ZEISS 175

Integrált kampány

A ZEISS hosszú évek óta állandó ügyfelünk, a vállalat 175. születésnapja alkalmából pedig egy igazán különleges, átfogó kampányt szerettek volna, melynek során különböző érdekességeket osztunk meg a ZEISS történelméből. A kampány célja a márkaismertség növelése mellett az volt, hogy minél többen megismerhessék a ZEISS sokrétű szakértelmét és hozzájárulását a különböző tudományterületekhez.

ZEISS 175 - integrált kampány

Social media
kommunikáció

A kampány ideje alatt látványos posztokat osztottunk meg a ZEISS Facebook-oldalán, melyeket PPC hirdetésekkel egészítettünk ki. A kampány időtartama alatt a hirdetésekkel több mint 1.000.000 emberhez jutottunk el a közösségi médiában.

Zeiss 175 Social media kommunikáció

Médiavásárlás

A kampány ideje alatt PR és natív cikkek is jelentek meg print és online felületeken egyaránt. A print lapokban a cikkeket kiegészítette egy image hirdetés is, így egy dupla oldalon jelent meg a márka a Nők lapjában, a Forbesban, a HVG hetilapban és a National Geographicben. Ezen magazinok online felületeire is készültek anyagok, melyek így a közösségi médiában is megoszthatóvá váltak.

Televízió és rádió

A ZEISS 175. születésnapja alkalmából a Jazzy és a Sláger FM műsorában is megjelent a márka, emellett pedig az RTL Klub Reggelijében is szerepelt a ZEISS szakértője, aki tippeket adott a tökéletes szemüveg kiválasztásához.

Hasonló referenciák

Social media kommunikáció

Grohe influencer együttműködés

Influencer együttműködés

Leguan online content marketing

Brandépítés

Zeiss integrált kampány

Integrált kampány

Szegedi szabadtéri - integrált kampány

Integrált kampány

Signal Iduna - integrált kampány

Integrált kampány

Legyünk kapcsolatban!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00