Budmil

Marketing­kommunikáció

A minőségi ruháikról és táskáikról ismert budmil hosszú évek óta partnerünk, és az időszakos kampányok mellett hosszútávú együttműködéseink is folyamatosan futnak. Az Armadillo kezeli a budmil social felületeit, és influencer együttműködések megvalósításában is segíti a márkát.

budmil filmkészítés

Social media kommunikáció

A budmil célközönsége a leggyorsabban a Facebookon keresztül érhető el, de a márka nagy hangsúlyt fektet a fiatalok elérésére, így az Instagramra és a TikTokra is rendszeresen gyártunk tartalmakat, amelyeket hirdetésekkel is támogatunk. Mindemellett az akciók hirdetése és a remarketing is fontos cél a közösségi oldalakon.

budmil Social media kommunikáció

Influencer együttműködések

A budmil darabjainak népszerűsítésére remek lehetőséget adnak az influencer együttműködések, melyek nagy részét szintén mi bonyolítjuk le. Az elmúlt években olyan népszerű influencerek gyártottak tartalmat budmil ruhákban, mint Ábel Anita, Kabát Peti, Varga Iza, Tóth Andi, Dobó Kata, Bereczki Zoli vagy Kulcsár Edina. A véleményvezérek kiválasztásánál mindig fontos szempont, hogy olyan embereket válasszunk, akik pörgős, fiatalos életet élnek, és hitelesen tudják képviselni a márka üzenetét.

 

Filmkészítés

A budmil számára készítettünk egy minden évszakban használható, modern, fiatalos lendületű kampányvideót, amely a televízióban, a social media felületeken és a budmil kivetítőin is megjelent.

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00