Most még fontosabb az online jelenlét

2020. március 18.
A koronavírus kockázati szintjének és terjedésének csökkentése érdekében mi is lépéseket teszünk munkatársaink és ügyfeleink védelmében, és március 16-tól kezdődően elsősorban otthonról végezzük el a feladatainkat.
 
A távoli munkavégzés infrastruktúráját már korábban kialakítottuk. Adatainkat felhőben tároljuk, a technikai feltételek biztosítottak, ezért továbbra is hatékonyan, fennakadások nélkül tudunk dolgozni. Munkatársaink elérhetőek a megszokott csatornákon.
 
Elfogadjuk, hogy az eseményeket nem tudjuk befolyásolni, de azokra folyamatosan reagálunk. Válságkezelési stratégiát alakítottunk ki a koronavírus lehetséges hatásainak enyhítésére és a megfelelő kommunikáció biztosítására.
 
Nagyon fontos, hogy megőrizzük stabilitásunkat, és összetartsunk ebben a nehéz helyzetben.

Meggyőződésünk, hogy az online kommunikáció jelentősége felértékelődik, és kulcsszerepet fog betölteni a fennmaradásban. A szükséges know-how rendelkezésünkre áll, és szívesen segítünk, hiszen közös érdekünk, hogy a válságot mielőbb átvészeljük. Maradtak még lehetőségek, és együtt meg tudjuk találni a legjobb megoldást. Keressetek nyugodtan, konzultációnk továbbra is díjmentes!
A nehéz idők átvészeléséhez mindenkinek kitartást kívánunk!

Armadillo csapat
Bartha Péter
Bartha Péter
Founder, CEO
Több

Legutóbbi

2021. április 27.
Új arculatot és belföldi marketingstratégiát készített Hévíz számára az Armadillo.
Tovább olvasom
2021. február 19.
Egy full-service reklámügynökségnél dolgozni felér egy életérzéssel – ezt, mint ahogy olyan sok minden mást, az elmúlt másfél hónap során tanultam meg, ennyi ideje dolgozom ugyanis az Armadillónál mint szövegíró gyakornok.
Tovább olvasom
2020. december 30.
Nehéz dolgom van, amikor néhány gondolattal szeretném összefoglalni az idei évet. Furcsa év volt, sok minden történt, és megannyi nézőpontból meg lehetne ragadni a történteket. Tulajdonos-cégvezetőként olyan kihívásokkal kellett szembesülnöm, amire sokáig emlékezni fogok. Közben pedig elmondhatom: a hullámvölgyek ellenére nagyszerű évet zárt az Armadillo.
Tovább olvasom
Széchenyi 2020