LifeMax

Integrált kampány

A LifeMax egy segélyhívó és távfelügyeleti szolgáltatás, főként idősek és betegek részére. A márkával a kezdetektől együtt dolgozunk, webfejlesztéssel, valamint logó- és arculattervezéssel segítettük az elindulásukat, emellett pedig social managementtel és médiavásárlással is hozzájárulunk a márkaismertség, illetve az előfizetők számának növeléséhez.

Lifemax integrált kampány

Kisarculat – A márkaépítés első lépése

A LifeMax szolgáltatásának elindulása előtt megterveztük a márka logóját, mely a LifeMax nevet tartalmazza egy szív alakú keretben. Ezzel a szimbólummal a gondoskodásra és a biztonságra utalunk – ezek ugyanis a LifeMax legfőbb értékei. A kész logót felhasználva terveztük meg a teljes kisarculatot.

 

Webfejlesztés – Az online jelenlét alapja

A LifeMax számára elkészítettük a lifemax.hu weboldalt, mely az érdeklődők informálását segíti, és végigvezeti őket a szerződéskötés lépésein. A weboldal layoutjának tervezésekor fontos szempont volt, hogy az az idősek igényeit is kielégítse, tehát egyszerűen használható és könnyen olvasható legyen. Az oldalra kevesebb mint egy év alatt több mint 30.000 látogatót irányítottunk. A weboldal forgalmát Google Ads hirdetésekkel is növeltük.

 

Social media kommunikáció

A LifeMax Facebook-oldalát is a kezdetektől fogva a reklámügynökségünk menedzseli, illetve mi végezzük el a tartalomgyártás feladatait, miközben PPC hirdetésekkel tereljük a forgalmat a weboldalra.

Médiavásárlás

A kezdeti időszakban fontos volt a márkaismertség növelése és a megbízhatóság erősítése, ezért PR-cikkek és natív tartalmak is jelentek meg nagy látogatottságú online magazinokban, például a Házipatika, a Femina, az NLC és a 24.hu felületén. Ezt egészítette ki egy print megjelenés a Patika Magazinban.

Televízió és rádió

A Kossuth Rádióval olyan együttműködés született, amelynek keretein belül az aktuális napi felvetett téma kapcsán tudtunk szakértőt küldeni a stúdióba, aki válaszolt a betelefonálók kérdéseire. A TV2 emellett egy 3 perces helyszíni riportot forgatott a LifeMax püspökladányi diszpécserközpontjában, az anyag pedig a TV2 mellett lement a SuperTV2, és a FEM3 műsorán, valamint megjelent a Life.hu oldalán, illetve a TV2 Facebook-oldalán és YouTube csatornáján.

Hasonló referenciák

webfejlesztés - feherlegal

webfejlesztés

callmax webfejlesztés

webfejlesztés

health and youth webfejlesztés

Webfejlesztés

Social media kommunikáció

Grohe influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Nutri kávé csomagolástervezés és gyártás

Csomagolástervezés és gyártás

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00