Online rendszerfejlesztés

2017

A piacvezető tetőcserépgyártó cég, tetőfedőknek szóló lojalitás programjának immár második generációjára kaptunk felkérést és helyeztük modernebb alapokra. A program megtervezése mellett a technikai feltételek biztosítás is feladatunk volt.

Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Program

A korábban papír alapon nyilvántartott loyalitásprogramot online alapokra helyeztük, real-time, felhő alapú rendszert fejlesztettünk hozzá melyet összekötöttünk a központi weboldallal is.


Wienerberger - Tondach Partnerprogram

A programban részt vevő tetőfedő szakemberek a rendszerben egyszerűen rögzíthetik a kivitelezési projektjeiket, amelyekért pontot kapnak. Az összegyűjtött pontokat egy dedikált webshopban válthatják be a partnerek értékes ajándékokra. A kiemelt teljesítményű szakemberek, VIP programban vehetnek részt. A mobilra optimalizált weboldalon egy cserép ajánló is működik, mely a tető dőlésszög alapján szolgáltat hasznos műszaki adatokat. Ehhez a mobilkészülék szenzorai nyújtanak segítséget.


A korábbi lojalitásprogrammal szemben ez a program az értékesítőket és viszonteladókat segíti. A felületen a naprakész hírek alatt kérdések jelennek meg, amelyek megválaszolásával további pontokat gyűjthet a válaszadó. A rendszer egy online dokumentumtárral is támogatja az értékesítő partnerek munkáját.

A gyűjtött pontokat a partnerek beválthatják ajándékokra egy webshop-jellegű felületen.

Érdekel egy hasonló szoftver?

Széchenyi 2020