Carl ZEISS

Integrált kampány

Nagy örömünkre szolgált, hogy 2018-ban egy rendkívül sokrétű kampányt tervezhettünk és bonyolíthattunk le egyik legrégebbi ügyfelünk, a ZEISS számára. A kampány egyszerre zajlott online, a tévében, a rádióban, sőt, még eseményen is.

Zeiss integrált kampány

Eseménymarketing – Személyesen a célközönséghez

Mivel a kampány középpontjában az UV-védelemmel ellátott színtelen lencsék álltak, olyan eseményt kerestünk, amelyen amellett, hogy sok, számunkra releváns résztvevővel találkozhatunk, még kampányunk fő üzenete is kapcsolódik hozzá. Így esett a választásunk a Balaton-átúszásra, melyen 2018 óta rendszeresen részt veszünk a ZEISS standjával. Amellett, hogy egy kilátót építtettünk, amelyen ZEISS-távcsövekkel figyelhették az érdeklődők az úszókat, az évek során készültünk fotóautomatával, ingyenes tanácsadással, szemüveg-ellenőrzéssel és vásárlással, valamint tombolával is.

 

Zeiss eseménymarketing

Online – Natív tartalmak

Az online felületeken ebben a kampányban a natív tartalmak kerültek előtérbe. A közvetítendő üzenetnek (UV-védelem a szemnek is) határozottan edukatív céljai is voltak. A tartalmakkal az volt a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet egy fontos problémára, minimális display támogatással pedig megoldást is javasoltunk rá.

 

 

 

Rádió – Országos sportkampány

Országos rádiókampányt is terveztünk és készíttettünk a ZEISS számára: a leghallgatottabb műsorsávokban juttattuk el ügyfelünk fontos üzenetét a potenciális érdeklődők felé.

Televízió – Figyelemfelkeltés

2018-ban több televíziós elemet is terveztünk a kampányba. Itt is igyekeztünk olyan tartalmi megjelenésekre helyezni a hangsúlyt, amelyek nem direkt reklámokként funkcionálnak, hanem felhívják a figyelmet egy-egy témára.

Hasonló referenciák

Nutri kávé csomagolástervezés és gyártás

Csomagolástervezés és gyártás

Foxximed brandépítés

Brandépítés

ZEISS 175 - integrált kampány

Integrált kampány

Royalpack grafikai tervezés

Brandépítés

Szegedi szabadtéri - integrált kampány

Integrált kampány

Signal Iduna - integrált kampány

Integrált kampány

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00