FCA

Influencer együttműködés

A Fiat és Alfa Romeo számára ambassador együttműködést valósítottunk meg. Magyarország egyik legnépszerűbb youtuberét, a díjakkal számtalanszor elismert influencert, Viszkok Fruzsit ültettük be egy Fiat500-ba, míg Rákóczi Feri egy Alfa Romeo Stelvioval szeli a kilométereket.

FCA influencer együttműködés

Influencer kampány – Ismert influencerek a márka szolgálatában

AZ FCA-val (Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe) szoros együttműködésben nagyköveteket választottunk, melynek célja a márkaismertség és a márka szeretetének növelése. Viszkok Fruzsi egy vadonatúj Fiat500-at kapott meg, míg Rákóczi Feri autója egy Alfa Romeo Stelvio lett.

FCA influencer együttműködés

Ambassadorok az elérések érdekében

Az ambassadorok minden esetben szorosan kapcsolódnak a fontosabb kampányokhoz, bevonjuk őket a kommunikációba is. Rákóczi Feri, az „Alfa Mikulása”, rajongóit autóztatta meg Budapest utcáin. Az olasz márka ikonikus 500-as modelljének tulajdonosait pedig másként igyekeztünk megmozgatni: a koncepció szerint a főváros egyes pontjain a parkolási bírságokra kísértetiesen hasonlító, piros „mikulás zacskó” került megannyi lakossági autó szélvédőjére, mely természetesen nem büntetést, hanem Fiat ajándékokat rejtett. A megviccelt autósok között volt a márkanagykövet, Viszkok Fruzsi is.

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00