Health&Youth

Webfejlesztés

A Health&Youth étrend-kiegészítőkkel foglalkozó márka régi ügyfelünk, akiknek 2022-ben új weboldalt terveztünk és hoztunk létre.

health and youth webfejlesztés

UX/UI tervezés

A cél az volt, hogy feltérképezzük a célközönség online felhasználói szokásait, és annak megfelelően egy letisztult kezelőfelületet hozzunk létre, amely átlátható és könnyen kezelhető. A weboldal frissített designja is illeszkedik ezekhez a kritériumokhoz, valamint a márka megújult arculatához is.

Funkciók

Az oldalon egyaránt megjelennek a Health&Youth saját, valamint partnereinek a termékei, melyeket a felhasználók a webáruházból, online fizetéssel, házhozszállítással tudnak megrendelni. Az oldalon található tudástárban a célközönség számára releváns veszélyek és betegségek kerülnek ismertetésre, megoldásokkal együtt. A Health&Youth új Egészségközpontja is bemutatkozik az oldalon, ismertetve a vizsgálatokat, amikre felhasználók könnyen, pár lépéssel időpontot is foglalhatnak az oldalon keresztül. Ez megkönnyíti a kapcsolattartást a látogatókkal és betegekkel.

Megvalósítás

Az oldal nyílt forráskódú CMS rendszerrel rendelkezik, ami egyszerűbbé teszi az oldal kezelését, későbbi frissítését, szerkesztését. Rendelkezik még GLS pont integrációval, valamint K&H bankkártyás fizetés integrációval is, a CRM rendszer segítségével pedig a márka hírlevelei kerülnek kiküldésre. Ezen felül SEO szolgáltatásokat is nyújtunk, valamint biztosítjuk a dedikált tárhelyet és levelezést és a tartalom-menedzsmentet. Továbbá folyamatos támogatást nyújtunk a rendszerfrissítést, karbantartást, biztonsági mentést és hibajavítást illetően.

Hasonló referenciák

webfejlesztés - feherlegal

webfejlesztés

callmax webfejlesztés

webfejlesztés

Foxximed brandépítés

Brandépítés

Leguan online content marketing

Brandépítés

Royalpack grafikai tervezés

Brandépítés

Online rendszerfejlesztés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00