: 32 év

AHOL DOLGOZUNK

Olyan munkahelyre vágytunk, ami olyan mintha otthon lennénk. Éppen ezért a Római-parton, távol a belváros feszítő zajától, egy kedves családi házban alakítottuk ki irodánkat, körülbástyázva magunkat a fák adta nyugalommal, a víz keltette pezsgéssel és a madarak sokszínűségével. Hisszük, hogy a kreatív munka alapjait az inspiráló munkakörnyezet határozza meg, de ha egy kis gondolkodó magányra vágyunk, akkor akár otthonról is lehetünk aktív tagjai pezsgő közösségünknek.

Képzések, utánpótlás nevelés
Fejlődési lehetőség
Családbarát munkahely
Worklife balance
Homeoffice
Körforgás
Jó hangulat
Gyümölcskosár
Sportolási lehetőség
Fenntarthatóság
Szűrt ivóvíz
Támogatás
Római part
Zöldövezet
Állatok
Jövőtudatosság
Bizalom

Élet az Armadilloban

Jelenleg őket keressük

PPC Specialist állás

PPC SPECIALIST MUNKATÁRSAT KERESÜNK

Álmodból felkeltve is tudod, hogyan állíts be egy Facebook hirdetést? Nem csak jól ismered, de profi szinten használod a Google Ads rendszerét? Otthonosan mozogsz a Google Analytics világában? Csapatunk leendő tagjaként a PPC kampányok kivitelezését és optimalizálását bízzuk rád a tervezéstől a riportálásig.

Ha rendelkezel minimum 2 év tapasztalattal PPC kampányok kezelésében, és szuperképességed a jó kommunikációs képesség, precizitás és önállóság, jelentkezz csapatunkba! Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Feladatok:

 • Google, Facebook és Instagram hirdetések kezelése, optimalizálása (tesztelés, adatelemzés, módosítások végrehajtása)
 • SEO projektek támogatása
 • grafikusok, fejlesztők delegálása, az elkészült anyagok tartalmi ellenőrzése, ügyfelek felé történő továbbítása
 • kreatív koncepciók elkészítésében történő aktív részvétel
 • kampány menedzsement
 • elszámolások, riportok készítése
 • meetingek, brainstormingok kezdeményezése és az azokon történő aktív részvétel a projektek eredményessége érdekében

Amit nyújtani tudunk:

 • izgalmas, változatos projektek
 • előrelépési lehetőség
 • rugalmas munkavégzés
 • képzések, coaching
 • szakmailag is inspiráló közösség
 • stabil hátterű, dinamikusan fejlődő cég
 • nyugodt, zöldövezeti környezet
 • összetartó csapat

Jelentkezz, ha:

 • legalább 1-2 éves releváns tapasztalattal rendelkezel 
 • nem csak ismered, de haladó szinten használod is a Google Ads és Facebook hirdetési rendszereket
 • jártas vagy a Google Analytics adatok elemzésében
 • képes vagy egyszerre több projektet, ügyfelet kezelni
 • követed a marketing trendeket, és nem ijedsz meg az újdonságok tesztelésétől

Előnyt jelent:

 • ügynökségi tapasztalat
 • Google Skillshop (Academy for Ads) vizsgák: search, display, mobile, video, Analytics
 • Facebook Blueprint vizsga
 • Google Tag Manager tapasztalat
 • keresőoptimalizálás alapjainak ismerete

Modern felfogásban működő, fiatalos gondolatműhely vagyunk a Római-parton, inspiráló zöldövezeti környezetben. Az alkotás szeretetéért dolgozunk azoknak az ügyfeleknek, akik megbecsülik munkánkat, akiknek termékeiben, szolgáltatásában valóban hiszünk, és akiket hasonló alkotási vágy és kreativitás hajt mint minket.

Nálunk nem fogsz unatkozni! Változatos feladatokkal töltjük meg mindennapjainkat és tesszük mindezt összetartó csapatként támogatva egymást. Rugalmas és családbarát hozzáállásunk átsegít minket a nehezebb időszakokon is. Nyitottak vagyunk ötletekre és javaslatokra, az egyéni sokszínűséget értékként kezeljük.

Nálunk a legfontosabb a pozitív gondolkodásmód, ami mellett persze nem feledkezünk meg a kiemelkedő tehetségek értékeléséről és fejlesztéséről sem. Ha gyorsan tanulsz, észreveszed az összefüggéseket és lojális vagy, nem kérdés, hogy nálunk a helyed! A képesség és hozzáállás alapú fejlődésben hiszünk, karriered is eszerint támogatjuk.

Szeretünk kísérletezni, új marketing eszközöket kipróbálni, erről szakmai eszmecseréket folytatni, értéket teremteni. Szeretünk a kertben meetingelni, az udvaron pingpongozni, a Duna parton brainstormingolni, a Római-parton levezetni a hetet. Szeretjük ha ügyfeleink is szeretnek nálunk lenni. Mi így vagyunk az Armadillo!

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezés

Név *

E-mail cím *

Telefonszám

Pozíció *

Önéletrajz feltöltése * *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

 

Közvetlen link

Széchenyi 2020