Pick

Influencer kommunikáció

A Besocial Kft. megbízásából az ismert élelmiszeripari cég, a PICK Szeged Kft. számára készítettünk nyereményjátékot a TikTok és az Instagram felületére, melynek kapcsán influencerekkel is együttműködtünk. A 2021-es labdarúgó-Európa-bajnoksághoz kapcsolódva a PICK promóciós termékeihez az EB ideje alatt egy kis focilabda járt, mely végül fontos szerepet kapott a nyereményjátékban és az influencereknél is.

Kreatív koncepció – #naladaPICKlabda

A PICK számára tervezett nyereményjátékban azok vehettek részt, akik megvásárolták a promóciós termékeket, és az abban található labdával valamilyen kreatív tartalmat gyártottak, majd ezt a #naladaPICKlabda hashtaggel feltöltötték TikTokra vagy Instagramra. Az influencerek is hasonlóképpjártak el: saját tartalmaikban ők is megjelenítették a labdát, és olyan trükköket mutattak, melyekkel inspirálhatták a követőiket, hogy ők is nevezzenek a nyereményjátékra.

Az influencerek

A projekthez olyan véleményformálókat javasoltunk, akiknek szoros kapcsolata van a sporttal. Kiemelendő közülük Lipták Zoltán freestyle focista, aki az EURO2020 egyik magyar ambassadora volt.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Armadillo kampány: Budmil nincs más hátra

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00