Health & Youth

Integrált kampány

A Health&Youth étrend-kiegészítő márkával való együttműködésünk hosszú távú social media menedzsmenttel indult, majd a sikeres közös munkának köszönhetően egy integrált kampánnyal folytattuk tovább, melynek két célja is volt: a brand awareness és az eladások növelése.

health and youth

Tartalomgyártás – Testreszabott megoldások

A kampány fontos része volt a közösségi médiában való jelenlét, a Facebook és Instagram kommunikáció. A Facebook PPC mellett GoogleAds hirdetések is futottak, melyeknek fókuszában a brand awareness állt, így a display kampányok a keresési hirdetések mellett kiemelt hangsúlyt kaptak. A PPC hirdetésekben a remarketingnek is fontos szerepe volt.

health and youth social

Influencer együttműködés

A kampány egyik fontos eleme az influencer marketing volt, ezért olyan pörgős életvitelű, dolgozó anyukákat kerestünk, akiknek nincs ideje a betegségekre, ugyanakkor fontos nekik, hogy saját magukra is odafigyeljenek. Ezért választottuk Vasvári Vivient és Horváth Grétát.

A márka étrend-kiegészítő termékei kiemelten ajánlottak sportolók számára is, az aktív életet élő, sport iránt érdeklődő célközönséget pedig Kabát Petivel értük el, aki ex-focistaként hiteles inspiráció lehet a követői számára.

Az influencerek segítségével közel 600.000 potenciális vásárlóhoz jutottunk el, valamint posztjaik direkt konverziókat is eredményeztek.

Közterület – Óriásplakát és citylight megjelenések

A közösségi média és az influencer marketing mellett outdoor és televíziós megoldásokban is gondolkodtunk, így óriásplakátokon is megjelentünk a márka fő üzenetével. A kampány során a márka szerepelt az RTL Reggeliben, tartalmi együttműködés keretei között, így egy beszélgetés során tudtuk közvetíteni a legfontosabb mondanivalónkat.

 

Eredmények

A kampánynak köszönhetően jelentősen tudtuk növelni a márka ismertségét, valamint a közösségi médiában is a kezdeti számok sokszorosára növeltük a követők és a posztokhoz kapcsolódó aktivitások számát. Emellett a vásárlások számát is növelni tudtuk.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Armadillo kampány: Budmil nincs más hátra

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00