Signal Iduna

Integrált kampány

Célként tűztük ki a Signal IDUNA biztosítóval karöltve, hogy egy, a fiatalok számára megkerülhetetlen platformon, könnyen értelmezhető üzenettel szólítsuk meg a célcsoportot, ahol a közvetítő szerepet az influencerek kezébe adtuk.

Microsite – A rendszer főbb funkciói

A projekt során megterveztük a kampány alapját képező arculathoz illeszkedő landingoldalt, ahol minden fontos információt könnyen megtalál a felhasználó.

Influencerek

Bár az influencerekről mindenkinek az eladások jutnak eszébe, az együttműködés során mi megfordítottuk ezt a koncepciót, és a folyamatos vásárlás helyett az előtakarékosságra helyeztük a hangsúlyt. Ehhez az újszerű és figyelemfelkeltő ötlethez olyan influencereket kellett találnunk, akiktől hiteles lesz ez az üzenet, így került kiválasztásra Dóczi Attila, Csizmadia Gabi és Karin Dragos.

Videók – Edukációs tartalomgyártás

Influencereinkkel a Signal Iduna egyik szakértője beszélgetett, aki olyan mindennapi példákon keresztül vezette rá a véleményvezéreket a pénzügyi hiányosságaikra, amelyeken ők maguk is meglepődtek. Ezekkel az edukatív filmekkel körbejártuk azokat az üzeneteket, melyeket ügyfelünk át szeretett volna adni a potenciális partnereinek.

Social media

A közösségimédia-felületeken mind posztok, mind Instagram és Facebook sztorik segítésével kommunikáltuk a kampány fontosabb elemeit. A tartalmakat hirdetéssel támogattuk meg, melyben két fő irányvonalat határoztunk meg: Facebook PPC hirdetés, Google GDN, Search és Videó.

Eredmények

Több mint 16 300 landingoldal-megtekintés, 2 millió elérés és 28 000 interakció.

Hasonló referenciák

Salvus influencer marketing

Influencer marketing

Columbia

Influencer kampány

callmax

webfejlesztés

health and youth

Webfejlesztés

somersby

termékbevezető kampány

Allee kutyafesztivál

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat:

Telefon: +36 30 631 1938, +36 30 438 7575

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00