FCA Dealer Website program

2018

Az olasz Reply digitális ügynökséggel együttműködve, egységes, értékesítést támogató weboldalakat lokalizáltunk az FCA dealerek részére. A Dealer Website program célja, hogy minden márkakereskedő egységes arculatú, következetesen felépített weboldalon kommunikáljon.


A projekt kezdetekor egy hónapos oktatáson vettünk részt Milánóban, a Reply központjában. Lokális projekt menedzserként összefogtuk a fejlesztést, kapcsolatot tartottunk az FCA központtal, a márkakereskedőkkel grafikussal, content menedzserrel. A közreműködésünkkel lokalizált weboldalak központi adatbázisból táplálkoznak, képesek a készletek megjelenítésére, össze vannak kötve a car configurator rendszerrel. Dedikált felületen van lehetőség központi és egyedi promóciók kezelésére és a beérkező leadek feldolgozására.

Összefogtunk és aktívan részt vettünk a tartalom fejlesztésben, a lokális szövegek megírásában és a grafikai anyagok elkészítésében is egyaránt.
weboldal készült el melyeket a márkakereskedésekkel közösen tettünk egyedivé a rendszer keretein belül.

Az FCA Dealer weboldalak lokalizációja során olyan összetett weboldalak készültek melyek egységesen közvetítik a brand üzenetét és teljes körű mérhetőséget biztosítanak.
A folyamat során a tanácsadás és a betanítás is feladatunk volt.

Széchenyi 2020