Grafikai tervezés és kivitelezés

Alapozd meg a márkád sikerét profi grafikai tervezéssel és kivitelezéssel!

A logó készítésétől, az arculattervezésen át, egészen a webdesignig, grafikusaink pontosan tudják, hogy néz ki egy sikeres márka. Szeretnéd, hogy a tiéd is az legyen? Akkor jó helyen jársz!

Hiszünk abban, hogy...

minden a logó tervezésével kezdődik

Az arculat megalapozásához elemezzük a konkurencia vizuális megjelenését és az iparágra jellemző design elemeket, és megtervezünk egy egyedi, azonnal felismerhető logót, amely tökéletesen képviseli a márkádat.

ÉRDEKEL

logótervezés

a profi arculattervezés jobb eredményeket hoz

Az emberek jobban megbíznak egy egységes arculattal rendelkező márkában, amelynek jellegzetes arculati elemeit könnyedén megjegyzik és felismerik.

ÉRDEKEL

profi arculattervezés

a jó webdesign növeli az eladásokat

Weboldalak készítése során olyan felületet tervezünk, amelyen a felhasználók szívesen töltik az idejüket, és a webdesign elvezeti őket egészen a vásárlásig vagy kapcsolatfelvételig.

ÉRDEKEL

webdesign

sok múlik a sebességen

Mivel ügynökségünknél grafikusok egész csapata áll rendelkezésre, a kéréseket rendkívül gyors átfutási idővel meg tudjuk valósítani.

ÉRDEKEL

fontos a sebesség

egységben az erő

Reklámügynökségünk teljes körű szolgáltatást nyújt a marketingkommunikációtól a weboldalak készítéséig, így minél több feladatot bízol ránk, annál kevesebb dolgod lesz az egyeztetéssel és a feladatok közvetítésével.

ÉRDEKEL

Profi grafikai tervezés
arculat tervezés

Szolgáltatásaink

Arculattervezés és logótervezés

Az arculat az egyik legfontosabb marketingkommunikációs eszköz, mivel ez az az első, melyet meglát a fogyasztó, az ügyfél, a versenytárs. Az arculattervezés a logó tervezésével kezdődik, amelyből legalább 2-3 olyan verziót készítünk, mely hűen képviseli márkád és céged. Ezután a céges névjegykártyát, levélpapírt és logózott borítékot, valamint a céges e-mail designt, és az egyéb elemeket is megtervezzük, majd elkészítjük az arculati kézikönyvet, amely rögzíti a logó és az arculati elemek helyes használatát.

Grafikai tervezés

Grafikus csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik az offline és online grafikai tervezés területén, legyen szó termékcsomagolás tervezéséről, óriásplakát vagy citylight grafikáról, esetleg közösségi média posztokról. Az aktuális trendeknek megfelelő, mégis a márkádhoz illő grafikai tervezéssel a legnagyobb márkák közé emeljük a termékedet, és a jól elkészült kreatív grafikai anyagokkal kiemelhetjük a termékelőnyöket is.

UX/UI webdesign

A webdesign során az arculattervezéskor megalkotott elemekből kiindulva egy felhasználóbarát, funkcionális, ugyanakkor esztétikus weboldalt készítünk. A UI design kiemelten fontos a weboldal tervezésénél, ugyanis ettől lesz a kész weboldal könnyen használható a felhasználók számára. Ügynökségünk szakemberei emellett kiemelt figyelmet fordítanak a UX designra is, mely abban segít, hogy az elkészült weboldal ne csupán praktikus, hanem modern és esztétikus is legyen.

Kiadvány­szerkesztés

Az offline kiadványok fokozott odafigyelést és szakértelmet igényelnek, hiszen nem lehet rajtuk változtatni, ha már kinyomtatták őket. Legyen szó akár reklámújságról, katalógusról vagy szórólapról, mi elkészítjük a trendeknek és az igényeknek leginkább megfelelő kiadványokat, és kiadványtervezéstől a tördelésig, valamint a nyomdai előkészítésig, mindenről szakértő módon gondoskodunk.

Social media grafikák

Teljes körű szolgáltatást biztosító ügynökségként grafikusaink előzetes egyeztetést követően készítik el a közösségi médiához szükséges posztokat, template-eket és egyéb grafikákat, melyek láthatóvá teszik a márkádat az online térben. A magas minőségű, márkát megfelelően képviselő grafikai anyagok növelik a márka presztízsét, egységest megjelenést biztosítanak, és segítenek hatékonyan elérni a célközönségedet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot! Bízd márkád szakértő kezekre!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00