Saint-Gobain

Social media kommunikáció

A Saint-Gobain egy nemzetközi, de Magyarországon is régóta működő, sikeres építőipari vállalat, termékeik pedig nemcsak a világ legjobbjai közé tartoznak, de a gyártásuk és alkalmazásuk során fontos szempont a fenntarthatóság is. Reklámügynökségünk a vállalat három almárkájának biztosít teljeskörű Facebook menedzsmentet.

Social media menedzsment

Ügynökségünk a Saint-Gobain csoport három nagy márkája, a Rigips, a Weber és az Isover Facebook-oldalát kezeli. Mindegyik social oldalon saját kommunikációs stílust alakítottunk ki mind grafikailag, mind szövegesen, azonban a márkák számára fontos a közös anyavállalathoz tartozás is, így az oldalak egymást is támogatják – például átvett posztokkal –, és a Saint-Gobain CSR tevékenységéről is beszámolnak, miközben segítenek az anyamárka ismertségének növelésében. Mivel a Saint-Gobain számára kiemelten fontos a vitás helyzetek gyors kezelése és az azonnali reagálás, ezért szakembereink az oldalakat folyamatosan figyelik, és a beérkező üzeneteket és kommenteket néhány órán belül megválaszolják.

Social tartalomgyártás

A social felületeken megjelenő kreatív tartalmat is mi készítjük el: szövegírók és grafikusok dolgoznak a posztok és nyereményjátékok elkészítésén. Mivel a Facebook-oldal folyamatos növekedését és az eladások számának emelkedését PPC hirdetésekkel is támogatjuk, így a hirdetések szövegét és kreatívjait is mi készítjük.

Hasonló referenciák

Grohe influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Leguan online content marketing

Brandépítés

ZEISS 175 - integrált kampány

Integrált kampány

Szegedi szabadtéri - integrált kampány

Integrált kampány

Signal Iduna - integrált kampány

Integrált kampány

Marketingkommunikáció

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00