Health & Youth

Integrált kampány

A Health&Youth étrend-kiegészítő márkával való együttműködésünk hosszú távú social media menedzsmenttel indult, majd a sikeres közös munkának köszönhetően egy integrált kampánnyal folytattuk tovább, melynek két célja is volt: a brand awareness és az eladások növelése.

health and youth integrált kampány

Tartalomgyártás – Testreszabott megoldások

A kampány fontos része volt a közösségi médiában való jelenlét, a Facebook és Instagram kommunikáció. A Facebook PPC mellett GoogleAds hirdetések is futottak, melyeknek fókuszában a brand awareness állt, így a display kampányok a keresési hirdetések mellett kiemelt hangsúlyt kaptak. A PPC hirdetésekben a remarketingnek is fontos szerepe volt.

health and youth integrált kampány

Influencer együttműködés

A kampány egyik fontos eleme az influencer marketing volt, ezért olyan pörgős életvitelű, dolgozó anyukákat kerestünk, akiknek nincs ideje a betegségekre, ugyanakkor fontos nekik, hogy saját magukra is odafigyeljenek. Ezért választottuk Vasvári Vivient és Horváth Grétát.

A márka étrend-kiegészítő termékei kiemelten ajánlottak sportolók számára is, az aktív életet élő, sport iránt érdeklődő célközönséget pedig Kabát Petivel értük el, aki ex-focistaként hiteles inspiráció lehet a követői számára.

Az influencerek segítségével közel 600.000 potenciális vásárlóhoz jutottunk el, valamint posztjaik direkt konverziókat is eredményeztek.

Közterület – Óriásplakát és citylight megjelenések

A közösségi média és az influencer marketing mellett outdoor és televíziós megoldásokban is gondolkodtunk, így óriásplakátokon is megjelentünk a márka fő üzenetével. A kampány során a márka szerepelt az RTL Reggeliben, tartalmi együttműködés keretei között, így egy beszélgetés során tudtuk közvetíteni a legfontosabb mondanivalónkat.

 

Eredmények

A kampánynak köszönhetően jelentősen tudtuk növelni a márka ismertségét, valamint a közösségi médiában is a kezdeti számok sokszorosára növeltük a követők és a posztokhoz kapcsolódó aktivitások számát. Emellett a vásárlások számát is növelni tudtuk.

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00