FCA

Influencer együttműködés

A Fiat és Alfa Romeo számára ambassador együttműködést valósítottunk meg. Magyarország egyik legnépszerűbb youtuberét, a díjakkal számtalanszor elismert influencert, Viszkok Fruzsit ültettük be egy Fiat500-ba, míg Rákóczi Feri egy Alfa Romeo Stelvioval szeli a kilométereket.

Influencer kampány – Ismert influencerek a márka szolgálatában

AZ FCA-val (Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe) szoros együttműködésben nagyköveteket választottunk, melynek célja a márkaismertség és a márka szeretetének növelése. Viszkok Fruzsi egy vadonatúj Fiat500-at kapott meg, míg Rákóczi Feri autója egy Alfa Romeo Stelvio lett.

Ambassadorok az elérések érdekében

Az ambassadorok minden esetben szorosan kapcsolódnak a fontosabb kampányokhoz, bevonjuk őket a kommunikációba is. Rákóczi Feri, az „Alfa Mikulása”, rajongóit autóztatta meg Budapest utcáin. Az olasz márka ikonikus 500-as modelljének tulajdonosait pedig másként igyekeztünk megmozgatni: a koncepció szerint a főváros egyes pontjain a parkolási bírságokra kísértetiesen hasonlító, piros „mikulás zacskó” került megannyi lakossági autó szélvédőjére, mely természetesen nem büntetést, hanem Fiat ajándékokat rejtett. A megviccelt autósok között volt a márkanagykövet, Viszkok Fruzsi is.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Armadillo kampány: Budmil nincs más hátra

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00