Integrált kampányok

Miért válaszd az integrált kampányt?

Az integrált kampányok jól felépített rendszerüknek és többszintű kommunikációjuknak köszönhetően általában nagy sikerrel törnek át a reklámzajon, és érik el a fogyasztók ingerküszöbét.
Egymásra épülő, összefüggő, 360 fokos marketingmegoldásokban gondolkozunk, azzal az egyértelmű céllal, hogy a kívánt üzenet biztosan eljusson a márkád célcsoportjához.

Többszintű kommunikáció

A kampányok során rendkívül fontos a célcsoportnak és a terméknek megfelelő csatornák és kommunikációs eszközök kiválasztása, egy kampány sikere általában ezen áll vagy bukik.

Kapcsolati tőkénk segítségével a legkülönfélébb online, print, televíziós és rádiós, illetve outdoor marketingmegoldásokat biztosítjuk kedvező feltételekkel. A kampánytervezésnél törekszünk a médiatípusok közötti átjárás biztosítására: kiadványszerkesztés, reklámfilm forgatás, influencer marketing kampányok, és teljes körű online marketing megoldások tervezésében és kivitelezésében is számíthatsz ránk. A hagyományos marketingmegoldásokat PR tevékenységgel erősítjük tovább.

Stratégiai tervezés

A kampányok költségvonzata általában magas, így ésszerű elvárás, hogy ez az összeg ne kidobott pénz legyen, hanem segítségével elérjük a kitűzött célokat. A sikeres kommunikációt egy jól átgondolt marketing stratégia garantálja, ahol a kreatív koncepció hordozza az üzenetet, és alapozza meg a kampány sikerességét. Ez az ötlet közvetíti az üzenetet a különböző csatornákon a megadott célcsoport felé, felkeltve annak érdeklődését. Jól átgondolt médiatervezéssel jelentősen növelhető a kampány hatékonysága és csökkenthetők a költségei, legyen szó akár online (social media és Google Ads kampánykezelés, influencer kampányok, bannerek), akár offline (TV, rádió, print, óriásplakát, stb.) marketingről. Ismerjük a legújabb kommunikációs felületeket, és segítünk kiválasztani az elhelyezkedésében, valamint típusában is a legmegfelelőbbet.

integrált kampányok

Kommunikációs eszközök

Ideális esetben a kommunikációs eszközök és kampányelemek egymásra épülnek, egymást erősítik, segítik a gondolattársítást, a felismerést, felidézést. A szinergiahatást kihasználva, költséghatékonyan és hatásosabban tudunk kommunikálni a célcsoporttal. Az összes aktivitás egy kézben tartásával a kommunikáció gördülékenyebbé válik, ami további időt takaríthat meg.

A teljes körű marketing kampányok tervezésében és kivitelezésében szerzett hazai és nemzetközi tapasztalatunk segítségével, biztos kézzel, költséghatékonyan oldjuk meg a legmerészebb kihívásokat is!

Hogyan érj el akár több millió embert?

  • Kreatív koncepcióval: egy eredeti ötlet a marketingcélokra szabva.
  • Stratégiai tervvel, amely meghatározza a kampány kereteit
  • Igényes, precíz megvalósítással
  • Folyamatos kampánymenedzsmenttel, optimalizációval
  • Részletes riportokkal az elért eredményekről

Hol fog megjelenni a márkád üzenete?

  • Outdoor megjelenések: óriásplakát, citylight
  • TV reklám, rádióspot
  • Influencer együttműködések
  • Online megjelenések: social media management, bannerek
  • Sajtómegjelenések: print és online reklámok a legolvasottabb hírportálokon

Kezdjük el a reklámkampány tervezést most! Lépj velünk kapcsolatba!

Email:

armadillo@armadillo.hu

Kapcsolat: 

Telefon: +36 30 631 1938

Cím:

1039 Budapest, Őrtorony utca 13.

Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 9:00-17:00