Budmil

Influencer együttműködés

A népszerű ruházati márka, a Budmil évek óta állandó ügyfelünk, és az eltelt idő alatt több kampány lebonyolításában is segítettünk nekik. Mivel számukra fontos a fiatalok megszólítása is, így augusztusban egy olyan táskakampánnyal kerestek meg minket, mely elsősorban hozzájuk szól. Az Instagram mellett éppen ezért a TikTokot választottuk a kampány fő csatornájának.

Kreatív koncepció – Nincs más a hátra

A kampányhoz többségében olyan influencereket választottunk, akik sok fiatalt szólítanak meg, ugyanakkor sajátos, egyedi stílussal rendelkeznek. A TikTokra készült videók mindegyikében szerepelt a budmil új szlogenje, a „Nincs más a hátra”, ugyanakkor a videókba úgy került bedolgozásra ez a mondat, hogy az passzoljon az adott csatorna és az influencer hangvételéhez, stílusához.

Influencerek

A kampányban résztvevő influencerek által nagyon sokféle, izgalmas tartalom készült. Burján Fanni például egy számára közel álló „anyja-lánya” kontextusban dolgozta fel a témát, míg Nagy Máté videójában lelassította a világ közlekedését. Heczeg-Kis Bálint, az Exatlon Hungary 2021-es férfi győztese és Lantos Ági pedig túrázni vitték magukkal a táskákat.

Eredmények

A legnagyobb elérést Burján Fanni videója generálta, az ő posztját több mint 1 millió ember látta, ami a követőszám figyelembevételével nagyon kiemelkedő teljesítmény. Az összes elérés a kampány időtartama alatt 1.337.617 fő volt.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Influencer együttműküdés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00