Csömör Nagyközség

Eseménymarketing

2019-ben rendezte meg hetedik alkalommal a Csömöri Bringafesztivált régi partnerünk, Csömör Nagyközség Önkormányzata. Ezen a kiemelt rendezvényen az olimpiai kvótaszerző mountainbike-verseny köré egy fesztivált szerveztünk a környezettudatosság jegyében, az önkormányzattal együttműködve.

Csömör kampány

Sportesemény – Minden korosztálynak

A cél az volt, hogy a rangos sportesemény köré olyan aktivitásokat szervezzünk, melyek egyrészt minden korosztálynak programot kínálnak, másrészt a fenntarthatóságról szólnak. Az Energiabringa helyszíni installációnk nagy népszerűségnek örvendett, ahol a rögzített biciklik tekerésében lehetett párbajra kelni. A győztes jutalma az így megtermelt áram felhasználásával készült palacsintaadag lett.

Csömör kampány

Kapcsolódó programokTöbb helyszínen

A másik helyszíni installációnk Kezes-lábas Játszóház által prezentált Formula Bike és Szívd Fel a Bringám játékékok voltak. A Formula Bike során versenyautókat kellett hajtani rögzített biciklik segítségével, a Szívd Fel a Bringám lényege pedig az volt, hogy a bicikliket tekerve, párharcban állva, kellett megtölteni egy-egy flakont.

Mindemellett kerékpáros-akadálypályát és óriáshomokozót is kialakítottunk. A fesztiválra látogatók kényelméről babzsákfoteles zónával, árnyékolt székekkel és asztalokkal, valamint párakapu segítségével gondoskodtunk.

Social media – Facebook esemény

A helyszíni aktivitások mellett a fesztivált felvezető Facebook-kampány kezelése is a feladataink közé tartozott. A megjelenések optimalizálásával közel 800 esemény-visszajelzést értünk el a rendezvény Facebook eseményén.

Hasonló referenciák

Social media kommunikáció

Grohe influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Leguan online content marketing

Brandépítés

ZEISS 175 - integrált kampány

Integrált kampány

Zeiss integrált kampány

Integrált kampány

Szegedi szabadtéri - integrált kampány

Integrált kampány

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00