A koronavírus kockázati szintjének és terjedésének csökkentése érdekében mi is lépéseket teszünk munkatársaink és ügyfeleink védelmében, és március 16-tól kezdődően elsősorban otthonról végezzük el a feladatainkat.
A távoli munkavégzés infrastruktúráját már korábban kialakítottuk. Adatainkat felhőben tároljuk, a technikai feltételek biztosítottak, ezért továbbra is hatékonyan, fennakadások nélkül tudunk dolgozni. Munkatársaink elérhetőek a megszokott csatornákon.
Elfogadjuk, hogy az eseményeket nem tudjuk befolyásolni, de azokra folyamatosan reagálunk. Válságkezelési stratégiát alakítottunk ki a koronavírus lehetséges hatásainak enyhítésére és a megfelelő kommunikáció biztosítására.
Nagyon fontos, hogy megőrizzük stabilitásunkat, és összetartsunk ebben a nehéz helyzetben.

Meggyőződésünk, hogy az online kommunikáció jelentősége felértékelődik, és kulcsszerepet fog betölteni a fennmaradásban. A szükséges know-how rendelkezésünkre áll, és szívesen segítünk, hiszen közös érdekünk, hogy a válságot mielőbb átvészeljük. Maradtak még lehetőségek, és együtt meg tudjuk találni a legjobb megoldást. Keressetek nyugodtan, konzultációnk továbbra is díjmentes!
A nehéz idők átvészeléséhez mindenkinek kitartást kívánunk!

Armadillo csapat
Bartha Péter

Founder, CEO

céltudatos, döntőképes, kitartó

Péter mindent szeret ami a természethez köthető. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást, szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.