KIK VAGYUNK

Megbízható és naprakész full service reklámügynökség vagyunk, ahol a legmagasabb szintű szakmai tudást vetjük be az eredmények elérése érdekében. Fiatal, lendületes, digitális szemléletű szakemberekből álló csapatunk otthonosan mozog a marketing megoldások útvesztőjében.

Egymásra épülő megoldásaink világosak és átláthatóak. Hiszünk az egyszerűség erejében, miközben kreativitásunkkal egyszerre követjük és diktáljuk a trendeket ebben, a dinamikusan változó piaci környezetben.

Márta
Account Manager
ambiciózus, nyitott, precíz

Márti számára nincs lehetetlen feladat: minden útjába kerülő problémát elsimít, hogy egyenes út vezessen a sikerhez. Ha a minőségről van szó, nem ismer kompromisszumot, mindig tökéletességre törekszik. Imád új dolgokat tanulni, és a magánéletben is folyamatosan új célokat tűz ki maga elé: legyen szó akár sportról, önképzésről, vagy gasztronómiáról.

Nóra
Account Manager
Figyelmes, Céltudatos, Kreatív

Nóra szereti a kreatív megoldásokat és a rendszerezettséget mind a munkájában, mind az otthonában. Szeret túrázni, sziklát mászni és imádja a cicákat. Nagy gasztro fan, így a sütés-főzés is nagy szerelem számára. Emellett imádja a szobanövényeket, mindig van hely még egy új cserépnek.

Attila
Digital Content Architect
minőségre törekvő, fejlődésre törekvő, állhatatos

Attila 20 éve foglalkozik két olyan dologgal, ami igazán érdeki. Az egyik a képzőművészet; szereti a szépet, az egyedit, és arra törekszik, hogy amit létrehoz az gyönyörködtessen. A másik szenvedélye a digitális világ; a virtuális felületek és terek létrehozása, programozása. Egy kreatív ügynökségnél ez a két világ találkozik és ezért szeret itt dolgozni.

Hajni
Copywriter
sokoldalú, motivált, pörgős

Hajni mellett nem lehet unatkozni, legyen szó akár munkáról vagy szórakozásról. Számára nincs lehetetlen, amit a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Kíváncsi természet, akit minden érdekel, és nem fél belevágni a kihívásokba. Szenvedélye a zene, de szívesen bevezet a Krav Maga rejtelmeibe, felkutatja veled a város legjobb burgerezőit, és nincs az a távoli úti cél, amire nemet mondana.

Nóri
Copywriter
Hatékony, Önálló, Precíz

Nóri életében örök szenvedélyt jelentenek a szövegek; akár olvassa, akár írja őket. Imád kielemezni mindent, amit olvas, és addig nem nyugszik, amíg tökéletes nem lesz, amit ír. Egyik nagy álma, hogy egyszer egy corgi boldog gazdija legyen.

Miklós
Full-Stack Developer
kíváncsi, türelmes, kísérletező

Miklós végtelen kíváncsisággal igyekszik sok - főleg kreatív - dologba belekóstolni. Hobbijaiban sokszor szeret egymaga eljutni a célig, hogy út közben minden problémát saját maga tapasztalhasson meg, és a saját megoldásaival jusson egyről kettőre. Mániája a tervezgetés, legyen szó bármiről: munkáról, utazásról, DIY cuccokról, lifehackekről. Ezen felül kütyümániás, és amikor lehetősége nyílik rá, mindenképp leül a zongorához improvizálni valamit.

Eszter
Account Director
nyitott, lelkiismeretes, álmodozó

Eszter igazi megfigyelő típus, irodalomrajongó ex-bölcsész, aki szeret néha elveszni a részletekben. Amikor nem a Római-parton van, legszívesebben utazik, hiszen "mindenütt jó, de messze a legjobb". :) Az aktív pihenés híve, szereti, ha mindig történik körülötte valami, de időnként a csendes, otthon töltött napokat is nagyra értékeli. Nagy állatbarát, kedvenc hobbijai a lovaglás és a fotózás, valamint a gasztro- és borkultúra lelkes tanulmányozója.

Dani
Creative Director
motivált, határozott, önzetlen

Dani tipikusan az az ember, akinek lételeme a pörgés, az emberekkel való kommunikáció, a nyüzsgés. Mindezt szívesen osztja meg a közösségi felületein is, melyeket évek óta tudatosan építi. Nem csak saját felületein aktív, ért az influencerek nyelvén is.  Fontos számára a gasztronómia, a futás és az utazás. A legjobban mégis azt szereti, ha ezek egyszerre vannak jelen az életében.

Hatem
Senior Graphic Designer
alapos, gondolkodó, kitartó

Hatem csendes típus, ritkán szólal meg, inkább csak akkor beszél, amikor valóban érdemes hozzáfűzni a véleményét egy beszélgetéshez. Szeret információkat gyűjteni és rendszerezni, így hatékonyabban meg tudja tervezni a következő munka lépéseket. Az unalom számára idegen fogalom, mindig új megoldások után kutat. Ha mégis marad egy szabad perce, akkor ápolja a növényeit, süt egy dupla mogyorókrémes tortát vagy messzire utazik, hogy megkóstolhasson egy újfajta szendvicset.

Letti
Account Manager
Nyitott, Precíz, Céltudatos

Letti messziről érkezett hozzánk, gyógypedagógusként végzett, azonban most új kihívást keresett az életében. Szereti a sportokat, régebben versenyszerűen atletizált, újabban pedig a fotózásnak hódol. Ha megnyerné a lottót minden pénzét utazásra költené

Dóra
FCA Product Catalog Manager
céltudatos , kiegyensúlyozott, pozitív gondolkodású

Dóri nagyon impulzív, hangos mégis mindig jókedvű. Szabadidejét legfőképpen barátokkal tölti, olyan programokkal, amik egyáltalán nem szokványosak (Barátok és egy fröccs társaságában geocatchingel órákon át Budapest szívében). Imád olvasni, színházba és koncertekre járni. Szereti egyszerre felvenni a felemás zoknikat, hogy ne unatkozzanak. Rendszerezetten szétszórt. Csillagjegye szerint ikrek, amit tökéletes kifogásként használ minden különcségére.

Kristóf
Account Manager
motivált, kíváncsi, vidám

Kristóf igazi nyughatatlan. Szereti a kihívásokat és vonzza az ismeretlen. Imád új dolgokat kipróbálni, és kíváncsiságának hála, gyakorlatilag minden is érdekli. Szereti a sportokat, a zenét és a dokumentumfilmeket. Szabadidejében kosárlabdázik, fut, gitározik, gördeszkázik, vagy kiül a szabadba egy finom kávéval vagy egy jéghideg fröccsel.

Gábor
Operative Director
vidám, vállalkozó kedvű, kitartó

Gábornak lételeme a kommunikáció, mindig van egy jó története, ötlete. Akkor van igazán elemében, ha alkothat, vagy kreatív kihívásokkal kerül szembe. Nagy a szíve - és nem csak a sportmúltja miatt! Ha épp nem dolgozik, akkor utazik vagy sportol: rendszeresen fut, túrázik és szörföl …a neten. Szereti a kávét, amit bármikor töretlen lelkesedéssel fogyaszt. A kávéhoz pedig magazinok és napilapok is dukálnak, amiket mindig kiolvas, mert mint mondja: minden történetből lehet valamit tanulni.

Péter
Founder, CEO
céltudatos, döntőképes, kitartó

Péter mindent szeret ami a természethez köthető. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást, szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.

István
Head of Online Division
sokoldalú, precíz, logikus

István igazi kocka (egyik kedvenc játéka a Rubik kocka), technika rajongó és early adopter. Számára a bonyolult feladatok megoldása izgalmas szórakozás, akkor is ha az nem programozás.  Gyerekkora óta barkácsol, mostanában okosotthont. Amikor nem programozással és barkácsolással tölti az idejét, sokat olvas, biciklizik és igyekszik minél többet tanulni.

Ildi
Art Director
kreatív, nyitott, empatikus

Ildi minden szabadidejét kreatív tevékenységekre fordítja, mert a munkaidő végén sem állnak le a szárnyaló gondolatai. Kedvenc elfoglaltsága a festés, gyöngyfűzés, kiállítások látogatása. Igaz, az utóbbi három évben egy örökmozgó kislány kevés teret enged az ilyen feltöltődésre, ezért most a gyermek a legfőbb erőforrás…és a kávé. Igazán elemében a természetben van, így ha teheti kirándul és utazik.

Munkatárs: 18
Átlagéletkor: 33 év

AHOL DOLGOZUNK

Olyan munkahelyre vágytunk, ami olyan mintha otthon lennénk. Éppen ezért a Római-parton, távol a belváros feszítő zajától, egy kedves családi házban alakítottuk ki irodánkat, körülbástyázva magunkat a fák adta nyugalommal, a víz keltette pezsgéssel és a madarak sokszínűségével. Hisszük, hogy a kreatív munka alapjait az inspiráló munkakörnyezet határozza meg, de ha egy kis gondolkodó magányra vágyunk, akkor akár otthonról is lehetünk aktív tagjai pezsgő közösségünknek.

Képzések, utánpótlás nevelés
Fejlődési lehetőség
Családbarát munkahely
Worklife balance
Homeoffice
Körforgás
Jó hangulat
Gyümölcskosár
Sportolási lehetőség
Fenntarthatóság
Szűrt ivóvíz
Támogatás
Római part
Zöldövezet
Állatok
Jövőtudatosság
Bizalom

Élet az Armadilloban