Budmil

Integrált kampány

A budmil ruházati márka felkérésére bonyolítottunk kampányt, melynek célja a táska kollekciójuk népszerűsítése volt. A kampány céljaként ügyfelünk kérése volt, hogy a kommunikáció szólítsa meg a fiatalokat és egyszerű, de maradandó üzenetekkel váltsunk ki érzelmeket.

Kreatív koncepció – Élmények a táskádban

A táskánk a legjelentősebb pillanatainkban is velünk vannak, éppen ezért az élményt választottuk kampányunk fő hívószavának és központi elemének. A kampány az Élmények a táskádban elnevezést kapta.

budmi kreatív koncepció

Influencerek – Fókuszban a kreatív tartalmak

A kampány központi szereplői az influencerek voltak. Összesen hét youtubert kértünk fel arra, hogy gyártsanak olyan kreatív tartalmakat, ahol az élményeket helyezik a középpontba. Az élmények a táskádban szlogenre rádióban és billboardokon is ráerősítettünk.

Microsite – Landing oldalként is funkcionál

Felhasználóbarát microsite-ot fejlesztettünk, mely landing odalként funkcionált a kampány során. Fontos szempont volt a célcsoport igényeinek pontos felmérése, a megszokottaktól eltérő formai világ és könnyű kezelhetőség. Ez a felület adott otthont az influencerek által kreált táskaközpontú videóknak. A fogyasztókat egy nyereményjátékon keresztül buzdítottunk interakcióra, ami látványosan mozgatta meg a célcsoportot.

budmi influencerek, microsite

Social media – Sikeres konverziók

A kampánynak köszönhetően jelentősen tudtuk növelni a márka ismertségét, valamint a közösségi médiában is a kezdeti számok sokszorosára növeltük a követők és a posztokhoz kapcsolódó aktivitások számát. Emellett a vásárlások számát is növelni tudtuk, ugyanis a vizsgált időszakban a táskák értékesítése jóval meghaladta a korábbi évek hasonló időszakában mért eredményeket.

Hasonló referenciák

webfejlesztés - feherlegal

webfejlesztés

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00