Hello,
Jó hogy itt vagy!

Megbízható és naprakész full service reklámügynökség vagyunk, ahol a legmagasabb szintű szakmai tudást vetjük be az eredmények elérése érdekében. Fiatal és digitális szemléletű szakemberekből álló csapatunk otthonosan mozog a dinamikusan változó piaci trendek világában. Folyamatosan a horizontot fürkésszük, hogy partnereinknek olyan megoldásokat kínálhassunk, amelyeket igazán magukénak éreznek.

Vezetőink
Bartha Péter
Founder, CEO

Pétertől származik a cég víziója, és gondos stratégiaalkotással mindent megtesz annak sikerre viteléért. Az állandó változásban is otthon érzi magát, csakúgy, mint a természetben. Szereti a kihívást jelentő túrákat, a hegymászást és szenvedélyes legyezőhorgász. Lételeme a mozgás, a sport, ugyanakkor szívesen szemlélődik is olykor. Szereti a jó borokat, imád főzni, utazni, színházba, koncertre járni és rengeteget olvas.

Arany Gábor
Operative Director

Gábornak lételeme a kommunikáció, mindig van egy jó története, ötlete. Akkor van igazán elemében, ha alkothat, vagy kreatív kihívásokkal kerül szembe. Nagy a szíve - és nem csak a sportmúltja miatt! Ha épp nem dolgozik, akkor utazik vagy sportol: rendszeresen fut, túrázik és szörföl …a neten. Szereti a kávét, amit bármikor töretlen lelkesedéssel fogyaszt. A kávéhoz pedig magazinok és napilapok is dukálnak, amiket mindig kiolvas, mert mint mondja: minden történetből lehet valamit tanulni.

Vitányiné Szőke Ildikó
Art Director

Ildi rajong mindenért, ami szép. Alkotóereje a kreativitásából ered, amit az élet minden területén kihasznál. A vizuális kommunikáció a lételeme, melyben nyitott az újító törekvések befogadására és az új technikák megismerésére. Szívesen dolgozik csapatban, mert szereti, ha az egymást inspiráló gondolatok felpörgetik. Rajong a kislányáért, akivel egyre gyakrabban alkot közösen.

Kökényesi-Szili Eszter
Account Director

Eszter akkor érzi igazán jól magát a munkában és az életben, ha valami értékeset alkothat, és ebben másokkal is osztozhat. Életében központi szerep jut a kommunikációnak, és élvezi, ha mindig történik körülötte valami, de időnként szeret elvonulni is, legyen szó egy izgalmas kampány megtervezéséről vagy egy jó könyvről. Nagy állatbarát, szabadidejét legszívesebben utazással vagy lovaglással tölti, de előszeretettel kísérletezget a konyhában is.

Sass Dániel
Creative Director

Dani tipikusan az az ember, akinek lételeme a pörgés, az emberekkel való kommunikáció, a nyüzsgés. Mindezt szívesen osztja meg a közösségi felületein is, melyeket évek óta tudatosan épít. Nem csak saját felületein aktív, ért az influencerek nyelvén is. Fontos számára a gasztronómia, a futás és az utazás. A legjobban mégis azt szereti, ha ezek egyszerre vannak jelen az életében.

Bender Krisztina
Head of PR

Kriszti közgazdász, de életében az alkotás, a kreatív szemlélet is erősen jelen van. A kommunikáció fontos számára - munkáján belül és kívül is jellemző rá, hogy érdeklik az emberek, a nagy beszélgetések. A társastánc és a tenisz szerves része az életének, emellett nagy könyvmoly is. Szeret másoknak segíteni, az igazságtalanságokat, illetve a nem emberi megnyilvánulásokat viszont nehezen tolerálja.

Ha a római-parti madárcsicsergésben egyszer csak kampányokról és elérésekről szóló beszélgetés üti meg a füled, akkor jó helyen jársz. Változatos ügyfélkörünknek hála nyoma sincs az egyhangúságnak a mindennapjainkban: kicsik és nagyok, az FMCG-től az autóiparig biztosítják számunkra a folyamatos pörgést.

De nemcsak a munka iránti szenvedélyünk az, ami összeköt minket: ebédnél mindig lelkesen meséljük a legendás vállalati sztorikat annak, aki még véletlenül nem hallotta őket, és rugalmas, családbarát hozzáállás jellemez minket. Odafigyelünk egymásra – emberileg és szakmailag egyaránt. Lehetsz díjnyertes macskaszelídítő, lelkes szóviccrajongó, vagy a csendes szemlélődő típus – nálunk pillanatok alatt megtalálod majd a helyed!

PPC Specialist

Álmodból felkeltve is tudod, hogyan állíts be egy Facebook hirdetést? Nem csak jól ismered, de profi szinten használod a Google Ads rendszerét? Otthonosan mozogsz a Google Analytics világában? Csapatunk leendő tagjaként a PPC kampányok kivitelezését és optimalizálását bízzuk rád a tervezéstől a riportálásig.

Ha rendelkezel minimum 2 év tapasztalattal PPC kampányok kezelésében, és szuperképességed a jó kommunikációs képesség, precizitás és önállóság, jelentkezz csapatunkba! Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Szövegíró gyakornok

Még tanulsz, vagy éppen pályakezdő vagy? Érdekel a reklám, a marketing vagy a kommunikáció világa? Fejlődni, tanulni szeretnél? Jelentkezz reklámügynökségünkhöz!


Folyamatosan keresünk olyan lelkes, tanulni vágyó fiatalokat, akik szeretnének bepillantani a reklám világába, az ügynökségi életbe. Nem csak elméletet, valóban működő, gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz nálunk éles projekteken keresztül. Szerepet vállalhatsz izgalmas márkák kommunikációjában, és mindazt a tudást, amit nálunk szerzel, a későbbiekben is fel tudod használni a karriered során. Nálunk nincs két egyforma nap, folyamatosan változatos feladatokon dolgozunk. Mindehhez biztosítjuk a reklámszakmai hátteret (kommunikációs szakemberek, grafikusok) és a támogató légkört.

Digital project manager gyakornok

Csapatunk leendő tagjaként kifejezetten a webes, fejlesztést igénylő projektek kezelését bízzuk rád.

Az ARMADILLO a hazai reklámpiac stabilan fejlődő szereplője. Komplex kommunikációs projekteken dolgozunk, elsősorban nagyvállalati ügyfeleknek, összetartó, munkájára igényes csapatként. Hazai és nemzetközi ügyfélkörünkhöz keressük azt a gyakornokot, aki az ügyféllel egyeztetve segít minket az igények felmérésben, kialakításában, és a folyamat során felmerülő igényváltozások kezelésében. Ehhez szakmai csapatunk nyújt támogatást.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered első állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Digital project manager

Tapasztalt digital project managert keresünk!

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként kifejezetten a webes, fejlesztést igénylő projektek kezelését bízzuk rád.

Az ARMADILLO a hazai reklámpiac stabilan fejlődő szereplője. Komplex kommunikációs projekteken dolgozunk, elsősorban nagyvállalati ügyfeleknek, összetartó, munkájára igényes csapatként. Hazai és nemzetközi ügyfélkörünkhöz keressük azt a szakembert, aki az ügyféllel egyeztetve segít minket az igények felmérésben, kialakításában és a folyamat során felmerülő igényváltozások kezelésében. Ehhez szakmai csapatunk nyújt támogatást.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Account manager

Tapasztalt account managert keresünk!

Szintet lépnél a karrieredben? Új ügyfelekre, friss légkörre vágysz? Csapatunk leendő tagjaként amellett, hogy top-of-mind márkák kommunikációján dolgozhatsz, a tudásod is tovább bővítheted, hiszen mi nemcsak támogatjuk, hanem egyenesen bátorítjuk munkatársaink minél teljesebb körű szakmai kibontakozását.

Az ARMADILLO a hazai reklámpiac stabilan fejlődő szereplője. Komplex kommunikációs projekteken dolgozunk, elsősorban nagyvállalati ügyfeleknek, összetartó, munkájára igényes csapatként. Hazai és nemzetközi ügyfélkörünkhöz keressük azt a szakembert, aki az ügyféllel egyeztetve segít minket az igények felmérésben, kialakításában, a folyamat során felmerülő igényváltozások kezelésében, és a projektek magas szintű menedzselésében.

Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk a karriered következő állomása mellett egy kivételesen összetartó, befogadó közösséget is találsz.

Social media manager állás reklámügynökségnél

Otthonosan mozogsz a social media felületeken, érdekel az online marketing és kipróbálnád magad egy magasabb szinten? Jól fogalmazol, ontod magadból a tartalmat és mindig megdobban a szíved, ha egy poszt sikereket ér el? Jelentkezz hozzánk!

Olyan proaktív személyiséget keresünk, aki szorgalmával, kreatív ötleteivel komoly, multinacionális márkák social media jelenlétét erősíti. Szakmai támogatást, inspirációt, zöldövezeti környezetet mi adunk, tőled ötleteket és lelkesedést várunk!

Hello!

Még tanulsz, vagy éppen pályakezdő vagy? Érdekel a reklám, a marketing vagy a kommunikáció világa? Szereted az informatikát, otthonosan érzed magad a fejlesztésben? Fejlődni szeretnél? Jelentkezz ügynökségünkhöz!

Folyamatosan keresünk olyan lelkes, tanulni vágyó fiatalokat, akik szeretnének bepillantani a reklám világába, az ügynökségi életbe. Nem csak elméletet, hanem valóban működő, gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz nálunk éles projekteken keresztül. Mindehhez biztosítjuk a reklámszakmai hátteret (marketingkommunikációs szakemberek, fejlesztők, grafikusok) és a támogató légkört.

Mi az Armadillónál közvetlenek vagyunk és nyitottak az új nézőpontokra. Támogatjuk a sokszínűséget, szívesen fogadunk ötleteket, javaslatokat, és bízunk egymás munkájában, szakértelmében. Folyamatosan megújulunk és bátran kísérletezünk a legújabb technológiákkal, rugalmasak és hatékonyak vagyunk. Változatos projekteken dolgozunk, jó hangulatban. Ha egyeznek az alapértékeink, a képességek és a hozzáállás alapján továbblépési lehetőséget is tudunk biztosítani.

HA ÚGY ÉRZED KIPRÓBÁLNÁD MAGAD, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Csak a csillaggal jelölt adatok megadása kötelező

Milyen munkakörben tudom elképzelni magam?

Válasz egyet az alábbiak közül.
Ha több pozícióra is szeretnél jelentkezni, akkor a sikeres jelentkezés után töltsd ki ismét a kérdőívet!

Eddigi tapasztalataim

Nyelvtudás Nincs ilyen nyelvtudásom: 0; Nyelvtudásom szintje: 1 (alacsony) - 5 (magas)
Grafikus/operátor skillek Nincs ilyen skillem: 0; Skill szintje: 1 (alacsony) - 5 (magas)
Web project manager skillek Nincs ilyen skillem: 0; Skill szintje: 1 (alacsony) - 5 (magas)
Web fejlesztő skillek Nincs ilyen skillem: 0; Skill szintje: 1 (alacsony) - 5 (magas)
Content manager skillek Nincs ilyen skillem: 0; Skill szintje: 1 (alacsony) - 5 (magas)
Account manager skillek Nincs ilyen skillem: 0; Skill szintje: 1 (alacsony) - 5 (magas)
PPC manager skillek Nincs ilyen skillem: 0; Skill szintje: 1 (alacsony) - 5 (magas)
armadillo_agency
armadillo_agency
Armadillo