FrissBox

Influencer együttműküdés

A FrissBox egészséges ételeket szállító start-upként 2021-ben jelent meg a magyar piacon, a márka bevezetését pedig reklámügynökségünk infulencerkampánnyal támogatta. Az influencerek abban nyújtottak nagy segítséget, hogy a FrissBox márka gyorsan eljuthasson minél több potenciális ügyfélhez.

Influencerek –
Hosszútávú együttműködés

Ahogyan minden influencer kampányunknál, a FrissBox esetében is hitelesség volt a legfontosabb. Éppen ezért olyan influencereket kerestünk, akik képesek közvetíteni a márka szemléletmódját, és akik számára fontos az egészséges életmód, valamint a környezet védelme. A kiválasztott véleményvezérekkel PR és fizetett kampányokat kivitelezünk.

 

 

A kampány során számos mikro és makro influencer követőit céloztuk Instagram, illetve Facebook posztokkal és storykkal, amelyeket Youtube videókkal is támogatunk. Hazánk legismertebb influencerei közül részt vesz a kampányban Kajdi Csaba Cyla, Nagy Dani, Szabados Ági, Debreczeni Dóri, de a gamer-youtuber Nagy Beni is. Az ételek és menüsorok összeállítását pedig Sass Dani gasztroszakértő – az Armadillo kreatív igazgatója, illetve az influencer üzletág vezetője – segítette.

 

 

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Armadillo kampány: Budmil nincs más hátra

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00