Budmil

Influencer együttműködés

A népszerű ruházati márka, a Budmil évek óta állandó ügyfelünk, és az eltelt idő alatt több kampány lebonyolításában is segítettünk nekik. Mivel számukra fontos a fiatalok megszólítása is, így augusztusban egy olyan táskakampánnyal kerestek meg minket, mely elsősorban hozzájuk szól. Az Instagram mellett éppen ezért a TikTokot választottuk a kampány fő csatornájának.

budmil kreatív koncepció

Kreatív koncepció – Nincs más a hátra

A kampányhoz többségében olyan influencereket választottunk, akik sok fiatalt szólítanak meg, ugyanakkor sajátos, egyedi stílussal rendelkeznek. A TikTokra készült videók mindegyikében szerepelt a budmil új szlogenje, a „Nincs más a hátra”, ugyanakkor a videókba úgy került bedolgozásra ez a mondat, hogy az passzoljon az adott csatorna és az influencer hangvételéhez, stílusához.

budmil tiktok influencerek

Influencerek

A kampányban résztvevő influencerek által nagyon sokféle, izgalmas tartalom készült. Burján Fanni például egy számára közel álló „anyja-lánya” kontextusban dolgozta fel a témát, míg Nagy Máté videójában lelassította a világ közlekedését. Heczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary 2021-es férfi győztese és Lantos Ági pedig túrázni vitték magukkal a táskákat.

Eredmények

A legnagyobb elérést Burján Fanni videója generálta, az ő posztját több mint 1 millió ember látta, ami a követőszám figyelembevételével nagyon kiemelkedő teljesítmény. Az összes elérés a kampány időtartama alatt 1.337.617 fő volt.

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00