Szegedi Szabadtéri

Integrált kampány

Több mint egy évtizedre visszanyúló együttműködésünk során számos különböző projekten dolgoztunk már együtt a Szegedi Szabadtéri Játékokkal.  Az elmúlt években a jegyértékesítést támogató kommunikációs kampányokat terveztük és bonyolítottuk le, a médiatervezéstől egészen a grafikai anyagok elkészítéséig.

Szegedi szabadtéri - integrált kampány

Rádió és TV – Spot és nonspot kampányok

Országos és helyi rádiókba egyaránt terveztünk kampányokat, amelyek részben a teljes évadot, részben pedig egy-egy kiemelt előadást népszerűsítettek. A célközönség által is közkedvelt TV csatornákon spot és nonspot jellegű kampányokat egyaránt futtattunk, melyeknek a csatornákkal való szoros tartalmi együttműködés fontos eleme volt.

Közterület  – Óriásplakát és citylight megjelenések

Korábbi kutatásaink alátámasztották, hogy az outdoor megjelenéseknek még mindig nagy hatása van a kampányokra, így az elmúlt években a Szegedi Szabadtéri Játékok Budapesten és vidéken egyaránt jelen volt a köztereken.

Natív tartalom – Online és print

Hiszünk a natív tartalmak erejében. Éppen ezért már a magazinos megjelenéseinkben is igyekeztünk előnyben részesíteni ezeket a megszokott, image hirdetések mellett. A kampányok online felületeit a mérhetőség jegyében terveztük, valamint itt is nagy hangsúlyt kaptak a tartalmi együttműködések, melyek közül számos videós megjelenés kapott helyet a különböző felületeken.

Hasonló referenciák

Social media kommunikáció

Grohe influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Nutri kávé csomagolástervezés és gyártás

Csomagolástervezés és gyártás

Foxximed brandépítés

Brandépítés

Leguan online content marketing

Brandépítés

ZEISS 175 - integrált kampány

Integrált kampány

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00