Budmil

Integrált kampány

A budmil ruházati márka felkérésére bonyolítottunk kampányt, melynek célja a táska kollekciójuk népszerűsítése volt. A kampány céljaként ügyfelünk kérése volt, hogy a kommunikáció szólítsa meg a fiatalokat és egyszerű, de maradandó üzenetekkel váltsunk ki érzelmeket.

Kreatív koncepció – Élmények a táskádban

A táskánk a legjelentősebb pillanatainkban is velünk vannak, éppen ezért az élményt választottuk kampányunk fő hívószavának és központi elemének. A kampány az Élmények a táskádban elnevezést kapta.

Influencerek – Fókuszban a kreatív tartalmak

A kampány központi szereplői az influencerek voltak. Összesen hét youtubert kértünk fel arra, hogy gyártsanak olyan kreatív tartalmakat, ahol az élményeket helyezik a középpontba. Az élmények a táskádban szlogenre rádióban és billboardokon is ráerősítettünk.

Microsite – Landing oldalként is funkcionál

Felhasználóbarát microsite-ot fejlesztettünk, mely landing odalként funkcionált a kampány során. Fontos szempont volt a célcsoport igényeinek pontos felmérése, a megszokottaktól eltérő formai világ és könnyű kezelhetőség. Ez a felület adott otthont az influencerek által kreált táskaközpontú videóknak. A fogyasztókat egy nyereményjátékon keresztül buzdítottunk interakcióra, ami látványosan mozgatta meg a célcsoportot.

Social media – Sikeres konverziók

A kampánynak köszönhetően jelentősen tudtuk növelni a márka ismertségét, valamint a közösségi médiában is a kezdeti számok sokszorosára növeltük a követők és a posztokhoz kapcsolódó aktivitások számát. Emellett a vásárlások számát is növelni tudtuk, ugyanis a vizsgált időszakban a táskák értékesítése jóval meghaladta a korábbi évek hasonló időszakában mért eredményeket.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

callmax

webfejlesztés

health and youth

Webfejlesztés

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00