Pólus Center

Influencer együttműködés

2021 augusztusának második felében a Pólus Center nyárzáró aktivitással készült, elsősorban a Z generáció számára. A Back to School névre hallgató kampány keretein belül állították fel a bevásárlóközpontban az úgynevezett Kölyök Ninja Warrior pályát is. A programsorozat keretein belül egy közönségtalálkozót szerveztünk, ahol az érdeklődők Exatlon atlétákkal találkozhattak.

Kreatív koncepció – Back to School kampány

A Back to School kampány közönségtalálkozójára olyan ismert arcokat kellett meghívnunk, akik social csatornáikon keresztül sok embert érnek el, főleg fiatalokat, és mozgósítani is tudják a követőtáborukat. Mindemellett szempont volt az is, hogy az ismert emberek profilja valamilyen módon kapcsolódni tudjon a kampány tematikájához és a Pólus Centerben felállított pályához. Az ügyfél számára éppen ezért atlétákat ajánlottunk, akik korábban részt vettek, és kiemelkedő eredményt nyújtottak az Exatlon Hungary versenyén.

Megvalósítás – Közönségtalálkozó és online aktivitás

Az influencerek nemcsak részt vettek a közönségtalálkozón, de az eseményt és a pályát is népszerűsítették egy-egy teaser poszttal az Instagramon. Böjte Dave és Wald Ákos előzetesen kipróbálták a Pólus Centerben felállított pályát, míg Herczeg-Kis Bálinttal egy olyan kisfilmet forgattunk, melyet a Pólus Center fizetett hirdetésekben és a TikTok felületén is használt.

A közönségtalálkozó augusztus 28-án 10 és 18 óra között zajlott, ezalatt az exatlonisták autogramot osztottak és fényképeket készítettek, beszéltek az egészséges életmódról, a sport fontosságáról, illetve tanácsokkal látták el a rajongóikat. A nap egyik kiemelkedő programja az volt, amikor a sportolók versenybe szálltak a követőikkel. Mindeközben pedig az influencerek posztoltak is a találkozóról, így az Instagramon még szélesebb közönséghez sikerült eljutniuk.

 

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00