Budmil

Marketing­kommunikáció

A minőségi ruháikról és táskáikról ismert budmil hosszú évek óta partnerünk, és az időszakos kampányok mellett hosszútávú együttműködéseink is folyamatosan futnak. Az Armadillo kezeli a budmil social felületeit, és influencer együttműködések megvalósításában is segíti a márkát.

budmil

Social media kommunikáció

A budmil célközönsége a leggyorsabban a Facebookon keresztül érhető el, de a márka nagy hangsúlyt fektet a fiatalok elérésére, így az Instagramra és a TikTokra is rendszeresen gyártunk tartalmakat, amelyeket hirdetésekkel is támogatunk. Mindemellett az akciók hirdetése és a remarketing is fontos cél a közösségi oldalakon.

budmil

Influencer együttműködések

A budmil darabjainak népszerűsítésére remek lehetőséget adnak az influencer együttműködések, melyek nagy részét szintén mi bonyolítjuk le. Az elmúlt években olyan népszerű influencerek gyártottak tartalmat budmil ruhákban, mint Ábel Anita, Kabát Peti, Varga Iza, Tóth Andi, Dobó Kata, Bereczki Zoli vagy Kulcsár Edina. A véleményvezérek kiválasztásánál mindig fontos szempont, hogy olyan embereket válasszunk, akik pörgős, fiatalos életet élnek, és hitelesen tudják képviselni a márka üzenetét.

 

Filmkészítés

A budmil számára készítettünk egy minden évszakban használható, modern, fiatalos lendületű kampányvideót, amely a televízióban, a social media felületeken és a budmil kivetítőin is megjelent.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Armadillo kampány: Budmil nincs más hátra

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00