Fehér Legal & Tax

webfejlesztés

A Fehér legal & tax adótanácsadási, könyvelési, bérszámfejtési és könyvvizsgálati szolgáltatást nyújt megbízói részére magyar, német és angol nyelven. Korábbi weboldaluk újratervezése volt a feladatunk.

webfejlesztés - feherlegal

UX/UI tervezés

A cél az volt, hogy újradefiniáljuk a felhasználói útvonalakat a célközönség elvárásai és szokásai alapján, és annak megfelelően egy letisztult felületet hozzunk létre, amely átlátható és könnyen kezelhető. A weboldal frissített designja is illeszkedik ezekhez a kritériumokhoz, valamint új, dinamikus elemeket is tartalmaz.

Funkciók

A rendkívül kiterjedt szolgáltatási kör bemutatását több, infografikus tagolással oldottuk meg.
A fejlécbe illesztett videókkal mozgalmasabbá tettük a tartalmat, egyedi bemutatkozó oldalt hoztunk létre egy időegyeneses ábrázolással.
Az oldal három nyelven készült és rendelkezik beépített fordító funkcióval is. A teljes tartalom elérhető felhasználóbarát szerkesztő felületről, így a megrendelő számára is egyszerű, gyors és kényelmes a tartalom frissítése. Mint minden oldalunkon itt is kiemelt hangsúlyt kap az adatok védelme: Az oldalt két faktoros beléptetés és tűzfal védi.

Hasonló referenciák

callmax webfejlesztés

webfejlesztés

health and youth webfejlesztés

Webfejlesztés

Foxximed brandépítés

Brandépítés

Leguan online content marketing

Brandépítés

Royalpack grafikai tervezés

Brandépítés

Online rendszerfejlesztés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00