SALVUS

Influencer marketing

A Salvus gyógyvizet a Tarna völgyében, Bükkszéken termelik ki, 540 méter mélyről. Összetételét tekintve a világon egyedülálló, igen magas összes oldott anyag tartalmú gyógyvíz, mely számos egészségügyi panaszra nyújt megoldást, jelenleg azonban mégis főleg az 50 év felettiek fogyasztják. Ezen igyekeztünk változtatni az influencerek bevonásával!

Salvus

2021-ben egy sikeres kampányt már lebonyolítottunk a Salvussal, melynek az volt a célja, hogy az influencerek segítségével elérjük a 30+-os célcsoportot, edukáljuk és informáljuk őket a Salvus víz jótékony hatásairól. 2022-ben ez a fiatalítás folytatódott: a kampányhoz így olyan véleményvezéreket választottunk, akik már fogyasztották a terméket, pozitív a véleményük róla, és bátran ajánlják a követőiknek. Fontos, hogy számos nagy PR háttérű influencer részt vett a kampányban, többek között Lékai-Kiss Ramóna, Kabát Péter, Krausz Gábor, Nádai Anikó, Nyári Dia és Tóth Gabi.

Az influencer kampánnyal mindemellett a még fiatalabb réteget is elkezdtük megszólítani a korábbi Exatlon Hungary győztes, Herczeg-Kis Bálint által, de együtt dolgoztunk a népszerű gasztro-tartalomgyártó Dr. Görbe Palkóval, a sokszoros bajnok úszó Jakabos Zsuzsával, Szilágyi Szilvi beauty & fashion, lifestyle influencerrel, valamint a népszerű modellel, Weisz Fannival.

Hasonló referenciák

Columbia

Influencer kampány

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Allee tavaszi nyereményjáték

influencer együttműködés

Armadillo kampány: Budmil nincs más hátra

Influencer együttműködés

Influencer együttműküdés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00