Viasat3 Szingli vagy Svindli című műsor népszerűsítése

Influencer együttműködés

Tudnivalók a Műsorról:

  • Szingli vagy svindli, taktikai párkereső reality 2023
  • Műsorvezető: Liptai Claudia
A vadonatúj, saját gyártású párkereső reality a festői Dubrovnikban zajlik, műsorvezetője pedig a szerelmi ügyekben jártas Liptai Claudia. A Szingli vagy svindli minden, csak nem egy átlagos társkereső műsor: a gyönyörű főszerepelő, Tápai Andi, egy csapat sráccal költözik be a villába, hogy megtalálja a szerelmet, és vele együtt elvigye a 20 milliós fődíjat, a hódítók egy része azonban hazudik, hiszen titokban nagyon is foglalt a szívük. A svindlerek barátnői – akik egy távoli villából követik az eseményeket – zöld utat adnak párjuknak a csábításra, abban a reményben, hogy átverhetik Andit, hiszen, ha a végén egy olyan fiút választ, akiről tévesen hitte, hogy szingli, akkor a srác és a párja nyerik a pénzt, és ő üres kézzel mehet haza. Abban az esetben viszont, ha főhősnőnk tényleg megtalálja a – szingli – igazit, vele együtt viheti a 20 milliót. Senki sem tudhatja, hogy ki mond igazat, és ki hazudik, a pároknak döntenie kell, meddig mennek el a főnyereményért, Andinak pedig minden megérzését be kell vetnie. Egy biztos: izgalmakban nem lesz hiány.
Országos premier: október 2-től hétköznaponként 20.00-tól, a VIASAT3 műsorán
Viasat3 influencer együttmáködés

Influencer együttműködés

Cinthya Dictator és Molnár Tamás vett részt a kampányban, azonban a tartalmak csak Cinthya IG és TikTok oldalán jelentek meg.

@cinthyadictator #reklám Elindult a VIASAT3-on a Szingli vagy svindli című reality. Számunkra izgalmas párkapcsolati kérdéseket vet fel, neked mi férne bele? 20:00 - viasat3 #szinglivagysvindli #viasat3 ♬ eredeti hang - cinthyadictator

Hasonló referenciák

Carlys influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Accenthotels influencer kampány

Influencer együttműködés

Guarana influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Rejoy influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Pick influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Somersby influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00