Rigips

Marketingkommunikáció

A Saint-Gobain cégcsoporthoz tartozó Rigips, a hazai szárazépítési piacvezető szereplője, visszatérő ügyfelünk. Évekkel ezelőtt honlap fejlesztéssel, social media kommunikációval és kampányokkal szereztünk bizalmat, 2018-ban pedig együttműködésünk kiterjesztettük, a kommunikációs tevékenység mellett stand tervezésére és employer branding filmek készítésére is megbízást kaptunk.

Social media – Tartalomgyártás

A Facebook felületén posztok és sztorik segítségével kommunikálunk az aktuális kampányok fontosabb elemeiről. A tartalmakat hirdetésekkel is támogatjuk: Facebook PPC hirdetés, Google GDN, Search és Videó.

Hatékony együttműködés Több, mint kommunikáció

„Cégünk marketing tevékenysége során két okból merül fel ügynökség bevonása: olyan területeken szeretnénk aktivitást, ahol mélyebb szakértelemre van szükség; illetve szeretnénk megsokszorozni a kapacitásainkat. Az Armadillo reklámügynökséggel először több mint 12 évvel ezelőtt találkoztam, azóta kisebb-nagyobb projekteken, kampányszerűen dolgoztunk együtt. Nem titok, hogy ez idő alatt adtunk megbízást más ügynökségnek is, így – bár nem reprezentatív az adat – van összehasonlítási alapunk, és biztosan állíthatjuk, hogy az Armadillóval nemcsak jó dolgozni, de hatékony és mindig vidám is” – számolt be az együttműködésről Petres Andrea, a Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. – Rigips Divízió marketing csoportvezetője.

Rendezvénymarketing – Testre szabott megoldások

Az Eurokills kiállításra strandot terveztünk és építettünk a Rigips számára. A kiállításon való megjelenést kommunikációval segítettük, a social media mellett nativ tartalmakat is publikáltunk.

Employer brandingRövidfilmek

Az employer branding tevékenységünk részeként rövid filmeket készítettünk. Ezeket előre egyeztetett forgatókönyv szerint készítettük el a Rigips halmajugrai gyárában. A karriertörténeteket bemutató filmben az ügyvezető, Piros Attila is elmondta példaértékű történetét.

Hasonló referenciák

callmax

webfejlesztés

health and youth

Webfejlesztés

Social media kommunikáció

Influencer együttműködés

Csomagolástervezés és gyártás

Foxxi

Brandépítés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00