Wienerberger

Online rendszerfejlesztés

A piacvezető tetőcserépgyártó cég tetőfedőknek szóló lojalitásprogramjának immár második generációjára kaptunk felkérést, és a rendszert modernebb alapokra helyeztük. A program megtervezése mellett a technikai feltételek biztosítás is feladatunk volt.

Wienerberger webfejlesztés

Lojalitásprogram – Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Program

A korábban papír alapon nyilvántartott lojalitásprogramot online alapokra helyeztük, real-time, felhő alapú rendszert fejlesztettünk hozzá, melyet összekötöttünk a központi weboldallal is.

Tondach Tetőfedő Pontgyűjtő Program

Pontgyűjtő rendszer

A programban részt vevő tetőfedő szakemberek a rendszerben egyszerűen rögzíthetik a kivitelezési projektjeiket, amelyekért pontokat kapnak. Az összegyűjtött pontokat egy dedikált webshopban válthatják be a partnerek értékes ajándékokra. A kiemelt teljesítményű szakemberek emellett VIP programban vehetnek részt. A mobilra optimalizált weboldalon egy cserépajánló is működik, mely a tető dőlésszög alapján szolgáltat hasznos műszaki adatokat. Ehhez a mobilkészülék szenzorai nyújtanak segítséget.

A korábbi lojalitásprogrammal szemben ez a program az értékesítőket és viszonteladókat segíti. A felületen a naprakész hírek alatt kérdések jelennek meg, amelyek megválaszolásával további pontokat gyűjthet a válaszadó. A rendszer egy online dokumentumtárral is támogatja az értékesítő partnerek munkáját. A gyűjtött pontokat a partnerek beválthatják ajándékokra egy webshopjellegű felületen.

Hasonló referenciák

webfejlesztés - feherlegal

webfejlesztés

callmax webfejlesztés

webfejlesztés

health and youth webfejlesztés

Webfejlesztés

Foxximed brandépítés

Brandépítés

Leguan online content marketing

Brandépítés

Royalpack grafikai tervezés

Brandépítés

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00