Megyék Csatája

Influencer együttműködés

A Megyék Csatája elnevezésű nagyszabású e-sport bajnokságon a résztvevők Magyarország tájai szerint csoportosulva mérhették össze tudásukat. A versenyt széleskörű influencer kampánnyal támogattuk meg, amelynek során 4+19 véleményvezérrel dolgoztunk együtt az ország minden tájáról.

Kommunikáció – Ahány megye, annyi influencer

A bajnokság kommunikációjának támogatásához először is négy csapatkapitányt kellett találnunk, akik a Megyék Csatájának arcai lettek. Az országos hírnév mellett fontos volt, hogy megmutassuk: az is játszik, akiről nem is gondolnád! Olyan kompetitív személyiségekre volt szükség, akik készek csatába vezetni a saját régióját a versenyindító sztárfutamon is. Így esett a választásunk Majkára, Horváth Tamásra, Berki Krisztiánra és Jakabos Zsuzsára.

Tartalomgyártás – Sztárfutam

A jelentkezésre buzdító kampány egy fergeteges versenyindító sztárfutammal startolt el, amelyhez az ország minden megyéjéből megkerestünk egy-egy influencert, hogy képviselje otthonát egy nagyszabású League of Legends összecsapáson! Az influencerek kiválasztása és megkeresése során szándékosan nem arra törekedtünk, hogy mindenki profi játékos legyen, sőt, az e-sporthoz kapcsolódó sztereotípiák lerombolása érdekében azt szerettük volna megmutatni, hogy valójában többen játszanak ezekkel a játékokkal, mint ahogy azt a legtöbben gondolják! Ezért az általunk felkért véleményvezéreket igyekeztük minél szélesebb körből kiválasztani: volt köztük énekesnő, youtuber, színésznő, és sportoló is.

Míg a sztárfutamon az északiak és a déliek, majd pedig kelet és nyugat mérte össze az erejét, addig a négy csapatkapitány egy szó szerint igazi „all-star” FIFA mérkőzést játszott le egymás ellen.

Eredmények

Az eseményről szóló tartalmak több mint 1 200 000 felhasználót értek el, és a sokoldalú lefedettségnek hála korántsem csak az e-sport rajongóit.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Armadillo kampány: Budmil nincs más hátra

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00