COVID-19
Gondoskodjon a koronavírus elleni védelemről logózott maszkkal,
céges kézfertőtlenítővel, vagy antibakteriális tollal!

A koronavírus-járvány idején mindenkinél van maszk és kézfertőtlenítő. Miért ne használná ezeket a tárgyakat reklámfelületként a cége számára? Rendeljen logózott eszközöket az Armadillótól!

3 rétegű védőmaszk, prémium KN95 FFP2 védőmaszk

Három rétegű orvosi egészségügyi szájmaszk, eldobható, vagy többször használható védőmaszk két gumipánttal, 95%-os szűrési képességgel. Magyarországi bevizsgálással!

Árajánlatkérés

Virucid kéz-és bőrfertőtlenítő gél

300 ml-es pumpás kiszerelésben. A kéz- és bőrfertőtlenítő gél elpusztítja a vírusok, gombák és baktériumok 99,99%-át a bőrfelületről. Bőrápoló összetevőknek, B5 pro- és E-vitaminnak köszönhetően nem szárítja a bőrt, használata után a bőr nem ragad, kellemes tapintású lesz. Használata ajánlott influenzás járványok idején, utazáskor, háztartásokban, közintézményekben. Kellemes zöld tea illattal. Kismamáknak is ajánlott.

Árajánlatkérés

ANTIBAKTERIÁLIS REKLÁMTOLL

Antibakteriális emblémázott reklámtoll. Műanyag golyóstoll, kék tollbetéttel. Nano ezüst adalékanyagot tartalmaz, megakadályozva a baktériumok szaporodását a toll testén. ISO 22196 megfelelőségű.

Árajánlatkérés

További termékek

Egyedi céges logózott pamut szájmaszk

Egyediesíthető, mosható és újrafelhasználható kétrétegű logózott maszk

Egyediesíthető, mosható és újrafelhasználható kétrétegű logózott maszk gumi pántokkal és szublimációs nyomtatott grafikákkal (pl Covid megelőzés). Felnőtt méretben. 100% poliészter (140 g/m²) és 100% pamutból (140 g/m²) készült. Az egyedi céges logóval ellátott szájmaszk ára tartalmazza a szublimációs eljárást. Min. rendelési mennyiség: 100 db. Ez a maszk nem személyi védőfelszerelés, nem rendelkezik vírusszűrő tulajdonságokkal, az arcod eltakarása azonban segíthet csökkenteni a vírus továbbterjedését.

Árajánlatkérés

Logózott egyedi céges szájmaszk

Virucid kéz-és bőrfertőtlenítő gél

110 ml-es kiszerelésben

A kéz- és bőrfertőtlenítő gél elpusztítja a vírusok, gombák és baktériumok 99,99%-át a bőrfelületről. Bőrápoló összetevőknek, B5 pro- és E-vitaminnak köszönhetően nem szárítja a bőrt, használata után a bőr nem ragad, kellemes tapintású lesz. Használata ajánlott influenzás járványok idején, utazáskor, háztartásokban, közintézményekben. Kellemes zöld tea illattal. Kismamáknak is ajánlott.

Árajánlatkérés

58471149_1

Ajándéktárgyak

Nem találta meg, amit keresett? Vegye fel velünk a kapcsolatot! Az oldalon feltüntetett termékek csak példaként szolgálnak mindarra, amit nálunk talál!

Név *

Email cím *

Telefonszám *

Megkeresés tárgya *

Ha van elképzelése, ide kattintva elküldheti nekünk

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

 
+36-30/019-6858