Integrált Kampányok

Az integrált kampányok jól felépített rendszerüknek, és többszintű kommunikációjuknak köszönhetően sikerül áttörniük a reklámzajon és elérni a fogyasztók ingerküszöbét.
Egymásra épülő, összefüggő megoldásokban gondolkozunk, azzal az egyértelmű céllal, hogy a kívánt üzenet biztosan eljusson a célcsoporthoz.

TÖBBSZINTŰ KOMMUNIKÁCIÓ

A kampányok során rendkívül fontos, a célcsoportnak és a terméknek megfelelő csatornák és kommunikációs eszközök kiválasztása, egy kampány sikere általában ezen áll vagy bukik.

Kapcsolati tőkénk segítségével a legkülönfélébb online, print, televíziós és rádiós, illetve outdoor megoldásokat biztosítjuk kedvező feltételekkel. Az integrált kommunikációban hiszünk és minden esetben a leghatékonyabb kampány-megoldásokat javasoljuk. A kampány tervezésnél törekszünk a médiatípusok közötti átjárás biztosítására. Hagyományos marketing megoldásokat PR tevékenységgel erősítjük tovább

Kapcsolódó referenciáink

STRATÉGIAI TERVEZÉS

A kampányok költségvonzata általában magas, ésszerű elvárás, hogy ez az összeg ne kidobott pénz legyen, segítségével elérjük a célokat. A sikeres kommunikációt csak egy jól átgondolt stratégiai terv garantálja. A kreatív koncepció hordozza az üzenetet, alapozza meg a kampány sikerességét, az egységes és hatékony kommunikációt. Ez az ötlet, motívum közvetíti az üzenetet a megadott célcsoport felé, felkeltve annak érdeklődését. Ez a kampány szinte leglényegesebb összetevője. Jól átgondolt médiatervezéssel jelentősen növelhető a kampány hatékonysága és csökkenthetők a költségei. Ismerjük a legújabb kommunikációs felületeket, segítünk kiválasztani elhelyezkedésben és típusában is a legmegfelelőbbet.

KOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖK

Ideális esetben a kommunikációs eszközök és kampányelemek egymásra épülnek, egymást erősítik, segítik a gondolattársítást, a felismerést, felidézést. A szinergiahatást kihasználva, költséghatékonyan és hatásosabban tudunk kommunikálni a célcsoporttal. Az összes aktivitás egy kézben tartásával, a költségek tovább csökkenthetők (pl. a médiafoglalás kedvezőbb költséggel jár ügynökségünkön keresztül), a kommunikáció pedig gördülékenyebbé válik, ami további pénzt és időt takaríthat meg.

Hazai, külföldi és régiós ügyfeleinek köszönhetően számos tapasztalatot szereztünk integrált kampányok tervezésében, bonyolításában.

Kapcsolatfelvétel

Széchenyi 2020