Armadillo
Kreatív Ügynökség

Fiatal és digitális szemléletű reklámszakemberek vagyunk • Ismerjük az új média nyújtotta lehetőségeket, segítünk eligazodni a marketingmegoldások útvesztőjében • Hiszünk az egyszerűségben, egymásra épülő megoldásaink világosak és átláthatóak • Az új technológiákat, a kreativitás és a közösségek erejét kihasználva segítjük ügyfeleinket céljaik elérésében • Támogatjuk a kreatív gondolkodást és a kritikai látásmódot, munkatársainkkal közösen építjük reklámügynökségünket

Eszter

Account Director

Eszter

nyitott lelkiismeretes álmodozó

Eszter igazi megfigyelő típus, aki szeret néha elveszni a részletekben, és célja, hogy minden nap tanuljon valami újat. Amikor nem a Római-parton van, legszívesebben utazik, hiszen ""mindenütt jó, de messze a legjobb"". :) Az aktív pihenés híve, szereti, ha mindig történik körülötte valami, de időnként a csendes, otthon töltött napokat is nagyra értékeli. Nagy állatbarát, irodalomrajongó ex-bölcsész, valamint a gasztro- és borkultúra lelkes tanulmányozója.

Dóra

FCA Product Catalog Manager

Dóra

céltudatos kiegyensúlyozott pozitív gondolkodású

Dóri nagyon impulzív, hangos mégis mindig jókedvű. Szabadidejét legfőképpen barátokkal tölti, olyan programokkal, amik egyáltalán nem szokványosak (Barátok és egy fröccs társaságában geocatchingel órákon át Budapest szívében). Imád olvasni, színházba és koncertekre járni. Szereti egyszerre felvenni a felemás zoknikat, hogy ne unatkozzanak. Rendszerezetten szétszórt. Csillagjegye szerint ikrek, amit tökéletes kifogásként használ minden különcségére.

Kristóf

Graphic Designer

Kristóf

Pontos Minőségre törekvő Céltudatos

Kristóf gyerek kora óta grafikával foglalkozik, és az ideje nagy részét azóta is ezzel tölti. Nem szereti a lazsálást, valamivel mindig foglalkoznia kell. Szabadidejét is új programok és ismeretek megszerzésére fordítja, vagy ha mégsem, akkor is biztos, hogy valahol versenyzik… Egy billiárd teremben, vagy a virtuális világban.

István

Head of Online Division

István

sokoldalú precíz logikus

István igazi kocka (egyik kedvenc játéka a Rubik kocka), technika rajongó és early adopter. Számára a bonyolult feladatok megoldása izgalmas szórakozás, akkor is ha az nem programozás.  Gyerekkora óta barkácsol, mostanában okosotthont. Amikor nem programozással és barkácsolással tölti az idejét, sokat olvas, biciklizik és igyekszik minél többet tanulni.

Janka

Account Manager

Janka

lelkiismeretes precíz céltudatos

Janka ha a fejébe vesz valamit, akkor addig nem nyugszik, amíg meg nem csinálja. Most például Magyarországot hódítja meg - gyalog. Noha balkezes, a legkevésbé sem kétbalkezes, hiszen hobbija a saját tervezésű ékszerek, koszorúk és amigurumi figurák horgolása és a zongorázás. Szereti a rendszerességet, így a heti két edzés és kóruspróba nála alap, és az olvasásra is szakít időt minden nap. Életfilozófiája, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja.

Dani

Creative Director

Dani

motivált határozott önzetlen

Dani tipikusan az az ember, akinek lételeme a pörgés, az emberekkel való kommunikáció, a nyüzsgés. Mindezt szívesen osztja meg a közösségi felületein is, melyeket évek óta tudatosan építi. Nem csak saját felületein aktív, ért az influencerek nyelvén is.  Fontos számára a gasztronómia, a futás és az utazás. A legjobban mégis azt szereti, ha ezek egyszerre vannak jelen az életében.

Máté

Account Manager

Máté

lelkes vicces elszánt

Máté motivált célra törő de mindig jó kedvű tagja a csapatnak. Nem szereti, ha körülötte komor a hangulat, ezért a humor az egyik kedvenc fegyvere. Szívesen beszélget bárkivel, a közös hang megtalálása számára nem probléma. Pontos, de nem szeret rohanni. Ha munkáról van szó, akkor nem hátrál meg a kihívásoktól és nem ijed meg az esetleges problémáktól sem. Mióta ügynökségünknél tevékenykedik rengeteg tapasztalatot szerzett nagy ügyfelek által.

Attila

Digital Content Architect

Attila

minőségre törekvő fejlődésre törekvő állhatatos

Attila 20 éve foglalkozik két olyan dologgal, ami igazán érdeki. Az egyik a képzőművészet; szereti a szépet, az egyedit, és arra törekszik, hogy amit létrehoz az gyönyörködtessen. A másik szenvedélye a digitális világ; a virtuális felületek és terek létrehozása, programozása. Egy kreatív ügynökségnél ez a két világ találkozik és ezért szeret itt dolgozni.

Letti

Account Manager

Letti

Nyitott Precíz Céltudatos

Letti messziről érkezett hozzánk, gyógypedagógusként végzett, azonban most új kihívást keresett az életében. Szereti a sportokat, régebben versenyszerűen atletizált, újabban pedig a fotózásnak hódol. Ha megnyerné a lottót minden pénzét utazásra költené

Márta

Account Manager

Márta

ambiciózus lelkes figyelmes

Márti nagyon fontosnak tartja, hogy a szabadideje is hasznosan teljen, ezért amikor csak ideje engedi sportolással vagy önképzéssel foglalkozik. Lelkes állatrajongó. Hétvégén pedig a főzés iránti szenvedélyének hódol.

Hatem

Senior Graphic Designer

Hatem

alapos gondolkodó kitartó

Hatem csendes típus, ritkán szólal meg, inkább csak akkor beszél, amikor valóban érdemes hozzáfűzni a véleményét egy beszélgetéshez. Szeret információkat gyűjteni és rendszerezni, így hatékonyabban meg tudja tervezni a következő munka lépéseket. Az unalom számára idegen fogalom, mindig új megoldások után kutat. Ha mégis marad egy szabad perce, akkor ápolja a növényeit, süt egy dupla mogyorókrémes tortát vagy messzire utazik, hogy megkóstolhasson egy újfajta szendvicset.

Gábor

Operative Director

Gábor

vidám vállalkozó kedvű kitartó

Gábornak lételeme a kommunikáció, mindig van egy jó története, ötlete. Akkor van igazán elemében, ha alkothat, vagy kreatív kihívásokkal kerül szembe. Nagy a szíve - és nem csak a sportmúltja miatt! Ha épp nem dolgozik, akkor utazik vagy sportol: rendszeresen fut, túrázik és szörföl …a neten. Szereti a kávét, amit bármikor töretlen lelkesedéssel fogyaszt. A kávéhoz pedig magazinok és napilapok is dukálnak, amiket mindig kiolvas, mert mint mondja: minden történetből lehet valamit tanulni.

Petra

Account Manager

Petra

Perpetuum mobile Lelkiismeretes Motivált

Petra igazi perpetuum mobile, egész nap pörög a munkában és a magánéletben egyaránt. Ebben remek társa a kiskutyája, illetve párja, akikkel az aktív kikapcsolódás szerelmesei. Rengeteget utaznak, kirándulnak, persze egy-egy otthon töltött vasárnap is belefér, amikor ha nem F1 futam megy a TV-ben, akkor biztos egy Marvel, vagy Tarantino film. Petra lelkiismeretes, és mindig motivált bármilyen kihívással is álljon szemben.

Nóri

Copywriter

Nóri

Hatékony Önálló Precíz

Nóri életében örök szenvedélyt jelentenek a szövegek; akár olvassa, akár írja őket. Imád kielemezni mindent, amit olvas, és addig nem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, amit ír. Egyik nagy álma, hogy egyszer egy corgi boldog gazdija legyen.

Brigi

Digital Content Developer

Brigi

lelkiismeretes gondoskodó türelmes

Brigi szabadidejében E-sport szeretetének hódol és szívesen alkot új dolgokat, legyen szó rajzról, webdesignről vagy egy kis 3D-s galaxisról. Imád zenét hallgatni és szívesen osztja meg másokkal örömét.

Miklós

Full-Stack Developer

Miklós

kíváncsi türelmes kísérletező

Miklós végtelen kíváncsisággal igyekszik sok - főleg kreatív - dologba belekóstolni. Hobbijaiban sokszor szeret egymaga eljutni a célig, hogy út közben minden problémát saját maga tapasztalhasson meg, és a saját megoldásaival jusson egyről kettőre. Mániája a tervezgetés, legyen szó bármiről: munkáról, utazásról, DIY cuccokról, lifehackekről. Ezen felül kütyümániás, és amikor lehetősége nyílik rá, mindenképp leül a zongorához improvizálni valamit.

Péter

Founder, CEO

Péter

céltudatos döntőképes kitartó

Péter mindent szeret ami a természethez köthető. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást, szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.

Környezetünk


Mi kell egy igazán inspiráló munkahelyhez? Egy jó kávé a kertben, a napsütötte teraszon? Izgalmas ping-pong meccsek? Séta a Duna-parton és egy sör a Felliniben? Vagy csak figyelni a gyíkokat és futkározó mókusokat? Hisszük, hogy a kreatív munka alapjait az inspiráló munkakörnyezet teremti meg. Ezért dolgozunk távol a belváros zajától, idilli környezetben a Római-parton.

Rugalmas munkavégzés

Rugalmas munkavégzés

Home Office

Otthonról is megbízhatóan és hatékonyan dolgozol? Nem hiszel a 9-től 5-ig tartó munkaidő szigorában? Akkor nálunk a helyed! Hűségedet és kitartásodat mi home office-szal jutalmazzuk!
(1 év: kéthetente 1 munkanap, 2 év: hetente 1 munkanap)

Home Office

Rugalmas munkaidő

Az Armadillónál mi nem hiszünk a kötött munkaidő spártai szigorában! Dolgozóinknak éppen ezért rugalmas munkaidőt biztosítunk, hogy a munka mellett az ügyes-bajos dolgok intézésére is maradjon idő.

Rugalmas munkaidő

Családbarát munkahely

A család és munka egyensúlyának megtartása elengedhetetlen a boldog, nyugodt élethez. Nálunk nem kell háttérbe szorítanod szeretteidet! Ha a gyerekek első iskolai fellépése délután 3-kor kezdődik, mi garantáljuk, hogy ott leszel.

Családbarát munkahely

Vissza

Fejlődés

Fejlődés

Előrelépési lehetőség

Téged mi hajt előre a munkádban? Minket a folyamatos fejlődés, tanulás, az állandó kihívások és az újabb és újabb akadályok megugrása. Ha Te is így gondolkodsz, nálunk a helyed, hiszen nemcsak biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlődést, de el is várjuk azt csapattagjainktól.

Előrelépési lehetőség

Gyakornoki programok

Gyakornokként nem akarsz kávét főzni és postára járni? Akkor jelentkezz hozzánk! Kidolgozott, három hónapos gyakornoki programunkban garantáltan nem fogsz unatkozni, beleláthatsz az ügynökségi életbe és éles projekteken keresztül tanulhatod meg a szakma alapjait.

Gyakornoki programok

Szakmai és nyelvi képzések

Az online marketing állandóan változó világa megköveteli a folyamatos szakmai fejlődést és a naprakész tudást. Aki elmarad, lemarad. Belső és külső szakmai képzéseinkre építve kutatjuk és teszteljük a legújabb megoldásokat, hogy ügyfeleinknek naprakész, innovatív megoldásokkal szolgálhassunk.

Szakmai és nyelvi képzések

Vissza

Egészség

Egészség

Gyümölcsnap

A jó és hatékony munka alapja az egészség. Erről mi sem feledkezünk meg, ezért hetente egyszer friss idénygyümölcsökkel látjuk el csapattagjainkat, hogy olyan frissen álljanak neki a feladatoknak, mint az elfogyasztott gyümölcsök.

Gyümölcsnap

Rekreációs masszázs

A napi ülőmunka bizony sok kellemetlenséggel jár; befeszült izmok, fájó hát és vállak, hogy csak néhány dolgot említsünk. Az Armadillónál rekreációs masszázzsal lazítjuk el a feszült izmokat. Hetente egyszer minden csapattagnak jár 15 perc a legjobb átmozgató masszázsból, amin valaha voltatok.

Rekreációs masszázs

Mindfulness

Sok a stressz az életedben és problémát okoz a kezelése? Nem tudod, hogy vezesd le? Néha azon veszed észre magad, hogy feszült és ingerült vagy? Mi üvöltözés és boxzsák helyett, relaxációs technikákon alapuló mindfulness-tréninggel simítjuk ki az elmét és érjük el a tudatos jelenlétet.

Mindfulness

Vissza

Sport

Sport

Armadillo squash klub

Az Armadillo nagy hangsúlyt fektet az egészségre és a testmozgásra, hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozottság titka az egészséges test és lélek. Munkatársaink rendszeresen járnak squasholni, ahol az izmaink mellett a csapatunk is épül.

Armadillo squash klub

Asztalitenisz

Római-parti irodánk egyik legkedveltebb része az udvari ping-pong asztal, ahol a spontán szünetekben izgalmas meccseken mérik össze munkatársaink képességeiket.

Asztalitenisz

Futás

Római-parti irodánk Budapest egyik legkedveltebb futó-útvonalán fekszik. A futás, bár sokan magányos sportnak tartják, nagyon jó csapatépítő tevékenység. Céges csapatunk rendszeresen vesz részt futóversenyeken, ahol fittebb kollégáink a távot teljesítik, míg szurkoló kollégáink a hangulatért felelősek.

Futás

Vissza

Környezetbarát

Környezetbarát

Zöldövezet

Bázisunkat a Római-part egyik legszebb részén vertük fel, irodánk Dunára néző kerttel, fákkal, mókusokkal, madarakkal és cicákkal maga a nyugalom szigete. Ügyfeleinken kívül csapattagjaink is imádják, a kertben termő friss eper pedig a hab a tortán.

Zöldövezet

Tiszta, szűrt víz

A környezettudatosság és az egészség nagy szerepet játszik gondolkodásmódunkban, igyekszünk egyre kevesebb szemetet termelni. A konyhában felszerelt vízszűrő nemcsak egészséges, tiszta vizet biztosít, de megszabadított minket a műanyagpalack-halmoktól is.

Tiszta, szűrt víz

Szelektív gyűjtés

Csodaszép, zöldövezeti környezetünk tisztasága kulcsfontosságú, igyekszünk megőrizni jövendőbeli dolgozóink számára is. A szemetet ezért szelektíven gyűjtjük, hogy ne csak élvezzük, de ápoljuk is a természetet.

Szelektív gyűjtés

Vissza

Élet az Armadilloban

Irodai asszisztensi munka szlovák vagy cseh nyelvtudással

Keressük azt - az akár pályakezdő - munkatársat, aki szeret adatokkal dolgozni és otthonosan mozog cseh vagy a szlovák nyelvterületen. 

Feladatok:

 • adatbázisok naprakészen tartása, folyamatos feltöltése
 • kapcsolattartás a társszervezeti egységekkel
 • társszervezeti egységek folyamatos támogatása
 • projektek önálló menedzselése 

Elvárások:

 • cseh vagy szlovák nyelvtudás
 • magabiztos számítógépes ismeretek (táblázatkezelés, szövegszerkesztés)
 • precíz, lelkiismeretes munkavégzés
 • szervezési és együttműködési képesség
 • önállóság
 • jó kommunikációs képesség
 • rugalmas, proaktív, stressztűrő személyiség
 • angol nyelvtudás

Amit kínálunk:

 • folyamatos fejlődési lehetőség
 • szakmai képzések
 • versenyképes fizetés
 • hosszú távú munkalehetőség, felelősségteljes munkakör
 • stabil hátterű, fejlődő cég
 • közvetlenül partnerünknél dolgozhatsz, valódi multikulturális környezetben 

Büszkék vagyunk arra, hogy hosszú évek óta dolgozunk együtt olyan sikeres, nemzetközi vállalattal, mint a FCA (Fiat Crysler Automobiles). Az Armadillo termékkatalógus menedzsereként Te is részese lehetsz az FCA sikertörténetének, közvetlenül ügyfelünk irodájában dolgozva. Nemzetközi vállalat, multikulturális környezet, modern irodaház, pörgős kollégák, dunai kilátás. Mi kellhet még?

Mi az Armadillónál szeretjük a kreatív megoldásokat, az out of the box gondolkodást. Támogatjuk az egyéniség sokszínűségét és odafigyelünk az eltérő nézőpontokra. Folyamatosan megújulunk és bátran kísérletezünk a legújabb technológiákkal. Szívesen folytatunk szakmai eszmecseréket és kampányaink valóban hatékonyak. Rugalmasak és hatékonyak vagyunk, bátran vágunk bele szokatlan feladatokba is.  Szeretünk az udvaron meetingelni, pingpongozni és a szeretjük a Római-parton levezetni a hetet. Szeretünk csapatban dolgozni és szeretjük a kávét. Mi vagyunk az Armadillo. Szeretnél több dolgot megtudni rólunk? Kattints ide!

 

Munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal, rövid motivációs levéllelés és fizetési igény megjelölésével a job@armadillo.hu e-mail címen.

Közvetlen link

Account manager állás reklámügynökségnél

Ügyfélkörünk folyamatos bővülése miatt keressük azt az account manager munkatársunkat, aki velünk, az Armadillóval együtt fejlődik tovább. Ha szeretsz stratégiában gondolkodni, tárgyalás közben érzed magad igazán elemedben, magabiztos és határozott vagy, és az ügynökségi élet minden területén otthonosan mozogsz, itt a lehetőség. Jelentkezz hozzánk!

Feladatok:

 • kreatív kampányok tervezése, menedzselése, támogatása
 • közösségi média és influencer marketing
 • sales feladatok, projektek vezetése
 • AdWords és PPC hirdetések kezelése

Elvárások:

 • legalább 1 év ügynökségi tapasztalat
 • médiaismeret
 • naprakész online marketing ismeretek
 • proaktív szemlélet
 • stratégiai gondolkodásmód
 • sales szemlélet
 • önállóság, döntőképesség
 • jó érdekérvényesítő és tárgyalókészség
 • kiváló kommunikációs képesség
 • angol nyelvtudás 

Amit kínálunk:

 • képességektől függő folyamatos fejlődési lehetőség
 • képzések, coaching
 • szakmai közösség
 • rugalmas munkavégzés
 • új technológiák, lehetőségek elsajátítása
 • változatos projektek és munkakör
 • inspiráló zöldövezeti környezet
 • összetartó, jó csapat
 • versenyképes fizetés
 • stabil hátterű, fejlődő cég

Mi az Armadillónál szeretjük a kreatív megoldásokat, az out of the box gondolkodást. Támogatjuk az egyéniség sokszínűségét és odafigyelünk az eltérő nézőpontokra. Folyamatosan megújulunk és bátran kísérletezünk a legújabb technológiákkal. Szívesen folytatunk szakmai eszmecseréket és kampányaink valóban hatékonyak. Rugalmasak és hatékonyak vagyunk, bátran vágunk bele szokatlan feladatokba is.  Szeretünk az udvaron meetingelni, pingpongozni és a szeretjük a Római-parton levezetni a hetet. Szeretünk csapatban dolgozni és szeretjük a kávét. Mi vagyunk az Armadillo. Szeretnél több dolgot megtudni rólunk? Kattints ide!

 

Munkavégzés helye: Budapest, III. kerület / Római-part

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal, rövid motivációs levéllel és fizetési igény megjelölésével a job@armadillo.hu e-mail címen. 

Közvetlen link

Szövegíró gyakornok

Ügynökségünk 2019-ben is meghirdeti Gyakornoki Programját! Érdekel az ügynökségek világa? Kreatívnak érzed magad és szeretnél tanulni? Szeretnéd a szakmai gyakorlatodat olyan helyen tölteni, ahol értékes, valós tapasztalatot szerezhetsz? Fejlődni vágyó, lelkes jelentkezőket keresünk ügynökségi csapatunkba! Szerezz gyakorlati tapasztalatot nálunk, valódi szakértők támogatásával! A gyakornoki program után akár álláslehetőséget is fel tudunk ajánlani - csak rajtad múlik!

Amit nyújtani tudunk:

 • szakmai tapasztalatok éles projekteken keresztül
 • betekintés az ügynökségi életbe
 • folyamatos képzés, szakértő mentor
 • változatos projektek, izgalmas márkák kommunikációjában való részvétel
 • inspiráló zöldövezeti környezet
 • támogató légkör
 • később is hasznosítható tapasztalat

Jelentkezz, ha:

 • hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, vagy épp most léptél ki az egyetem kapuin
 • kommunikatív és proaktív csapatjátékos vagy
 • esetleg magányos farkas vagy, de a szövegeiddel lehengerelsz mindenkit
 • lelkes és kitartó vagy
 • szeretnél tanulni és ügynökségi tapasztalatokat szerezni 
 • heti 3 nap munkavégzést tudsz vállalni az irodában

Mi az Armadillónál szeretjük a kreatív megoldásokat, az out of the box gondolkodást. Támogatjuk az egyéniség sokszínűségét és odafigyelünk az eltérő nézőpontokra. Folyamatosan megújulunk és bátran kísérletezünk a legújabb technológiákkal. Szívesen folytatunk szakmai eszmecseréket és kampányaink valóban hatékonyak. Rugalmasak és hatékonyak vagyunk, bátran vágunk bele szokatlan feladatokba is.  Szeretünk az udvaron meetingelni, pingpongozni és a szeretjük a Római parton levezetni a hetet. Szeretünk csapatban dolgozni és szeretjük a kávét. Mi vagyunk az Armadillo. Szeretnél több dolgot megtudni rólunk? Kattints ide!

 

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad, küldd el fényképes önéletrajzodat egy rövid motivációs levéllel a job@armadillo.hu címre. 

 

Közvetlen link

Irodai asszisztens - irodavezető

Szereted a rendet? Kézben tartod a levelek, iratok és számlák koordinálását? Nem csak átlátod egy iroda működését, de irodavezetőként irányítanád is szívesen? Változatos feladatokkal, zöldövezeti környezettel és előrelépési lehetőséggel várunk a Római-parton!

Feladatok:

 • iroda folyamatos működésének biztosítása
 • kapcsolattartás beszállítókkal és partnerekkel
 • számlázás, szállítólevelek és teljesítésigazolások készítése
 • kreatív folyamatok adminisztratív támogatása
 • beszerzések, rendelések
 • általános ügyviteli feladatok ellátása
 • ügyfelek, vendégek fogadása
 • kimutatások, statisztikák készítése
 • szövegek írása

Elvárások:

 • adminisztratív munkában szerzett tapasztalat
 • önállóság
 • precizitás, talpraesettség
 • kiváló kommunikációs képesség
 • számítógépes ismeretek
 • megbízhatóság, terhelhetőség
 • jó problémamegoldó készség
 • kiemelkedő helyesírás
 • angol nyelvtudás 

Amit kínálunk:

 • képességektől függő, folyamatos fejlődési lehetőség
 • stabil hátterű, fejlődő cég
 • összetartó, barátságos csapat
 • versenyképes fizetés
 • képzések, coaching
 • változatos projektek és munkakör
 • inspiráló zöldövezeti környezet

Mi az Armadillónál szeretjük a kreatív megoldásokat, az out of the box gondolkodást. Támogatjuk az egyéniség sokszínűségét és odafigyelünk az eltérő nézőpontokra. Folyamatosan megújulunk és bátran kísérletezünk a legújabb technológiákkal. Szívesen folytatunk szakmai eszmecseréket és kampányaink valóban hatékonyak. Rugalmasak és hatékonyak vagyunk, bátran vágunk bele szokatlan feladatokba is.  Szeretünk az udvaron meetingelni, pingpongozni és a szeretjük a Római-parton levezetni a hetet. Szeretünk csapatban dolgozni és szeretjük a kávét. Mi vagyunk az Armadillo. Szeretnél több dolgot megtudni rólunk? Kattints ide!

 

Munkavégzés helye: Budapest, III. kerület / Római-part

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal, rövid motivációs levéllel és fizetési igény megjelölésével a job@armadillo.hu e-mail címen.

Közvetlen link