AMC

Online marketing

2019 tavaszán kaptunk megbízást a világ egyik legnagyobb tévévállalatától, az amerikai AMC-től: összesen 4 ország 9 hűségklubjának online megjelenését és hírleveleit tervezzük meg, és bonyolítjuk le a hírlevélkampányaikat. Ezen kívül a három magyar hűségklub Facebook kampányait is mi tervezzük, készítjük el és menedzseljük.

AMC online megjelenés

CRM-ökoszisztéma – Egység és megjelenés tervezése

A spanyol La Torre Wallace ügynökség által felépített, több alrendszerből összeálló CRM-ökoszisztéma lehetővé teszi az AMC hűségklubjaiba regisztrált felhasználók egységes kezelését, és a csatornák aktivitásaiba való hatékony bevonását. A rendszert a La Torréval szorosan együttműködve folyamatosan monitorozzuk, optimalizálva annak működését. Emellett a mi egyik feladatunk a klubok havonta megújuló landingoldalainak dizájnjának elkészítése.

AMC CRM

Kampány­menedzsment – eDM, landing oldal, sorsolás

Az ökoszisztéma egyik alapvető funkciója az eDM-kiküldés a klubtagok számára, amelyhez a hírleveleket a landingoldalakhoz illeszkedő dizájnnal és szerkezettel készítjük el. A landingoldalak és a hírlevelek legfontosabb része a havi nyereményjáték, melynek keretében a regisztrált klubtagok között értékes ajándékokat sorsolunk ki. Szintén a mi feladatunk a sorsolások minden tekintetben szabályos lebonyolítása hónapról hónapra.

AMC social media kommunikáció

Social media –
Napi posztokkal segítjük az online kommunikációt

A Facebookon való népszerűsítés kiemelt jelentőségű az AMC hűségklub-programjában, három hónap alatt közel 25 ezer regisztrált felhasználót tudtunk gyűjteni a magyar hűségklubok számára. Ehhez a három magyarországi klub Facebook-kampányaihoz írt kreatív szövegek, képek, látványos animációk, valamint a kampányok szakszerű beállítása és optimalizálása mind hozzájárult.

Hasonló referenciák

webfejlesztés - feherlegal

webfejlesztés

callmax webfejlesztés

webfejlesztés

health and youth webfejlesztés

Webfejlesztés

Social media kommunikáció

Grohe influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Nutri kávé csomagolástervezés és gyártás

Csomagolástervezés és gyártás

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00