Callmax

webfejlesztés

A CallMax egy újonnan indult call center szolgáltatás, melyhez weboldalt készítettünk azzal a céllal, hogy az oldal bemutassa a központ professzionális működését, és meggyőzze leendő ügyfeleit arról, hogy miért is válasszák őket.

callmax

Weboldal tervezés

A célunk az volt, hogy a CallMax széles szolgáltatáspalettáját profin, sokoldalúan ismertessük a weboldal látogatóival. A tervezés során figyelembe vettük a UI/UX kritériumokat, hogy egy modern, felhasználóbarát oldalt hozzunk létre. Ehhez egyedi frontendet terveztünk, amely a felhasználót maximálisan képes kiszolgálni az információáramlás folyamatában is. A felhasználói élményt továbbá árkalkulátorral és problémamegoldó wizarddal növeltük.

A CallMax ügyfélszolgálattal, helpdeskkel, időpont-egyeztetéssel, piackutatással és ügyfélelégedettség-méréssel is foglalkozik, a szolgáltatásokhoz pedig külön aloldalakat készítettünk.

Elemzések és esettanulmányok

Mivel ez egy induló szolgáltatás, így kiemelten fontos volt a versenytársak elemzése, mely alapján előtérbe helyezhettük a CallMaxet. Az elemzés során kapott adatokat pedig felhasználtuk a weboldal felépítése és szövegezése során. Ezen felül az oldalon mindenki számára elérhetővé tettük azokat az esettanulmányokat, amelyekkel az eddigi ügyfelek elégedettséget szeretnénk bemutatni, hiteles számokkal és adatokkal.

Hasonló referenciák

health and youth

Webfejlesztés

Foxxi

Brandépítés

leguan

Brandépítés

Brandépítés

Online rendszerfejlesztés

Integrált kampány

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00