Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Az Allee volt az első nagy bevásárlóközpont, aki szívesen fogadta a négylábú kedvenceket a területén. Az olyan törekvéseiért, mint a saját fejlesztésű kutyaitató vagy az állatjárgány – amellyel a kutyák kényelmesen szállíthatók az áruházban – az Allee 2021-ben elnyerte az „Év kutyabarát helye” címet. 2022 júniusában pedig a People Group ügynökséggel együttműködve mi is részt vettünk a bevásárlóközpont által szervezett kampányban, a Kutyafesztivál influencerrel való népszerűsítésével.

Allee kutyafesztivál influencer marketing

fotó: Instyle magazin

Influencer marketing

A feladatunk az volt, hogy influencer együttműködésével népszerűsítsük az eseményt, felhívva a figyelmet az Allee kutyabarát törekvéseire. A kampány során Kempf Zozoval, az Exatlon Hungary korábbi játékosával dolgoztunk együtt. Kemp Zozo csatornájára készült egy TikTok videó, amelyben a Nudli névre hallgató mopsszal közösen mutatták be a kiállítást és az Allee kutyabarát előnyeit, valamint az influencer egy Instagram poszttal is népszerűsítette a kiállítást.

Záróesemény

A kampány egy záróeseménnyel végződött, ahol az Allee adománygyűjtést szervezett a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet javára. A Kutyával a vörös szőnyegen eseményen Kempf Zozo és Nudli is részt vettek.

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00