Michelin

Közösségi média menedzsment

Célunkként tűztük ki, hogy ügynökségként a Michelinnel karöltve megtaláljuk az új eszközöket és megoldásokat a közösségi média területén.

Tartalomgyártás – Új megoldások a közösségi médiában

A legfontosabb feladat az volt, hogy olyan kreatívok és szövegek készüljenek, amelyek eddig a Michelin Facebook-oldalán nem voltak jellemzőek: előnyben részesítjük a GIF-ek, kisvideók használatát. Napi feladataink közé tartozik a kommentek folyamatos monitorozása, moderálása, valamint az üzenetek kezelése is. A szakmai kérdéseket a Michelin dedikált kapcsolattartójának segítségével válaszoljuk meg.

Michelin közösségi média menedzsment

Tartalom lokalizáció

Multinacionális vállalatként a Michelin esetében is voltak olyan angol nyelvű központi anyagok, amelyeket lokalizálnunk kellett szövegben és képi megjelenésben egyaránt.

Michelin közösségi média menedzsment

Kampány aktivitások

A napi tartalomgyártás mellett részt vettünk egy új abroncs termékbevezetéséhez kapcsolódó közösségimédia-kampány megvalósításában is. Ügynökségünk készítette a koncepciót és a szöveges tartalmakat, és a gyártás is nálunk valósult meg.

Eredmények

A kampány kezdete óta több mint 5 000 új oldalkedvelés érkezett a Michelin oldalára, a megosztások száma megnégyszereződött, a kommentek száma pedig megduplázódott. Emellett több százezres elérés, több mint 300 egyedi lead és 4 nyertes a kampány eredménye.

Hasonló referenciák

Social media kommunikáció

Grohe influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Nutri kávé csomagolástervezés és gyártás

Csomagolástervezés és gyártás

Foxximed brandépítés

Brandépítés

Leguan online content marketing

Brandépítés

ZEISS 175 - integrált kampány

Integrált kampány

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00