Megyék Csatája

Influencer együttműködés

A Megyék Csatája elnevezésű nagyszabású e-sport bajnokságon a résztvevők Magyarország tájai szerint csoportosulva mérhették össze tudásukat. A versenyt széleskörű influencer kampánnyal támogattuk meg, amelynek során 4+19 véleményvezérrel dolgoztunk együtt az ország minden tájáról.

Megyék csatája influencer együttműködés

Kommunikáció – Ahány megye, annyi influencer

A bajnokság kommunikációjának támogatásához először is négy csapatkapitányt kellett találnunk, akik a Megyék Csatájának arcai lettek. Az országos hírnév mellett fontos volt, hogy megmutassuk: az is játszik, akiről nem is gondolnád! Olyan kompetitív személyiségekre volt szükség, akik készek csatába vezetni a saját régióját a versenyindító sztárfutamon is. Így esett a választásunk Majkára, Horváth Tamásra, Berki Krisztiánra és Jakabos Zsuzsára.

Megyék csatája influencer együttműködés

Tartalomgyártás – Sztárfutam

A jelentkezésre buzdító kampány egy fergeteges versenyindító sztárfutammal startolt el, amelyhez az ország minden megyéjéből megkerestünk egy-egy influencert, hogy képviselje otthonát egy nagyszabású League of Legends összecsapáson! Az influencerek kiválasztása és megkeresése során szándékosan nem arra törekedtünk, hogy mindenki profi játékos legyen, sőt, az e-sporthoz kapcsolódó sztereotípiák lerombolása érdekében azt szerettük volna megmutatni, hogy valójában többen játszanak ezekkel a játékokkal, mint ahogy azt a legtöbben gondolják! Ezért az általunk felkért véleményvezéreket igyekeztük minél szélesebb körből kiválasztani: volt köztük énekesnő, youtuber, színésznő, és sportoló is.

Míg a sztárfutamon az északiak és a déliek, majd pedig kelet és nyugat mérte össze az erejét, addig a négy csapatkapitány egy szó szerint igazi „all-star” FIFA mérkőzést játszott le egymás ellen.

Eredmények

Az eseményről szóló tartalmak több mint 1 200 000 felhasználót értek el, és a sokoldalú lefedettségnek hála korántsem csak az e-sport rajongóit.

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00