Online kommunikáció

2018

Socail media és egyéb online csatornákon keresztül végezzük a Danubius Hotel Helia napi kommunikációját. A közösségi média és a kampányok menedzselése mellett, a szálloda halljában helyet kapott Yellow Bistro & Bar bevezető kommmunikációjában is szerepet vállalunk.

Danubius Hotel Helia


A Danubius Hotel Group cégcsoport Hotel Helia közösségi média kommunikációját végezzük, amely elsősorban facebook és instagram aktivitásokat és különböző online tartamak készítését jelenti. Fontosnak feladatunknak tartjuk a szálloda értékeinek kiemelését, és a célközönséggel való megismertetését. A hotel földszintjén található SPA részlegen a masszázsok, testkezelések, szaunák, fürdők és a fitness terem mellett számos csábító lehetőség várja a nyugalomra és feltöltődésre vágyókat. A gasztronómia iránt érdeklődők pedig a Yellow Bistro & Bar széles választékából válogathatnak!

Yellow Bistro & Bar


A weboldal, illetve a bevezető kommunikáció minden csatornáján a bistro modern és attraktív szemléletét kívántuk tükrözni! A hely sajátossága, hogy időről időre különböző nemzetek ínyencségeik várják a gasztronómia szerelmeseit, amelynek népszerűsítésében kihasználjuk az online media adta lehetőségeket. Decemberben az érdeklődők belekóstolhattak a finn ízek világába, februárban pedig a sváb konyha remekeit varázsolták a Yellow asztalaira!

Finn hetek

Sváb hetek

A Yellow Bistro Bar enteriöjéhez illeszkedő letisztult és modern megjelenés elvárás volt, ezt layout tervezése során figyelembe vettük. A layout színvilága és felépítése tükrözte a Bar megjelenését.


Széchenyi 2020