Essity

Online rendszerfejlesztés

A világ egyik vezető higiéniai és egészségügyi termékeket gyártó vállalatának magyar képviselete számára készítettünk komplex, belső ügymenetet támogató rendszert, mely segíti a munkatársak belső oktatását, és követi a partnerekhez kihelyezett Essity termékeket, valamint követi és analizálja a patikák által eladott Essity termékek forgalmát is.

 

Essity rendszer fejlesztés

Rendszerfejlesztés – Essety Core-Check

Az Essity CoreCheck flexibilisen alakítható adatrögzítési felülettel és kimutatási formátumokkal rendelkezik, különböző paraméterek alapján végzi el az előre meghatározott számításokat. Az adatokat ezután Excel formátumba exportálja. A rendszer széleskörű modulportfólióval rendelkezik, mely támogatja és ellenőrzi a partnerek marketingvállalását, és felméri, illetve elősegíti a munkatársak belső fejlődését.

Essity rendszer fejlesztés

Co-Travel

A Co-Travel modul segíti az Essity értékesítő munkatársainak képzését és értékelését négy különböző kategóriában. Az értékeléseket a rendszer előre ütemezi, az eredményeket pedig tárolja, így egyszerűen nyomon követhető a munkatársak fejlődése.

StoreCheck

A modul ütemezi és nyomon követi a magyarországi partnerpatikák eredményeit, fő eleme a kategorizált partnernyilvántartás, mely automatikus geolokációval egészül ki: térképen is megjeleníti a meglátogatni kívánt patikákat, ezzel is segítve az értékesítők munkáját. A patikák eredményei, valamint a látogatás értékelése azonnal, mobilkészüléken is rögzíthető.

Rabatt

A Rabatt modul minden évben elkészíti a jogosult partnerpatikák forgalmának elemzését, valamint komplex kalkulációval meghatározza az elért rabatt eredményt is. Ezt követően rögzíti a patikák termékigényét is, amelyeket azonnal összerendel a patika beszállítópartnerével.

Hasonló referenciák

webfejlesztés - feherlegal

webfejlesztés

callmax webfejlesztés

webfejlesztés

health and youth webfejlesztés

Webfejlesztés

Foxximed brandépítés

Brandépítés

Leguan online content marketing

Brandépítés

Royalpack grafikai tervezés

Brandépítés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00