Utánpótlás-nevelés az Armadilloban

Még tanulsz vagy éppen pályakezdő vagy? Érdekel a reklám, a marketing vagy a kommunikáció világa? Fejlődni szeretnél? Jelentkezz reklámügynökségünkhöz!

Folyamatosan keresünk olyan lelkes, tanulni vágyó fiatalokat, akik szeretnének bepillantani a reklám világába, az ügynökségi életbe. Nem csak elméletet, valóban működő, gyakorlati tapasztalatot szerezhetsz nálunk éles projekteken keresztül. Szerepet vállalhatsz izgalmas márkák kommunikációjában, és mindazt a tudást, amit nálunk szerzel, a későbbiekben is fel tudod használni a karriered során. Nálunk nincs két egyforma nap, folyamatosan változatos feladatokon dolgozunk. Mindehhez biztosítjuk a reklámszakmai hátteret (marketingkommunikációs szakemberek, fejlesztők, grafikusok) és a támogató légkört.

Mi az Armadillónál közvetlenek vagyunk és nyitottak az új nézőpontokra. Támogatjuk az egyéniség sokszínűségét, szívesen fogadunk ötleteket, javaslatokat, és nagy a munkavállaló felé tanúsított bizalmunk. Folyamatosan megújulunk és bátran kísérletezünk a legújabb technológiákkal. Rugalmasak és hatékonyak vagyunk, bátran vágunk bele szokatlan feladatokba is. Ha egyeznek az alapértékeink, fejlődési lehetőséget biztosítunk a képesség és a hozzáállás alapján.

Szeretnél több dolgot megtudni rólunk?

JELENTKEZZ HOZZÁNK!

Jelentkezés

Név *

E-mail cím *

Telefonszám

Önéletrajz feltöltése * *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót

ŐK IS TŐLÜNK INDULTAK

Cser Nóra

Copywriter, Armadillo

Nóri kimondottan a reklámügynökségek világával szeretett volna megismerkedni, amikor egymásra találtunk. Szövegíró gyakornoki programunkban az utolsó egyetemi féléve alatt vett részt, utána pedig állást ajánlottunk neki. Nóri azóta is az Armadillo csapatát erősíti - mindannyiunk örömére.

Bizalom és felelősség. Számomra ez a két szó jellemzi leginkább az Armadillo gyakornoki programját. Mikor még egyetem mellett elkezdtem szövegíróként dolgozni a reklámügynökségnél, azonnal éreztem a belém vetett bizalmat, amikor kávéfőzögetés helyett élesben mutathattam meg, hogy mit tudok. Így dinamikusan tudtam fejlődni, és tanulni a hibáimból. Ebben a felelősségteljes helyzetben nagyon gyorsan a csapat teljes jogú tagjának érezhettem magam, aki a profi szakemberek szárnyai alatt egyre több feladatban próbálhatja ki magát. A rutinfeladatok mellet, mint a Facebook-posztírás vagy a hirdetésszövegek, az új kihívásokba is magabiztosan és lelkesen tudok belevágni, hála az ügynökségre jellemző támogató és nyitott közegnek.

Árpád Levente

Online Project Manager, iSTYLE

Levente a BGF/BGE végzőseként az Armadillo reklámügynökségnél töltötte kötelező szakmai gyakorlatát. Levente 3 hónapos – ügynökségünk által felépített - gyakornoki programja a papír kiállításával és a diploma megszerzésével nem ért véget: állást ajánlottunk Levinek. Közel egy év közös munkát követően fiatal szakemberünket leigazolta az ISOBAR. Jelenleg ügyféloldalon – az iStyle-nál – kamatoztatja tudását.

Az Armadillo gyakornoki programja nagyszerű lehetőség volt arra, hogy megismerkedjek az online világgal, az abban rejlő lehetőségekkel. Az online marketing és kommunikációs feladatok után az E-commerce felé vettem az irányt, első körben továbbra is ügynökségi, majd később ügyféloldalon. Az Armadillonál töltött idő a szakmai tudás megszerzése mellett abba is betekintést engedett, hogy hogyan működik egy ügynökség, így az ember akár ügyféloldalról is könnyebben átlátja a folyamatokat.

Orbán Péter

Freelancer grafikus Londonban

Péter a Szegedi Tudományegyetem hallgatójaként költözött a fővárosba olyan lehetőségek reményében, amelyek elindíthatják a grafikai tervező szakmai karrierjét. Peti a gyakornoki program alatt nem csak lelkes, de nyitott és kezdeményező is volt. A gyakornoki program végeztével pozíciót és további szakmai fejlődési lehetőséget ajánlottunk. Péter azóta erősítette az Isobar Budapest csapatát, jelenleg pedig Londonban él és dolgozik szabadúszó grafikusként.

Már rendelkeztem a szükséges alapokkal, programismerettel, de már „élesben” szerettem volna kipróbálni magam, ahol olyan szakmai és személyes kompetenciákat fejleszthetek, amelyekre egyetemi keretek közt nincs lehetőség. Így olyan gyakorlati lehetőségeket kerestem, amik biztosítják a tapasztalt, profi szakmai hátteret, de ugyanakkor teret adnak a személyes kibontakozásra is. Az Armadillo reklámügynökségnél pontosan ilyen környezet fogadott, ahol kezdetben gyakornokként, majd később junior grafikusként dolgozhattam. Az itt eltöltött egy év alatt rengeteget tanulhattam kampánytervezésről, marketingről, social mediaról és brandépítésről. Ezeknek az ismereteknek azóta is folyamatosan hasznát veszem a mindennapi munkámban. Később lehetőségem nyílt kipróbálni magam más környezetben is, így kerültem az Isobarhoz, ahol több mint 2 évig dolgoztam designerként a Content Production csapat tagjaként. Jelenleg – immár Londonban - szabadúszóként már saját, állandó és új ügyfélkörrel dolgozom együtt. Szerencsésnek érzem magam, hogy a karrierem elején olyan helyen csöppenhettem bele a kreatív szakmába, mint az Armadillo, mert rövid időn belül olyan tudással és ismeretekkel gazdagodtam, amelyre gyakornokként kevés helyen van lehetőség.

Kolda Máté

Account Manager, Armadillo

Máté azon gyakornokaink egyike, aki elsők között vett részt a gyakornoki programunkon. A pécsi srác az utcáról köszönt be, elhivatottsága, lelkesedése, lojalitása már az első találkozónkon meggyőzött minket. Máté gyakornoki élete első heteiben vállalta a kíméletlen Pécs-Budapest ingázást is, hajnalban indult és éjszaka ért haza, de tudta: ő ezt szeretné. Felkaroltuk, mentoráltuk. Fiatal kora ellenére account és project managerként olyan márkákon dolgozott vagy éppen dolgozik, mint a Fiat, az Alfa Romeo, a Jeep, a Signal Iduna vagy a Michelin.

Az egyetem utáni első lépések és érzések igen tévesek: az ember még nagy mellénnyel vág neki a világnak, és gondolja azt, hogy igen, ő már mindet tud! Ide neki az állást, a legnagyobb kampányokat a legmenőbb ügyfelekkel. Természetesen ez álomvilág! De mi a valóság? Három hónap gyakornoki program, ami alatt rájövünk, hogy az egyetem egy tök jó dolog, ad egy szemléletet, …de gyakorlati tudás nincs meg a mindennapi pörgéshez.  Én az a típus vagyok, aki szereti végigjárni a ranglétrát (Halott Pénz, Elkezdeni előröl c. száma illik ide), hogy megismerhessen minden folyamatot. Így lett a három hónap gyakornokságból ma már több mint 3 év szakmai tapasztalat! A legfontosabb, hogy szeresd, amit csinálsz! Ehhez kell egy jó csapat és támogató menedzsment. Itt ez mind megvan.

Széchenyi 2020